Jak na uspávání v postýlce - začal si stoupat!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
10.6.12 21:41

Holky, jak to děláte, když se ještě neumí ze stoje dostat? U nás se zatím ze stoje padá na záda, tak se celkem bojím ho tam nechat…

• Citovat
  • Upravit
25007
10.6.12 21:44
@Šáriii píše:
@Petulikk a co dělat, když mimi umí nahoru, ale ještě neumí dolů? Mám strach, že mi spadne na šprušle od postýlky… :think: :think:

Na tuhle přchodnou dobu jsem dávala spát do cestovní postýlky. Starší kluk se jednou hodně praštil do hlavy, tak jsem radši na čas vybalila cest.postýlku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
10.6.12 21:50

Tak naši malou jsme to hned učili, ukázali jsme jí jak má si dávát ručičky… ale párkrát se stalo, že spadla, ale naštěstí se nikdy nebouhcla nějak moc… ale kdyby se to nenaučila, tak bych to řešila buď nějakou dekou, kteoru bych dala tak, aby se nemohla dostat k šprušlím nebo jak již byla zmiňovaná cest. postýlka… ale dítko se to brzo naučí… malá se párkrát bouchla a už si dávala pak pozor… je moc šikovná na všechno, až člověk někdy nechápe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
10.6.12 22:05
@Hamalka82 píše:
@eshta mě spíš jde o to,jestli ho to někdy přestane bavit… ;) .Vím,že je to teď pro něj nové…

Tak bavit ho to isto neprestane s tym nepocitaj :lol: A aj ked si bude vediet lahnut, tak si bude stale stupat. Ja som nasu mladu vycvicila ako psa :oops: …bola to nahoda…teraz ked jej poviem „Lahni“, tak si hned lahne :mrgreen: a este jej to pride vtipne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
10.6.12 22:07

@Šáriii ,tak to mám stejnou otázku… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
10.6.12 22:18

Taky teď mám stejnou srandistku doma. Snažím se dávat do postýlky smrtelně unavené dítě. Dávám jí tam totálně gumovou a jak kdybych jí položila na jehlu. Ani nedojdu ke dveřím, ona oči jak baterky, úsměv od ucha k uchu a samozřejmě na nohách :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
10.6.12 22:19
@Hamalka82 píše:
@Šáriii ,tak to mám stejnou otázku… 8o

jestli se bojíš, tak zkus tu cest.postýlku, je to pak pohoda, nemáš vůbec strach že spadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
11.6.12 09:10

@eshta jo asi to fakt zkusím - na přechodnou dobu…díky za reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
11.6.12 09:23
@Hamalka82 píše:
@eshta jo asi to fakt zkusím - na přechodnou dobu…díky za reakce…

Hodně štěstí, mému zlatu se povedlo včera stoupnout i v cestovní postýlce :mrgreen: :zed:

• Citovat
  • Upravit
323
11.6.12 09:43

@Billi tak já věřím tomu,že i tomu mému zlatu by se to povedlo,ale je pravda,že se nebouchne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
11.6.12 14:25
@Billi píše:
Hodně štěstí, mému zlatu se povedlo včera stoupnout i v cestovní postýlce :mrgreen: :zed:

to je šikula :kytka: ale ta cestovní postýlka je spíš dobrá v tom, že když sebou flákne na zem, tak se nebouchne o šprušle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí