Jak nosit dítě v manduce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6945
22.9.14 05:48

@jaritko no a upozornění, někteří děti to nemusí, nemají to rádi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
22.9.14 07:42

@jaritko obe nase deti trochu plakali kdyz se tam dali, ale jakmile sem se rozesla, tak uplne v pohode. Jinak taky zalezi jak je miminko velke, u nekterych jdou dat hned od sebe, nemusi se skladat pod sebe…Taky zalezi co ma oblecenyho mimco, nektere detske kalhoty s tapkami ani nedovoli dat ty nozky tak od sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Z8
1
19.7.22 15:08

Z8

Ahoj, ja mam rovnaký problem. Mam pocit, ze tie nozky tak nasiroko neda a to nemam nadvahu. A mal by sediet aj o otca a tiez neda nozky. On sa tam preto aj jeduje az place. Uz sme zacali 4.mesiac. Strasne ho tam chceme nosit, nevie byt sam a nevieme to. Pomohol ti nakoniec niekto? Ako, prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
19.7.22 15:23

@jaritko Určitě nijak zvlášť neroztahovat, měl by je mít pokrčené v kolenou, trošku po stranách -svého- těla. Určitě se mu je nesnaž roztáhnout kolem tebe. V tomhle věku mu ani nemusí vyčuhovat ven.
Jinak dcera do nosítka takhle malá třeba vůbec nechtěla, vzala ho na milost tak ve čtyřech měsících.
Jestli si opravdu nejsi jistá technikou, nebála bych se zajít do nějakého obchodu, kde je prodávají!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
14.9.22 14:19

Nevím jesli je otazka stále aktuální, sle napadá mě jestli jste dostatečně zúžila sed. Dělá se to posunutím té zahrnuté látky co padne kolem nožiček blíž na střed. Já mám tedy manducu xt, kde není potřeba novorozenecká vložka, dnes jsem do ní poprvé dávala svojí 2měsíční a v pohodě…To nastavování se jí tedy vůbec nelíbilo, ale jak jsme vyrazili z bytu ven, hned usnula.
Já jí teda nenutila dávat nohy moc od sebe, spíš jsem jí jen posadila do toho korýtka pro sed a roznožení vzniklo přirozeně tím, jak jsem si ji navalila na tělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí