Jak nosit zlatavý kabát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
712
11.10.13 11:13

Mě se nějak modnipeklo seklo :-D Já se na focení stydím :-D Zkusím ty džíny a říkala jsem si, že pod to bude lepší asi nějaký třeba tmavý rolák? bez fotky to ale, asi stejně těžko poznáte, že :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
11.10.13 11:24

Myslím moderní boty tenisky a moderni teplaky kouknete do časopisu kombinuji se sportovní s elegantním…ale samodřejmě že to musí vypadat pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
11.10.13 14:20
@Ter91 píše:
Myslím moderní boty tenisky a moderni teplaky kouknete do časopisu kombinuji se sportovní s elegantním…ale samodřejmě že to musí vypadat pěkně

Určitě o tom nepochybuju :-))) jen s tím nemám zkušenosti.
Nechceš hodit odkaz na nějaké takové kombinace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
11.10.13 17:37

@Andýsek92…docitam az ted ted a rikala sem si, ze musim napsat, ze se salou/satkem bych si nedelala starosti a resila to tmavym rolakem, a tys to uz vymyslela :lol: kdyz bude kabelka i boty cerne tak bych nevolila vrsek, spis hneda nebo zelena… jeste ja osobne zboznuju tmave sedou, ale ta se paradoxne kombinuje jeste hur nez barevne odstiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
12.10.13 10:28

@jakkoli Já jsem myslela na tmavě fialovou :-) Zkusím se vyfotit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
12.10.13 10:34

Tak je to tady :-D rolák se zdá být černý, ale je tmavě fialový. Nějaký šátek by se k tomu asi hodil… Ty rifle se mi zdaj na mě takové obyčejné k tomu kabátu, ale na fotce to nevypadá hrozně, tak je to asi jen můj pocit :-) Budu ráda za jakoukoliv kritiku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
12.10.13 16:28

@Andýsek92 mne se v tom libis.ja si predstavovala zlatavej kabat daleko blejskavejsi…satek by to klidne sneslo i cervenej, zkus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
14.10.13 20:47

@Andýsek92
Dlouho sem tu nebyla, tak sem te nemohla ani pochvalit… je to moc pekny a hezky ti k tomu ladej vlasy :palec:
Uz ho nosis??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
14.10.13 21:47

@jakkoli Moc děkuji :-) nosím a cítím se v něm docela dobře :-) jen doufám, že v tom nevypadám jak stará mladá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
17.10.13 10:52

@Andýsek92 Já bych ještě měnila džíny za černé kalhoty nebo legíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
17.10.13 11:02

Kabatek je pekny a moc ti slusi. Sama nosim stribrny. Kozacky, rifle i kabelka jsou taky prima. Jinak kozacky jde vymenit za lodicky, balerinky. Rifle za leginy. Cim uzsi rifle, tim lepe. Pod to halenka, svetrik, rolak… urcite neco ve skrini objevis :-) A satek doporucuji spis stridmejsi, hnedy, cerny… Tlumenou cervenou si dovedu predstavit taky. Takovej kabatek je super univerzalni do prace, skoly, restaurace, mesta… Jen se ho neboj. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková