Jak napsat o snížení rodičáku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak napsat o snížení rodičáku
Neví někdo co vše musím napsat v dopise aby mi snížili rodičák? Na úřad se bohužel teď nedostanu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na úřadě jsem vyplňovala nějaký jejich formulář, tak těžko říct, jestli bude stačit napsat dopis. Asi bych zavolala, jestli se dá stáhnout, nebo jaký je k tomu potřeba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na úřad se dá i dovolat:-) Je na to formulář, myslím že Volba výše RP? Ke stažení je, stačí Googlovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://formulare.mpsv.cz/…orm/edit.jsp?…
podle mě s tím pak stejně na ten uřad ale budeš muset dojít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vplnit formular co pise @Popokatepetla a zaslat doporucene. Bylo mi receno ze to tak jde.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč snížit? Není lepší to vybrat co nejdřív a poslední částku si rozložit? Nebo snad nemůžu být na rodičovský dovolený zadarmo, když to nahlásím na zdr. pojišťovnu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tynnka18 Já to řešila v lednu. Vypočítala jsem si částku, vyplnila do žádosti a do dopisu připsala, že od toho a toho žádám o snížení měsíční částky rodičáku. Taky jsem to poslala poštou. Dneska mi to přišlo potvrzený, že od února mi to sníží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyplnit formulář, který zde holky přikládaly a zaslat na příslušný úřad práce. Zrovna teď to samé řeším, ale já chci naopak navýšit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petussska píše:
A proč snížit? Není lepší to vybrat co nejdřív a poslední částku si rozložit? Nebo snad nemůžu být na rodičovský dovolený zadarmo, když to nahlásím na zdr. pojišťovnu?
Tak rozdíl je třeba v tom, že při pobírání rodičáku může dítě bez omezení chodit do školky, při nahlášení na ZP max. 4 hodiny denně, při rodičáku jsi OSVČ vedlejší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit