Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@sabrinafromprague
tak asi podle toho jak jsi ty nebo muž (členové rodiny) zběhlí skrz pc.. nejlepší je koupit noťas s dockem a klasický monitor a klávesnici na stůl (zavřený noťas naklapneš na dock a uživatel jen zapíná/vypíná a pracuje s klávesnicí/myší a velkou obrazovkou)..výhoda je že při jakékoliv poruše lze odvézt noťas ssebou a netrávíš u dotyčného hodiny (potažmo domluvíš ofic. opraváře, ten si převezme noťas mezi dveřmi a u nemusíš se bát že u seniorky bude půl dne cizí chlap)..a zároveň může mít seniorka velký monitor a velkou klávesnici.. a dneska už pořídíš kvalitní repasovaný kousek za pětinu ceny
potažmo není od věci nainstalovat prográmek na vzdálený přístup, pak stačí dotyčnému zavolat „babi naskočí ti dvě okýnka, dvakrát mi potvrď OK a pak na nic nešahej“ a všechno uděláš v klidu z domu.. opravy a instalace a aktualizace atp…
@sabrinafromprague
a u seniora není od věci nainstalovat hodně kvalitní antivirák a hlavně ADblocker na reklamy, aby omylem nenaklikala zpoplatněné odkazy/objednávky a aby ses vyvarovala milionu telefonátů „tady mi skáčou nějaký okýnka“.. a samozřejmě časté automatické zálohování dat, jinak tě čekají každodenní telefonáty „někam jsem klikla a ono to někam zmizelo“ ![]()
@quickyq píše:
@martina.se To je boziiiNo vidis, moje babca rocnik 48…to je rozdil, no…
@martina.se píše:máme je o 16 let mladší
Pěkný, naši jsou od sebe o 11 a mamka mi pořád opakovala, ať si proboha jen neberu staršího chlapa
Pořád jsem ji představovala tak o patnáct let starší, než já… a vzala si spolužáka staršího o dva roky
A ještě Slováka, o kterém jsem tvrdila, že toho si nevezmu nikdy
![]()
@quickyq
naši ani nepípli - ex starší o 9 let, současný o 10,5 ![]()
@martina.se
No, mamka je ted v nejlepsich letech-pred padesatkou, tata pred sedesatkou…a nejak ji moc nestaci, tak proto ![]()