Jak nejlíp otěhotnět :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak nejlíp otěhotnět :))))
Holky,
jen by mě zajímalo, jeslti by jste si mohli dát práci a poradit
NÁŠ PŘÍPAD:
- Syn má 21 měsíců, mateřskou mám na tři roky, takže v jeho třech letech / což je 26.8.2011 / my končí.
- Před i během těhu jsem byla zaměstnaná na dobu neurčitou, kolem 10 týdne těhu jsem odcházela na nemocenskou.
- Chtěli by jsme druhé mimi / chtěla jsem aby mezi sourozenci byl ten 3-letý rozdíl /.
Zajímalo by mě, jak to bude s penězy.
Když bych otěhotněla v době, když budu ještě na rodičovské dovolené s prvním synem, jak je to s penězy, když mi skončí RD a byla by prodleva mezi RD a druhým porodem příkl. 5 měsíců? Do bývalé práce / v té, kde mi drží ze zákona místo /rozhodně neminím nastoupit. Manžel podniká, tak jestli se na chvíli nenechat zaměstnat u něj /jenže podniká krátkou dobu a ještě na tom nejsme tak dobře, aby jsme si mě mohli oficiálně dovolit zaměstnat // odvody za zaměstnance
apod. ////. A to ještě ani nevím, zda mi malýho vezmou do školky .
Nebo jít na ÚP, ale potom by peníze byly nijaké.
Nebo ještě v době RD s prvním synem jít na nemocenskou?
nebo jak by to vše kolem bylo nejlepší???????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nestudovala jsem to ažtak dopodrobna, máme děti od sebe 20 měsíců, tak jsem přecházela plynule, ale viděla bych to na tu nemocenskou. Budeš doma a nepřijdeš o nárok na mateřskou. Ale možná se legislativa změnila, co jsem podruhý porodila, už to tolik nesleduju, jen to takhle znám ze svýho okolí.
- Citovat
- Upravit
take plánujeme druhé do 3 let také to určitě nesnihneme plynuje přejít prostě půjdu na neschopenku a pak se narodí. A nepříjdu o mateřskou.
- Citovat
- Upravit
marrry trocha od veci ale kde jsi nasla ten paradni hubnouci metrik!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit