Jak napsat o snížení rodičáku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
44
15.2.17 13:24

Jak napsat o snížení rodičáku

Neví někdo co vše musím napsat v dopise aby mi snížili rodičák? Na úřad se bohužel teď nedostanu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4515
15.2.17 13:27

Na úřadě jsem vyplňovala nějaký jejich formulář, tak těžko říct, jestli bude stačit napsat dopis. Asi bych zavolala, jestli se dá stáhnout, nebo jaký je k tomu potřeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
15.2.17 13:35

Na úřad se dá i dovolat:-) Je na to formulář, myslím že Volba výše RP? Ke stažení je, stačí Googlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5298
15.2.17 14:33

https://formulare.mpsv.cz/…orm/edit.jsp?…
podle mě s tím pak stejně na ten uřad ale budeš muset dojít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.2.17 14:38

Vplnit formular co pise @Popokatepetla a zaslat doporucene. Bylo mi receno ze to tak jde.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
15.2.17 14:41

A proč snížit? Není lepší to vybrat co nejdřív a poslední částku si rozložit? Nebo snad nemůžu být na rodičovský dovolený zadarmo, když to nahlásím na zdr. pojišťovnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
15.2.17 14:51

@Tynnka18 Já to řešila v lednu. Vypočítala jsem si částku, vyplnila do žádosti a do dopisu připsala, že od toho a toho žádám o snížení měsíční částky rodičáku. Taky jsem to poslala poštou. Dneska mi to přišlo potvrzený, že od února mi to sníží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
15.2.17 14:54

Vyplnit formulář, který zde holky přikládaly a zaslat na příslušný úřad práce. Zrovna teď to samé řeším, ale já chci naopak navýšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101424
15.2.17 15:45
@Petussska píše:
A proč snížit? Není lepší to vybrat co nejdřív a poslední částku si rozložit? Nebo snad nemůžu být na rodičovský dovolený zadarmo, když to nahlásím na zdr. pojišťovnu?

Tak rozdíl je třeba v tom, že při pobírání rodičáku může dítě bez omezení chodit do školky, při nahlášení na ZP max. 4 hodiny denně, při rodičáku jsi OSVČ vedlejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat