Jak neříct o těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
709
23.10.20 18:15

@mackA159 jo to je fakt. Tomu se taky divím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
23.10.20 18:17
@Andys77 píše:
@mackA159 bože… Po několikáté říkám že neví že ms nepřišla ale že už začínají tušit, když už je to víc jak měsíc a samozřejmě ještě nějakou dobu tutlat mohu, protože neví jak dlouhé mám cykly ale to nejde až do třetího měsíce

Me by zajimalo, jestli jakommate sdileny menstruacni kalendar nebo co :,( hele, nezlob se, ale ty jsi tak bezelstna, ze by byly uplne blbe, kdyby to uz davno nevedely :P

• Citovat
  • Upravit
4648
23.10.20 18:18

Někdy to asi prostě utajit nejde i když by člověk rád. taky jsme plánovala tajit co to půjde, ale jelikož dělám s chemikaliema po první kontrole jsem v práci šla požádat o přeložení a jelikož kvůli mně musely preorganizovat půl podniku abych měla lehčí práci bez chemie tak už to stejně většina ví a ty co ne už to jistě ví z drbů. takze tak.taky mě to štve zkusila jsem ještě říct že ze zdravotních důvodů musím jinam ale neverili to a i vedení mi říkalo že čím víc tajnosti kolem toho tím víc drbů bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1893
23.10.20 18:28
@Andys77 píše:
Ahoj všichni :mavam:
Zkusím se zeptat, třeba mi někdo poradí.
Mám dvě velmi dobré kamarádky, které se mnou prožívají všechny situace… Nedávno jsme měli svatbu a ony věděly že po ní se chceme snažit o mimčo :roll:
Zatím to vypadá že se zadařilo, test je pozitivní, ms zatím nepřišla a ony už vyzvídají.
Zatím jsem se mohla vymlouvat na to že nevim (protože sice byl pozitivní test ale ještě bylo před ms), což už teď nejde…
Já bych jim to ráda i řekla ale precijen, ne že bych věřila na pověry ale raději si chci dávat pozor kde to jen jde abych to nezakrikla a hlavně kdyby to nedopadlo tak nepotřebuji ještě od nich slyšet lítost :zed:
Co by jste dělali? Partner říká at jim řeknu že jim to říkat nebudu protože pak to nedopadne a já z toho budu ještě víc špatná když mě budou litovat, ale to jim přeci dojde že teda těhu jsem ne? :lol:
Přijde mi že to nemá řešení :nevim:
Diky moc :palec:

Neříkala bych nic… Jsem v 14 tt a nikdo nic neví a čím dyl, tím líp… Výhoda podzimu volnější oblečení… Přiznám barvu až to někdo pozná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
23.10.20 18:46

Jsem v 10tt, mám za sebou dvě kontroly a krom manžela a mámy to nikdo neví 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
23.10.20 19:16
@Andys77 píše:
Děkuji všem. Hlavně těm racionálním co mě pochopili a poradili.
Ty ostatní prosím aby se buď zdrželi komentáře nebo napsali něco užitečného, protože to že jsem se do toho namočila sama samozřejmě vím :lol:
Jen jsem se tu chtěla pobavit že třeba někoho něco napadne a třeba taky ne, protože mě samotnou nic nenapadlo, takže tak…

No a kdyz by tehotenstvi skoncilo, tak by ses jim nesverila? Byla bys z toho spatna a nerekla jim proc? Nejde prece o litost, ale o sdileni, podporu…

Normalne bych jim to rekla, kdyz se naferovku zeptaji. „Test je pozitivni, ale negratulujte mi, at to nezakriknem, zatim to nechci nikomu rikat.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
23.10.20 21:34

Mě fascinuje, že si některé kamarádky navzájem hlídají, kdy to mají, aby pak na sobě mohly vyzvídat, jestli jsou těhotné, nebo ne :) Ale holt, když už to tak je… Tak jste velmi dobré přítelkyně, ne? Tak bych jim to klidně řekla. Aspoň bych se měla komu vyplakat, kdyby to nedopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.20 10:29

Ja to teda kamaradkam rekla hned po pozitivnim testu. Kdybych potratila, stejne jim to reknu. A vlastne jsem to rekla vsem, kdo se k tomu tematu dostal, i kdyz jsem treba byla jen v 5. tydnu. A to uz mam jeden potrat za sebou. Proste bych rekla, ze to nevyslo no. Tyhle tajnosti nechapu. Dobri pratele, to stejne poznaj.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky