Jak nosit legíny

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4622
2.1.21 17:28

Ja teda koukam. Me bonprix uz nekolikrat zklamal. Vsechno mi bylo velky a nesedelo, musela mi to tchyne upravovat. Jinak saty maji moc pekny, vsechny co tu nekdo daval se mi libi. To triko s tema legina ne. Ale ja moc nemusim barvy na sobe, prevazne jsem v cerny :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
2.1.21 17:31

Tak tyhle jsou pěkné.
https://www.esprit.cz/…0EO1E306_001
V obou barvách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
2.1.21 17:32
@SAJ píše:
Dobrý :)

Já teď koukám na tyhle - sice si je asi nekoupím, ale přijdou mi půvabné.

Malé černé jsem si tam koupila loni, zkusím pohledat…

Ty chci :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
2.1.21 17:33
@Venetia píše:
Co tyhlehttps://www.bonprix.cz/…vena-949364/?…

Večerní, slavnostní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
2.1.21 17:33

@scentini Já jsem v bonprixu objednávala před x lety a komplet všechno jsem vrátila, velikosti vůbec neodpovídaly. Tak třeba je to teď lepší. Ty šaty ale zkusím, vybrala bych si tam. Snad budou v reálu vypadat stejně :mrgreen: Jinak občas je mívají i v lidlu, ale kdykoliv jsem je měla v ruce, nesedl mi materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
2.1.21 17:35
@Moringa píše:
Osobně jsem si v Bonprix nedávno kupovala tyhle (v červené barvě) a tyhle

Ty první jsou parádní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
2.1.21 17:36
@Moringa píše:
Pěkný :palec:
Jinak máš pravdu, v posledním roce člověk společenké šaty moc nevyužil, no…

Nejen šaty :(. Já dostala teď k vanocům nádhernou kabelku a dneska jsem si ji, v zoufalství, že si ji vůbec neužiju, vzala aspoň, když jsem jela pro pizzu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
2.1.21 17:42

Ty se třeba líbí mně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
2.1.21 17:45
@ivašot. píše:
Nejen šaty :(. Já dostala teď k vanocům nádhernou kabelku a dneska jsem si ji, v zoufalství, že si ji vůbec neužiju, vzala aspoň, když jsem jela pro pizzu :mrgreen:

Jo to znam. :( to je k vzteku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
2.1.21 17:46
@Moise píše:
@scentini Já jsem v bonprixu objednávala před x lety a komplet všechno jsem vrátila, velikosti vůbec neodpovídaly. Tak třeba je to teď lepší. Ty šaty ale zkusím, vybrala bych si tam. Snad budou v reálu vypadat stejně :mrgreen: Jinak občas je mívají i v lidlu, ale kdykoliv jsem je měla v ruce, nesedl mi materiál.

Js kupovala, je to tak dva roky. A pritom nejsem moc hubena ani tlusta. 170 cm, 60 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
2.1.21 17:47

Bonprix, nebo i Orsay nemají špatné oblečení. Ale není to můj styl, mám ráda mladistvý styl. Oblečení mi přijde vhodné pro jiný typ postavy než má já a tak na ženy 45+.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
2.1.21 17:50
@krajta píše:
Bonprix, nebo i Orsay nemají špatné oblečení. Ale není to můj styl, mám ráda mladistvý styl. Oblečení mi přijde vhodné pro jiný typ postavy než má já a tak na ženy 45+.

Já jsem žena 45+ :mrgreen:

Ale viděla jsem z Bonprixu oblečenou i holčinu do tanečních a jako paráda. Krásná jemná dívčí móda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14001
2.1.21 17:53

K těm leginam- ja leginy nosim jen na sportování, túry, nebo jen na doma..
Třeba ted mam leginy na doma z Calzedonie a k tomu delší svetr..

K šatum leginy nenosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
@krajta píše:
Bonprix, nebo i Orsay nemají špatné oblečení. Ale není to můj styl, mám ráda mladistvý styl. Oblečení mi přijde vhodné pro jiný typ postavy než má já a tak na ženy 45+.

já mám hodně věcí z orsay a nepřijde mi pro 45+ :mrgreen: K tomu mi ještě dost chybí :) Kvalita teda není bůhvíjak závratná, ale hodně mi vyhovuje stylem. Do kanceláře se tam dá obléct docela slušně. Mám od nich právě dvoje pletené šaty, které točím pořád dokola. Letos jsem si objednala tyhle:
https://www.orsay.com/…6467000.html
Hořejšek je super, ale vadí mi ta široká sukně :lol:

Příspěvek upraven 02.01.21 v 17:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek