Jak na zvýšenou polohu

3686
12.1.14 14:51

Jak na zvýšenou polohu

Holky, prosím poraďte, čím vytvořit 30cm zvýšenou polohu? Malá je nemocná, s doktorkou jsem mluvila po telefonu a mimo jiné mluvila i o zvýšené poloze na spaní a tím, že aby to mělo smysl, rozdíl mezi hlavou a nohama má být minimálně 30cm! 8o Tak nevím jak na to. Knížkama takového rozdílu nedocílím, nebo spíš docílila bych, ale je to dost rozdíl a vzhledem k jejím polohám se obávám, že se skutálí do noh postýlky… :think: Nejraději bych dala něco jen pod matraci, ale šanon, který sem používala dřív, se ukázal jako nedostačující. Co používáte vy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
12.1.14 14:53

@Kapaz v místě, kde má hlavu, dej pod matraci polštář, nebo cokoliv, co to zvýší.. dělala jsem to tak vždycky.. jestli se skutálí? nepoznáš, dokud nevyzkoušíš. Zkus ty šanony 2 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
12.1.14 14:58

Smotaný ručník, polštář.. nebo já dávala knížky přímo pod nohy postýlky, když jsem dala pod matraci, nefungoval pak monitor dechu.
Jinak bych neřešila nějak extra velký sklon :nevim: Prostě aby byla mírně z kopce.. předpokládám, že je to kvůli rýmě/kašli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
12.1.14 15:03

@Kapaz fakt řekla 30 centimetrů 8o to se mi nezdá :think:

Jinak já dávala v chudém období knihy, a teď když už jsme hogo fogo tak konzervy.

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
12.1.14 15:05

30cm? Syn má podloženo 4 knížkama. 2 na sobě a vedle další 2 :think:

• Citovat
  • Upravit
3686
12.1.14 15:19

@K-Black No jo, honora… My jsme chudanti, takze doted fungovaly knizky pod nohy. A protoze jsme nejen chudi, ale i barbari, tak Egyptana Sinuheta nevedem, takze rozdilu jsem dosahla asi 15 cm. Holt na vicestrankove nejsou prachy. :P :mrgreen: A ano, opravdu si trvala na 30 cm, jeste jsem se ujistovala. Mohla bych dat vic knizek, ale pri tehle vysce uz je to prave pitomy, ze se postel zvedne cela a kutali se tam jak hruska. Proto jsem chtela nejaky napad je pod matraci aby lezela jakoby zlomena v pase, resp polosedela. No asi nebudu tak pecliva a necham jen ty knizky. :think: polstare mame jen ty tenke IKEA (teda my jsme na tom jeste hur, nez jsem si doted myslela :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
12.1.14 15:20

@Kapaz Ahoj, malá měla od narození nakloněnou celou postýlku. A teď když má rýmu, tak jí nakloníme zase. Máme pod nožičky takový hranol, postýlku zvedneme a postavíme na ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
12.1.14 15:21

@Kapaz :mrgreen: :mrgreen:

Hele já fakt myslím že 30 je moc, vůbec si to nedovedu představit, to by byla stejně furt skutálená dole :think:

• Citovat
  • Upravit
6499
12.1.14 15:33

No tuším, že to vaše malá zvládne i bez rozdílu 30 cm. Téměř všechny děti světa to zvládaji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
12.1.14 15:44

Taky bych řekla, že 30 je moc, to bude věčně skutálená dole a účinnost bude nula. Já mám v postýlkách klíny pořád cca 7 cm a když je rýma, tak dám dva, takže nějakých 14 cm. Když měla mladší obstrukční bronchitidu a byla dušná, tak jsem zkusila podložit ještě víc, ale nevydržela na tom. Takže to víc podle mě nemá smysl, skutáleli by se a pak je to k ničemu.

• Citovat
  • Upravit
15752
12.1.14 17:09

@Kapaz
Davala sem pod nohy postylky krabice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
12.1.14 18:05

Taky si myslim, ze ji to podlozim klasicky a nebudu to hrotit. Kazdopadne se jeste zeptam (prvni nemoc tak nemam zkusenost), doktorka mi rikala stridat leky na horecku po trech hod, nadiktovala jake, vse jsme koupili, jen jsem se zapomnela zeptat, jestli to plati jen ldyz horecka zase rychle vylitne nahoru nebo preventivne to takhle podavat prave aby horecka nestoupla. Srazime na doporuceni od 38, ale kdyz bude mit po tech trech hodinach stale „jen“ 37.5 jako ted, mam dat lek nebo cekat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
12.1.14 18:50

@Kapaz
Ja bych cekala, at ma telo moznost vyporadat se samo. Antipyretika pravidelne nam davali leda v nemocnici, mkdyz mela treba 40 tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí