Jak naučit babičku na PC?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2642
30.10.14 14:54

@sabrinafromprague
tak asi podle toho jak jsi ty nebo muž (členové rodiny) zběhlí skrz pc.. nejlepší je koupit noťas s dockem a klasický monitor a klávesnici na stůl (zavřený noťas naklapneš na dock a uživatel jen zapíná/vypíná a pracuje s klávesnicí/myší a velkou obrazovkou)..výhoda je že při jakékoliv poruše lze odvézt noťas ssebou a netrávíš u dotyčného hodiny (potažmo domluvíš ofic. opraváře, ten si převezme noťas mezi dveřmi a u nemusíš se bát že u seniorky bude půl dne cizí chlap)..a zároveň může mít seniorka velký monitor a velkou klávesnici.. a dneska už pořídíš kvalitní repasovaný kousek za pětinu ceny

potažmo není od věci nainstalovat prográmek na vzdálený přístup, pak stačí dotyčnému zavolat „babi naskočí ti dvě okýnka, dvakrát mi potvrď OK a pak na nic nešahej“ a všechno uděláš v klidu z domu.. opravy a instalace a aktualizace atp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
30.10.14 15:06

@sabrinafromprague
a u seniora není od věci nainstalovat hodně kvalitní antivirák a hlavně ADblocker na reklamy, aby omylem nenaklikala zpoplatněné odkazy/objednávky a aby ses vyvarovala milionu telefonátů „tady mi skáčou nějaký okýnka“.. a samozřejmě časté automatické zálohování dat, jinak tě čekají každodenní telefonáty „někam jsem klikla a ono to někam zmizelo“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.10.14 16:09
@quickyq píše:
@martina.se To je boziii :-) No vidis, moje babca rocnik 48…to je rozdil, no…
:mrgreen: máme je o 16 let mladší :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
30.10.14 16:15
@martina.se píše: :mrgreen: máme je o 16 let mladší :mrgreen:

Pěkný, naši jsou od sebe o 11 a mamka mi pořád opakovala, ať si proboha jen neberu staršího chlapa :mrgreen: :mrgreen: Pořád jsem ji představovala tak o patnáct let starší, než já… a vzala si spolužáka staršího o dva roky :lol: A ještě Slováka, o kterém jsem tvrdila, že toho si nevezmu nikdy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.10.14 16:56

@quickyq :mrgreen: naši ani nepípli - ex starší o 9 let, současný o 10,5 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
30.10.14 17:11

@martina.se :palec: No, mamka je ted v nejlepsich letech-pred padesatkou, tata pred sedesatkou…a nejak ji moc nestaci, tak proto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák