Jak na silný kašel u batolete

484
16.2.16 10:52

jak na silný kašel u batolete

Ahoj maminky, potřebuju poradit nějaký recept na silný kašel, který jde na průdušky? Už víc jak týden bereme antibiotika, sirup na průdušky a mucosolvan a včera malá byla u doktorky a prý, že se to nelepší, že počkáme do pátku a pak jí asi bude muset udělat odběry a malá se injekcí šíleně bojí, tak bych tomu chtěla předejít a zkusit to vyléčit ještě s něčím, ty sirupy má do středy, tak něco co se s tím snese. Dávám jí med do čaje, ale vypije mi hrozně málo (normálně málo pije ať dělám co dělám). Tchýně mi poradila, že mám dát na hadřík změklé máslo a přes noc jí to nechat na prsíčkách, co si o tom myslíte, pomůže to? Nebo jiné zaručené rady, moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2527
16.2.16 10:56

@Dana 07 S tim maslem mevim ale je vyborne psi sadlo. Namazat na hrudnicek. Ma vlhky nebo suchy kasel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
16.2.16 10:58

Kašel má asi vlhkej, už hezky odkašlává, ale když ji doktorka poslouchala, tak tam furt něco slyšela co jí nelíbilo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
16.2.16 11:00

Kolik ji je? Z takových těch babskych rad se nám kdysi osvědčila cibule s medem? Nakrájís cibuli, pocukrujes, dáš do lednice, ona pustí šťávu a tu podávat po lzickach s medem. Jinak naše malá, příští týden rok, má zrovna teď taky už po druhé poradny kašel a co nám z leku opravdu zabira je na suchý kašel Stoptussin a pak když začne vykašlávat hleny tak Ambrobene, už po druhé nám to krásné zabírá. Mucosolvan mi nesmí do baráku, nikdy nám nezabral, vyhozene peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
16.2.16 11:03

Na kašel si hodně chválí Sinecod sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
16.2.16 11:05

@mína77 Ten sirup z cibule jí také dávám, ale když je to jen menší kašel, dávala jsem to přes víkend než jsem šla k doktorce a nepomáhalo. A můžu jí teď nasadit ještě jinej sirup, když 9 dní bere ten mucosolvan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
16.2.16 11:11

Tymianovy sirup.2 dc vody svarit s 20 dkg cukru, pridat sáček tymianu, odstavit, nechat schladnout a precedit.
V kombinaci s cibulovou stavou, nam bezvadne zabira.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
16.2.16 11:24

@Dana 07 Zavolej si do místní lékárny, měli by ti poradit a nebo pokud chceš radši, tak doktorce, ale já se přiznam, že pokud to neni nic vážného tak k dr. už nechodím. Je to pořad dokola, nikdy nám nejak zvlášť nepomohla a to co mi řekne ať koupim tak to si zajdu do lékárny a kolikrát poradi lip jak dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
16.2.16 11:47

@Dana 07 tymianovy sirup (recept najdeš na netu) pak je výborná Kaloba (bylinné kapky z lékárny) ale nefim estli je můžou deti Pak sirup Stopkasel a klidne bych preventivně dávala mozna i Sinupret at se odhleni i nahoře. Poptej se v lékárně estli tu Kalobu ještě snecim kombinovat… On ten kašel je na dlouho, hlavně buďte v teple
Mucosolvan je hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
16.2.16 11:52

Nám krásně pomáhá Bronchipret, pokud to je na průduškách. Nebo Myšpulníkový sirup. Obojí je bylinkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí