Jak napsat rešerši?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.3.18 11:22
@Amys píše:
Já ti to za zlé nemám :mrgreen: Problémy si tím člověk přivodí jen sám sobě. Ty rešerže jsou totiž docela důležité a provází tě pak až do úplnýho konce, takže je dobré se to naučit :D

Na tom něco bude, holt mě dohnala realita a už nejsem v takový „cochcárně“ jako na střední 8o :think:

• Citovat
  • Upravit
20777
22.3.18 11:33
@Anonymní píše:
Na tom něco bude, holt mě dohnala realita a už nejsem v takový „cochcárně“ jako na střední 8o :think:

Tak na vejšce už jsi sama za sebe. Buď to zvládneš nebo poletíš. Nikdo tě tam už za ručičku vodit nebude. Ale lecos se tam dá očůrat taky, neboj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
22.3.18 11:36

Nejjednodušší je zajít do knihovny a tam ti zdroje u nás třeba za 100 vyjedou. Dám jim téma a třeba max. 5 let staré zdroje. Co s tím pak dál záleží na tvém zadání od profesora. Já třeba dělám rešerž před tím než píšu jakoukoliv práci a vím pak za jakých knih a zdrojů můžu čerpat. Samozřejmě si to můžeš zkusit dohledat i na netu, dobré jsou na to univerzitní knihovny které mají elektronický katalog.

• Citovat
  • Upravit
4754
22.3.18 11:47
@Anonymní píše:
@Zdendula82 to právě asi nevyjde.. on je to úkol k získání zápočtu, sám nám (prý) všechno podstatné řekl na přednášce a domluvení konzultací je dle něj zbytečné :cert: :mrgreen:
Takže vlastními slovy přeříkám, o čem ten odborný text je? :think:

Máš se naučit samostatně pracovat se zdroji, případně najít vzájemně si odporujcící názory a přiklonit se k jednomu z nich, to vyučující miluje, neboť bude díky tomu si ověří, že máš kritické a analytické myšlení, ke kterému Tě chtěl přinutit a naučit. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze