Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Love.dream nám sestra jednou věnovala tymiánové kapky a ty se ředí v oleji, takže se ta síla dá ovlivnit, mast neznám
Ahojte holky, prosím jak často se může miminku denně při rýmě stříkat do nosíku a odsávat odsávačkou? děkuji za odpovědi
@Janula559 nasivin jsem dávala jen večer, přes den mořskou vodu a odsavala jsem třeba 10× za den…
Děkuji a poznám nějak,že jí to třeba teče do krku?neměla bych radši zajít k doktorce?
@Janula559 Malá to hodně polykala. Bylo to poznat. Jinak jsem oddávala, když opravdu chrcela a bylo znát, že v nosu něco má. Když se odsává hodně, tak se zase dráždí sliznice a teče to víc. Tak je potřeba najít rovnováhu.
Děkuji a poznám nějak,že jí to třeba teče do krku?neměla bych radši zajít k doktorce?
@Janula559 píše:
Už už jsem odpovídala. K doktorovi se chodí, pokud to trvá dlouho a třeba má k tomu i kašel a nebo zvýšenou teplotu delší dobu. Pokud by se ti to nezdálo, tak zavolej a oni ti poradí.
Holky ještě jeden dotaz, zdá se mi že k té rýmečce už trochu pokašlává,myslíte že je to tím že ji do nosíku stříkám tu mořskou vodu a že se jí to rozpouští a teče do krku?nezlobte se že Vás tady bombarduji otázkama…jsem prvorodička a tak se radši ptám.Moc Vám děkuji za ochotu.