Jak nabídnou hlídání nebo úklid?

2470
20.10.22 00:05

Jak nabídnou hlídání nebo úklid?

Ahojte holky.
Chtěla bych si přivydělat například hlídáním dětí nebo úklidem třeba u seniorů doma.
Jenže vůbec netuším jak na to?
Co vše je k tomu potřeba?
Děkuji moc jestli mi někdo odpoví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77379
20.10.22 00:11
@MayaPis píše:
Ahojte holky.
Chtěla bych si přivydělat například hlídáním dětí nebo úklidem třeba u seniorů doma.
Jenže vůbec netuším jak na to?
Co vše je k tomu potřeba?
Děkuji moc jestli mi někdo odpoví :kytka:

nevím, jen pozor - senioři nechtějí ani nemohou nějak velice platit za úklid, pokud jen trochu mohou, tak si to i s berlemi uklidí sami, nebo většinou zapojí rodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
20.10.22 04:46

Proč zrovna úklid u důchodců? a ne i v mlade rodině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
20.10.22 05:26

Hlidacky.cz napriklad…zaregistruj se, da se tam nabizet oboji. Oni delaji aspon nejake zakladni provereni, asi te to provede…nevim, ja to vyuzivam z te druhe strany.

Jinak muzes samozrejme vyuzit nejake mistni FB skupiny apod, ale jdes pak uplne na vlastni triko samozrejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65428
20.10.22 05:47
@beruska9 píše:
Hlidacky.cz napriklad…zaregistruj se, da se tam nabizet oboji. Oni delaji aspon nejake zakladni provereni, asi te to provede…nevim, ja to vyuzivam z te druhe strany.Jinak muzes samozrejme vyuzit nejake mistni FB skupiny apod, ale jdes pak uplne na vlastni triko samozrejme.

A to muze jen tak, bez nejake registrace, zivnostenskeho listu atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
20.10.22 05:52

@vokishka : registrace jako kde? Na tech strankach? No tam se registrovat samozrejme musi :nevim: A nevim, co vsechno chteji, ja tam nenabizim, jen poptavam, ale tak kdo ma zajem, muze si to tam proklikat :nevim: Podminky tam budou mit napsane.
Jo a zivnostak urco ty moje hlidacky nemaji, jsou to studentky co hlidaji par hodin obcas po skole, normos brigada :nevim: Pak se mi tam ozyvaly i nektere, ktere to delaji v zasade profi, ty to asi osetrene mit budou predpokladam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65428
20.10.22 06:03
@beruska9 píše:
@vokishka : registrace jako kde? Na tech strankach? No tam se registrovat samozrejme musi :nevim: A nevim, co vsechno chteji, ja tam nenabizim, jen poptavam, ale tak kdo ma zajem, muze si to tam proklikat :nevim: Podminky tam budou mit napsane.
Jo a zivnostak urco ty moje hlidacky nemaji, jsou to studentky co hlidaji par hodin obcas po skole, normos brigada :nevim: Pak se mi tam ozyvaly i nektere, ktere to delaji v zasade profi, ty to asi osetrene mit budou predpokladam.

No ja myslela, jestli to delaji proste legálně nebo si muze vzpomenout kdokoliv a delat to. Bez treba nejakeho DPP a tak. Zjevne jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12659
20.10.22 07:34
@vokishka píše:
No ja myslela, jestli to delaji proste legálně nebo si muze vzpomenout kdokoliv a delat to. Bez treba nejakeho DPP a tak. Zjevne jo.

Přesně, je divné že vlastně pustíš a necháš šmejdit po bytě někoho koho vůbec neznáš, bez nějakých referencí atd…brala bych někoho z hlídaček nebo agentury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
20.10.22 09:00
@stinga píše:
nevím, jen pozor - senioři nechtějí ani nemohou nějak velice platit za úklid, pokud jen trochu mohou, tak si to i s berlemi uklidí sami, nebo většinou zapojí rodinu

Souhlas a navíc u starších lidí bude větší nedůvěra jen tak k někomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3556
20.10.22 09:20

Taky se dá na místní FB skupině nabídnout své služby. Nebo vyvěsit letáčky v domech v okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14686
20.10.22 09:46

Senioři často využívají uklid z charity, tam asi neee. Ale rodiny s dětmi, osamělí zaneprázdnění lidé jistě využijí. Nebo uklid bytu airbnb po hostech. Ale pokud to moc neumíš a nemáš to nějak v malíku (zmaknute určité postupy), musis dělat levně, jinak si té podruhé nikdo neobjedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat