Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Mě se nějak modnipeklo seklo
Já se na focení stydím
Zkusím ty džíny a říkala jsem si, že pod to bude lepší asi nějaký třeba tmavý rolák? bez fotky to ale, asi stejně těžko poznáte, že ![]()
Myslím moderní boty tenisky a moderni teplaky kouknete do časopisu kombinuji se sportovní s elegantním…ale samodřejmě že to musí vypadat pěkně
@Ter91 píše:
Myslím moderní boty tenisky a moderni teplaky kouknete do časopisu kombinuji se sportovní s elegantním…ale samodřejmě že to musí vypadat pěkně
Určitě o tom nepochybuju
jen s tím nemám zkušenosti.
Nechceš hodit odkaz na nějaké takové kombinace?
@Andýsek92…docitam az ted ted a rikala sem si, ze musim napsat, ze se salou/satkem bych si nedelala starosti a resila to tmavym rolakem, a tys to uz vymyslela
kdyz bude kabelka i boty cerne tak bych nevolila vrsek, spis hneda nebo zelena… jeste ja osobne zboznuju tmave sedou, ale ta se paradoxne kombinuje jeste hur nez barevne odstiny
@jakkoli Já jsem myslela na tmavě fialovou
Zkusím se vyfotit ![]()
Tak je to tady
rolák se zdá být černý, ale je tmavě fialový. Nějaký šátek by se k tomu asi hodil… Ty rifle se mi zdaj na mě takové obyčejné k tomu kabátu, ale na fotce to nevypadá hrozně, tak je to asi jen můj pocit
Budu ráda za jakoukoliv kritiku ![]()
@Andýsek92 mne se v tom libis.ja si predstavovala zlatavej kabat daleko blejskavejsi…satek by to klidne sneslo i cervenej, zkus ![]()
@Andýsek92
Dlouho sem tu nebyla, tak sem te nemohla ani pochvalit… je to moc pekny a hezky ti k tomu ladej vlasy ![]()
Uz ho nosis??
@jakkoli Moc děkuji
nosím a cítím se v něm docela dobře
jen doufám, že v tom nevypadám jak stará mladá ![]()
@Andýsek92 Já bych ještě měnila džíny za černé kalhoty nebo legíny.
Kabatek je pekny a moc ti slusi. Sama nosim stribrny. Kozacky, rifle i kabelka jsou taky prima. Jinak kozacky jde vymenit za lodicky, balerinky. Rifle za leginy. Cim uzsi rifle, tim lepe. Pod to halenka, svetrik, rolak… urcite neco ve skrini objevis
A satek doporucuji spis stridmejsi, hnedy, cerny… Tlumenou cervenou si dovedu predstavit taky. Takovej kabatek je super univerzalni do prace, skoly, restaurace, mesta… Jen se ho neboj. ![]()