Ahoj holky, nevíte jak naučit 7mi týdenní štěňátko vykonávat svojí
potřebu na podložku? Zkoušela jsem už všechny tipy na internetu, nic
nezabírá a už mě nebaví furt uklízet
loužičky
ale jinak je chytrá, už umí
povel pac
Jak naučit štěně na podložku?
Já osobně bych neučila štěně na podložku, ale prostě navenek. Teda
pokud neplánujete, že na ní potom bude chodit celý život. Sledovat
štěně…postupně to poznáte, hned popadnout do náruče a utíkat ven a tam
řádně pochválit.
A co se týká nehod, ty budou ještě hodně dlouho…
@Vicci píše:
Ahoj holky, nevíte jak naučit 7mi týdenní štěňátko vykonávat svojí potřebu na podložku? Zkoušela jsem už všechny tipy na internetu, nic nezabíráa už mě nebaví furt uklízet loužičky
ale jinak je chytrá, už umí povel pac
Po
Vždyť je hrozně malinké na nějaké okamžité naučení se… Pokud tě
nebaví louzicky už teď, tak co budeš dělat dál?
Náš se úplně odnaučil až v 7měs.
@zimniden ven chodit ještě nemůže, klepe se zimou a veterinář říkal že oblečky nemám dádat že nepomůžou v jejím případě. Jinal bychom ven samozřejmě chodili
Uc stěně chodit ven. Nechápu tenhle trend, učit civavy a jorky na podložky, proboha, je to nechutný. Je to pes, má chodit ven.Omlouvám se, vím, ze ses na tohle neptala.
@Vicci nenaučís. Není to kočka. Bez s ním ven. A jak tě nebaví utirat loužicky? Proč sis porizovala psa? Jak dlouho ho máš, když je mu 7 týdnu? Hlavně, že umí pac. Co takhle ho učit něco užitečného, třeba prijít na povel, aby se ti nezabehnul?
@BaMaK píše:
@Vicci nenaučís. Není to kočka. Bez s ním ven. A jak tě nebaví utirat loužicky? Proč sis porizovala psa? Jak dlouho ho máš, když je mu 7 týdnu? Hlavně, že umí pac. Co takhle ho učit něco užitečného, třeba projít na povel, aby se ti nezabehnul?
Přečti si prvně proč nemůže zatím chodit ven
@zimniden píše:
A nemělo by být sedmitýdenní štěně ještě u feny?
Přesně tak. Co vím, tak štěně by mělo být min. do 8. týdne u feny.
@zimniden píše:
A nemělo by být sedmitýdenní štěně ještě u feny?
Ano, ale bohužel jí před týdnem zajelo auto
@Helen78 píše:
Přesně tak. Co vím, tak štěně by mělo být min. do 8. týdne u feny.
Bohužel maminku zajelo auto
@Eemii píše:
No.. nikdy jsem neslyšela, ze by zimní štěňátka neměla chodit ven. Proste rychlovky, vyčurat a domu. Chudák, měl by být ještě s mámou.
Mámu nemá, a rychlovka to být nemůže, když neví, že když ho dám na trávu, že se má vyčůrat, akorát se jen klepe a takhle tam můžu stát hodinu a prostě se nevyčůrá
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.