Mateřská je definitivně zpět!!!

9094
18.5.10 12:36

Mateřská je definitivně zpět!!!

Tak hurá! ČSSD, KDU-ČSL, KSČM a SZ definitivně protlačili 111ti hlasy zvýšení mateřské!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11337
18.5.10 12:37

Těm, kterých se to týká, gratuluju. Nám ostatním přeju upřímnou soustrast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
18.5.10 12:41

A nevíte kdy má nová mateřská platnost? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
18.5.10 12:42

platí to od 1. června a budou to i zpětně doplácet :dance: :dance: :dance:

http://www.novinky.cz/…vo-veto.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
18.5.10 12:46
Inge píše:

Pokud to budou zpětně doplácet, týká se to asi i mě. Přesto přeji sama sobě upřímnou soustrast. Vůbec se z toho neraduju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
18.5.10 12:47
leňula2 píše:
Inge píše:
Pokud to budou zpětně doplácet, týká se to asi i mě. Přesto přeji sama sobě upřímnou soustrast. Vůbec se z toho neraduju…

Mám stejný názor jako vy holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101644
18.5.10 12:50

Na jednu stranu to sice zvýší schodek rozpočtu, na druhou stranu jsem ráda, poté co neprošlo snížení platů ústavních činitelů, státních zaměstnanců, rodičáku, vyšší zdanění benefitů a nevím co ještě, tak mi snížení mateřské (kterou ještě berou jen maminky co pracovali a je pouze na půl roku) přijde jako sprosté.
Jo a jen tak mimochodem, kdyby se rodičák snížil o 300,– (o 200,– ten snížený a o 400,– ten vyšší), tak je úspora zhruba dvojnásobná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
18.5.10 12:52

Taky se zrovna neraduju… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
18.5.10 12:54

Obávám se, že místa pro radost tu moc není. Naše země se žene do šíleného průšvihu. Je super, že maminky dostanou přidáno, ale aby se třeba jednou nestalo, že nedostanou nic (a s nimi důchodci, učitelé, policisti…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
18.5.10 12:56

Inge, Leňula2 - ani nevíte jak jsem ráda že jsou tu ženský který to mají v hlavě pořádně srovnaný. Kéž by jich bylo více.
Mě samotné se to také týká, čekáme druhé mimi, ale že bych byla zrovna z těch co si myslí pořídim si dítě a státe starej se o mě to tedy rozhodně né.
Jsem to přeci já kdo chce mít dítě a tak se také o něj postarat.

Nedávno mi přišel super email: SEROU VÁS VAŠE DĚTI? ZVOLTE PAROUBKA A POSERTE JIM CELÝ ŽIVOT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
18.5.10 12:57

I když se mě to týká, nejásám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
18.5.10 12:57

Já osobně mám radost. Každá koruna dobrá. Myslím, že nebylo fér sahat na peníze těm, co pracovaly. Fér by bylo nedat peníze těm, co se flákaj na UP a dostanou mateřskou, která je odvozena od půrměrné mzdy a všichni moc dobře víme, kolik lidí má průměrnou mzdu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
18.5.10 13:03
Aludnev píše:
leňula2 píše:
Inge píše:
Mám stejný názor jako vy holky…

Asi tak nějak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
18.5.10 13:05

Začínám si pomalu zvykat, že naši politici spolehlivě zadupou do země všechna dobrá opatření, která by mohla vést ke zlepšení situace v téhle zemi.
Na co si ale nezvyknu a nechci se s tím smířit, že na základě jejich „inteligentních“ zásahů to všechno budou muset splácet naše děti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
18.5.10 13:07

tipla bych, že radost či neradost souvisí také s příjmy v rodině a počtem dětí, popř. počtem narozených dětí
já radost mám, makala jsem dost dlouho na to, abych si ji zasloužila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat