Jak naučit usínat v postýlce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5342
20.10.13 20:46

Tak jsem zkusila malého zabalit do měkké peřiny aby pěkně usnul…nic…řev. Tak šup k prsu…pěkně se napil a když začal dudlat tak jsem ho nenápadně odtrhla a poooomaloučku přesunula do pelíšku…za pět minut zjistil kde je a začal plakat :zed: Když přijdu za ním do pokoje, stačí jen do dveří, tak na chvilku přestane. Ach jo :( U prsu v mojí posteli usne ukázkově, ale mám strach, ze to je cesta do pekel :cert: Na vyřvávání nemám, je to mrňousek, nebyly mu ještě ani dva měsíce. Myslela jsem jak bude dneska unavený, spal jen cca 3hodiny. A časový i koupací režim dodržujem. Tak co ještě víc mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MedunkaJana
20.10.13 20:55

@Lemuska Já jsem dceru zavinovala takto do deky http://www.youtube.com/watch?… a mělo to úspěch, děti se tak prý cítí bezpečněji a jako u maminky.

• Citovat
  • Upravit
Nicolink
20.10.13 21:00

@Lemuska toje ještě maličký ;) potřebuje tě…jako cesta do pekel to je ale můžeš s odnaučováním počkat ještě třeba měsíc…tak bych to v nejhorším případě udělala já ;) přece jen je ve 3 měsících to mimčo už jinačí a třeba se to odnaučí sám ;)

• Citovat
  • Upravit
1911
20.10.13 21:05

Lemuska - malou jsem u sebe měla do 5.měsíce, kojila jsem - byla to absolutní pohoda, žádné násilí 8)!Pak jsem ji po usnutí začala dávat částečně do postýlky (po večerním kojení),po kojení nad ránem už zůstala zase u mě. Když jsem už pak kojila jenom večer, zůstala už v postýlce celou noc ;)!Musím říct, že mi v posteli nikdy nevadila, ale ne každý o to stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
20.10.13 21:08

@Nicolink absolutně souhlasím :palec:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
20.10.13 21:19
@Debie píše:
Lemuska - malou jsem u sebe měla do 5.měsíce, kojila jsem - byla to absolutní pohoda, žádné násilí 8)!Pak jsem ji po usnutí začala dávat částečně do postýlky (po večerním kojení),po kojení nad ránem už zůstala zase u mě. Když jsem už pak kojila jenom večer, zůstala už v postýlce celou noc ;)!Musím říct, že mi v posteli nikdy nevadila, ale ne každý o to stojí…

to si jedna z těch šťastnějších maminek :) :palec: většinou se to špatně odnaučuje :roll:

• Citovat
  • Upravit
1911
20.10.13 21:25
@Nicolink píše:
to si jedna z těch šťastnějších maminek :) :palec: většinou se to špatně odnaučuje :roll:

Díky :*!Je fakt, že malá je fakt pohodová, nikdy jsem nic nemusela lámat přes koleno - usínala jeden čas i u prsa a sama i přestala :nevim:,dudlíka taky nikdy neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
20.10.13 21:27

@Barus56 mám 8měsíční holčičku, v noci spí se mnou avečerní uspávání probíhá tak, že mi bud usne při kojení nebo ji uhoupu. Doporučuju skvělou věc jakou je velký míč…naše malá už má 9kg a houpat ji ve stoje, tak to mi upadnou ruce. takhle si ji podepřu nohama a houpu dopředu dozadu a ona se v pohodě a rychle uklimbá a položím do postýlky:) a když jd spát já a ona se pak vzbudí, tak si ji beru k sobě:) nevadí mi to :) mám za to, že až houpání potřebovat nebude, tak prostě usne sama od sebe..na nějaké učení usínání, vyřvávání nejsem :nevim: takže jsem ti sice neodpověděla na dotaz :oops: ale za mě fakt doporučuju velký míč gymball, hodně mi ulevil zádům a rukám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
20.10.13 21:31

@Debie koukám, čekáš druhé mimi?? :) tak abys to s tím hodným miminkem nezakřikla :lol:

• Citovat
  • Upravit
29577
20.10.13 21:32

Tento věk je neideálnější. Prostě uložit, nehoupat, nedělat ze sebe blbečka, ale uložit v tichu, s třeba usínáčkem, v případě pláče jasným tlumeným hlasem říct spinkat a odejít. Když bude pláš, po nějaké chvíli se vrátit, pohladit, uklidnit a znovu.
Ono to chvíli potrvá, do vdou -tří dnů to malý pochopí. Musíš být dúsledná, výsůedke přijde, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
20.10.13 21:32

@Lemuska nevěř tomu, že je to cesta do pekel..rid se jak to citis ty a maleho netrapjeste potrebuje citit tovji jistotu, lasku, pritomnost (i rizene vyrvavani jakkoli s nim neosuhlasim se doporucuje az od 6mesicu!!!)… :hug: :hug: za sebe mnůžu říct, že dcera měla různá uspávací období a takhle malá usínala jedině u prsa, pak zas spíš uhoupáním, pak tak nappůl..chci říct, že ač první 3 měsíce byla u prsa snad pořád (obvykle usnula u kojeni a prospala se k dalsimu:), tak z ní nějaký prsozávislák není :!…člověk ji pomalu musí přemlouvat, aby se nakojila :lol: neboj se budoucnosti a rid se tím co je ted a tady a naslouchej potřebám miminka. Je to ohromně jednoduché a úlevné a osvobozující :hug: spokojení budete oba,…ono se to stejně ještě xkrát zmení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
20.10.13 21:33
@zolycka píše:
@Barus56 mám 8měsíční holčičku, v noci spí se mnou avečerní uspávání probíhá tak, že mi bud usne při kojení nebo ji uhoupu. Doporučuju skvělou věc jakou je velký míč…naše malá už má 9kg a houpat ji ve stoje, tak to mi upadnou ruce. takhle si ji podepřu nohama a houpu dopředu dozadu a ona se v pohodě a rychle uklimbá a položím do postýlky:) a když jd spát já a ona se pak vzbudí, tak si ji beru k sobě:) nevadí mi to :) mám za to, že až houpání potřebovat nebude, tak prostě usne sama od sebe..na nějaké učení usínání, vyřvávání nejsem :nevim: takže jsem ti sice neodpověděla na dotaz :oops: ale za mě fakt doporučuju velký míč gymball, hodně mi ulevil zádům a rukám :palec:

A časem z toho zvencneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
20.10.13 21:34

@Nicolink - když ona je OK, tak je mi to jedno :mrgreen:,jsem ale samozřejmě připravena na nejhorší - navíc mi to každý říká ;)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
20.10.13 21:34

Ještě mě napadlo…když malá nechce spinkat a pláče tak ji dám k postýlce rádio, nastavím tam šumění, dám to tak at ji to přehluší a jdu pryč…okamžitě je ticho a za chvíli spí :palec: horší je když reaguje na to, že to vypnu..už se mi stalo že jsem do 2 do rána spala u šumějícího rádia :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6726
20.10.13 21:35
@berry4 píše:
A časem z toho zvencneš :palec:

hmmm…taková milá a povzbuzující slova, máš dnes asi dobrou náladu :kytka: můžeš to blíž specifikovat? ono „zvencneš“? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí