Jak nainstalovat myčku? Nemáte chlapa instalatéra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81
3.12.19 15:47

Tuším že momentálně se kvůli trubce od přepadu myčka na pravou stranu nevejde. Všechny nalezené totiž vyžadovaly alespon 45cm pro instalaci a jak zde psala další uživatelka, mají být kohoutky přístupné… Takže mi asi nic jiného než montáž dřezu s odkapávačem na levé straně, nezbývá.

Odkapávač má 40 cm, Od džerzu k levému kraji pak ještě zbývá 12cm, tedy 52 cm dohromady…tam už by s eměla myčka pohodlně vejít. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14676
3.12.19 17:39

Ty chceš zavírat myčku do té skříňky? To si teda popravdě moc neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
3.12.19 20:30

@Michelle_M to určitě ne :) nechala ybch případně jen ty jedny dvířka a kdyby byla mezera, nechám tam vytvořit nějakou dřevěnou vložku/laťku ve stejném dekoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.12.19 09:06
@Terezzkaa píše:
@Michelle_M to určitě ne :) nechala ybch případně jen ty jedny dvířka a kdyby byla mezera, nechám tam vytvořit nějakou dřevěnou vložku/laťku ve stejném dekoru.

Ale klasická vestavná myčka musí stát na zemi, aby byla stabilní.

• Citovat
  • Upravit
14676
4.12.19 09:14
@Janli píše:
Ale klasická vestavná myčka musí stát na zemi, aby byla stabilní.

Ano, kvůli tomu jsem se ptala, jestli je jako v plánu, že bude stát v té skříňce na soklu, tak mi to nepřipadá jako moc dobrý nápad. Možná pokud by to byla jen taková ta stolní, jak tu myslím proběhl odkaz, ta by k tomu mohla být způsobilejší. Ale tam zase nevím, jak se dělají široké, aby se vlezla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný