Jak nabídnou hlídání nebo úklid?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak nabídnou hlídání nebo úklid?
Ahojte holky.
Chtěla bych si přivydělat například hlídáním dětí nebo úklidem třeba u seniorů doma.
Jenže vůbec netuším jak na to?
Co vše je k tomu potřeba?
Děkuji moc jestli mi někdo odpoví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@MayaPis píše:
Ahojte holky.
Chtěla bych si přivydělat například hlídáním dětí nebo úklidem třeba u seniorů doma.
Jenže vůbec netuším jak na to?
Co vše je k tomu potřeba?
Děkuji moc jestli mi někdo odpoví
nevím, jen pozor - senioři nechtějí ani nemohou nějak velice platit za úklid, pokud jen trochu mohou, tak si to i s berlemi uklidí sami, nebo většinou zapojí rodinu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlidacky.cz napriklad…zaregistruj se, da se tam nabizet oboji. Oni delaji aspon nejake zakladni provereni, asi te to provede…nevim, ja to vyuzivam z te druhe strany.
Jinak muzes samozrejme vyuzit nejake mistni FB skupiny apod, ale jdes pak uplne na vlastni triko samozrejme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beruska9 píše:
Hlidacky.cz napriklad…zaregistruj se, da se tam nabizet oboji. Oni delaji aspon nejake zakladni provereni, asi te to provede…nevim, ja to vyuzivam z te druhe strany.Jinak muzes samozrejme vyuzit nejake mistni FB skupiny apod, ale jdes pak uplne na vlastni triko samozrejme.
A to muze jen tak, bez nejake registrace, zivnostenskeho listu atd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka : registrace jako kde? Na tech strankach? No tam se registrovat samozrejme musi
A nevim, co vsechno chteji, ja tam nenabizim, jen poptavam, ale tak kdo ma zajem, muze si to tam proklikat
Podminky tam budou mit napsane.
Jo a zivnostak urco ty moje hlidacky nemaji, jsou to studentky co hlidaji par hodin obcas po skole, normos brigada
Pak se mi tam ozyvaly i nektere, ktere to delaji v zasade profi, ty to asi osetrene mit budou predpokladam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beruska9 píše:
@vokishka : registrace jako kde? Na tech strankach? No tam se registrovat samozrejme musiA nevim, co vsechno chteji, ja tam nenabizim, jen poptavam, ale tak kdo ma zajem, muze si to tam proklikat
Podminky tam budou mit napsane.
Jo a zivnostak urco ty moje hlidacky nemaji, jsou to studentky co hlidaji par hodin obcas po skole, normos brigadaPak se mi tam ozyvaly i nektere, ktere to delaji v zasade profi, ty to asi osetrene mit budou predpokladam.
No ja myslela, jestli to delaji proste legálně nebo si muze vzpomenout kdokoliv a delat to. Bez treba nejakeho DPP a tak. Zjevne jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
No ja myslela, jestli to delaji proste legálně nebo si muze vzpomenout kdokoliv a delat to. Bez treba nejakeho DPP a tak. Zjevne jo.
Přesně, je divné že vlastně pustíš a necháš šmejdit po bytě někoho koho vůbec neznáš, bez nějakých referencí atd…brala bych někoho z hlídaček nebo agentury.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
nevím, jen pozor - senioři nechtějí ani nemohou nějak velice platit za úklid, pokud jen trochu mohou, tak si to i s berlemi uklidí sami, nebo většinou zapojí rodinu
Souhlas a navíc u starších lidí bude větší nedůvěra jen tak k někomu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se dá na místní FB skupině nabídnout své služby. Nebo vyvěsit letáčky v domech v okolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Senioři často využívají uklid z charity, tam asi neee. Ale rodiny s dětmi, osamělí zaneprázdnění lidé jistě využijí. Nebo uklid bytu airbnb po hostech. Ale pokud to moc neumíš a nemáš to nějak v malíku (zmaknute určité postupy), musis dělat levně, jinak si té podruhé nikdo neobjedna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit