Neustále tvrdej pindík

505
16.2.16 10:45

neustále tvrdej pindík

Holky co máte kluky. Dneska mě učitelka ve školce říkala že si včera malej stěžoval že ho bolí pindour. Doma si taky občas stěžuje ale spíš když se mu chce čůrat. Pak jde a dobry. Akorát nevím jestli je normální že ho má pořád jakoby tvrdýho. ne že by ho měl postavenýho, ale není nikdy měkkej. Možná ten dotaz vypadá divně. zřejmě asi zajdem k dr. Jen jestli to taky tak někdo má. starší syn v pohodě. Malej má 3 apůl. předkožka mu je stáhnout. Nemá ho ani zarudlýho ano to nevypadá na zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21111
16.2.16 10:53
@Bebinka29 píše:
Holky co máte kluky. Dneska mě učitelka ve školce říkala že si včera malej stěžoval že ho bolí pindour. Doma si taky občas stěžuje ale spíš když se mu chce čůrat. Pak jde a dobry. Akorát nevím jestli je normální že ho má pořád jakoby tvrdýho. ne že by ho měl postavenýho, ale není nikdy měkkej. Možná ten dotaz vypadá divně. zřejmě asi zajdem k dr. Jen jestli to taky tak někdo má. starší syn v pohodě. Malej má 3 apůl. předkožka mu je stáhnout. Nemá ho ani zarudlýho ano to nevypadá na zánět.

vo tohle kluka bude rvačka až dospěje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
16.2.16 10:55

No nevím nevím s tím jeho chováním :D Ale jako mám docela strach jestli to tak může být. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
16.2.16 16:20

Priapismus jako poúrazový stav se u děti občas stane (většinou jako následek pádu na hráz). Je na místě odborné vyšetření, může dojít k poškození topořivých těles.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí