Jak nejlíp uchránit miminko před koronavirem?

26
3.4.20 19:12

Jak nejlíp uchránit miminko před koronavirem?

Ahoj holky, chci se zeptat jak chráníte miminko před koronavirem. Moje miminko je zrovna nemocné takže je oslabené. Bojím se že když třeba dojdu já nebo můj přítel z obchodu a nakazíme se tak že to chytne i mimčo. Je oslabené a oslabení lidé na to i umírají. Jak chráníte svoje mimča vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1902
3.4.20 19:16

@Zuzana529 no tak pokud se tak bojíš tak před miminkem noste roušky a vždycky než si ho vezmes si poradně umýt ruce a použit dezinfekci. Ale hlavně neplaš :palec: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.20 19:16

Nakupovat chodí buď manžel, nebo já, ale bez dítěte, on hlídá. Bydlíme na vesnici, chodíme na procházky do lesa, kde nepotkame živou duši a považuji to za maximální ochranu. Nestýkáme se ani s nejbližšími, prostě si voláme.

• Citovat
  • Upravit
4979
3.4.20 19:17

Nos do obchodu roušku, rukavice, já si desinfikuju i madlo košíku a doma hned myju ruce mýdlem. Nelezu do obchodu každý den.
A pamatuj, že nejhorší smrt je z leknutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.4.20 19:19

Do obchodu v rukavicích, ty doma opatrně stáhnout, až se svlékneš z oblečení, to nechat někde bokem, neválet na gauči. Mýt si pořádně ruce a desinfikovat. Roušky vyvářet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20922
3.4.20 19:22

@Zuzana529 do obchodu jen jeden z vas a omezit to na co nejmensi pocet navstev. Bohate staci jeden 20minutovy nakup za tyden. A pri prichodu dom dodrzovat hygienu a pokud nebudete s ditetem nikam chodit a nikdo jiny k vam. Tak to nema jak chytnou a budte v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35956
3.4.20 19:26

Dodržovat hygienu, nechodit s ním mezi lidi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27737
3.4.20 19:33

At chodí do obchodu jen manžel, nemusíte courat oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.4.20 19:42

Nesilet.. Na nákup jen jeden, po nákupu odložit a desinfikovat roušku a umýt ruce.. Nejhorší je smrt z vyděšení ale :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí