Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak k gelovým nehtům se usím vyjádřit. Já je nosím cca 7 let, jsem plně spokojená. Hodně záleží na osobě co je dělá.:pankac: Moje přírodní nehty nevypěstuji i kdybych se zbláznila. Jasně že odrůstají, ale na to stačí domácí údržba, lehce přepilovat a nalakovat bezbarvým lakem
Já chodím 1×za 3 týdny, protože mý jsou slabý a pak se lámou., ale dělám s nimi vše, veškeré domácí práce, práci na zahradě i drobné práce co potřebují cit.
Takže opravdu hodně záleží na manikérce. Když chytnete špatnou kadeřnici, taky vám na hlavě vytvoří nepřirozenou helmu, ve který budete vypadat příšerně ![]()
@noren týjo, ty seš dokonalá! Zkusím to s menšíma úpravama taky zavést, mně se to zdá super.
@dada12 píše:
gelové nehty nemají úroveň.
Pokud jsou dělané někým,kdo to opravdu umí,pak není rozdíl mezi gelem a našima nehtama vůbec vidět. ![]()
Jinak já dělám manikúru tak 2× týdně.Skoro každý den si napustím vanu s voňavým olejíčkem,tam shodím přebytečnou srst
a čistím pleť.Tak jednou týdně si dám masku a peeling.Ke kadeřnici na melír chodím tak 1× měsíčně.Obočí škubu podle potřeby.
@Tereza1986 píše:
Pokud jsou dělané někým,kdo to opravdu umí,pak není rozdíl mezi gelem a našima nehtama vůbec vidět.
Já bych tomu ráda věřila, ale jak už jsem psala - viděla jsem jedny pěkné tenoučké (moje). Podruhé už to tak pěkné nebylo, navíc rychle odrůstaly, takže šly dolů. A najít někoho opravdu šikovného, to mně přijde, jako hledat jehlu v kupce sena. Navíc z fotek barevných hranatých divočin nepoznám, jak jsou ty nehty na výšku tlusté a jak kvalitně jsou udělané. Prostě za mě - ne. Ale - pokud máte kontakt na někoho šikovnýho v okolí HK, tak sem s ním, já se ráda podívám a promyslím!
Tak já nemám žádný rozvrh v péči o sebe, ale snažím se to dělat podle potřeby
Cvičit chodím úterý, středa, sobota, neděle ![]()
Ke kadeřníkovi 1× za 6 týdnů ![]()
Mám gelové nehty, nechávám si je dělat úplně kraťoučký a přirozený..chodím 1× za 4 týdny, mezi tím si je trochu zapiluju, aby nebyly moc dlouhý ![]()
Na pedikůru chodím 1× za 4 týdny, tam mi paní dělá i nehty na nohách ![]()
Jinak taková běžná péče… oholit, umýt vlasy, maska na vlasy a obličej, to dělám podle potřeby ![]()
@ana11 já zrovna na nehty chodím v HK a paní je moc šikovná
nedělá žádný tlusťochy ani lopaty ![]()
@Aicuul můžeš mně, prosím, hodit kontakt do SZ? A ještě prosím - jak dlouho jí to trvá - celé nehty, doplnění? Děkuji! ![]()
@ana11 hodím
celé nehty už si nepamatuju, jak dlouho mi dělala, chodím k ní už léta
doplnění jí trvá tak 50 minut, když nechceš žádný malůvky…což asi nechceš ![]()
Já nosila gel,protože mě nebaví lakovat,tak abych měla chvíli klid a upravené ruce.Je fakt,že mi rostou nehty hrozně rychle,takže bych mohla chodit na doplnění pomalu po týdnu
.A je 100% pravda,že najít šikovnou nehtařku je na pěst-jo a ty fotky mají většinou postahované z netu,takže to není ani jejich vlastní práce.Znám dvě šikovný holky,ale bohužel z Prahy
.
Jak to děláte, že si trháte obočí jednou za dva týdny atd?
. Obočí si trhám obden a stejně mi přijde, že ho mám furt zarostlé
Asi máte světlé „chlupy“ co
![]()
@Kallkapa píše:
Jak to děláte, že si trháte obočí jednou za dva týdny atd?. Obočí si trhám obden a stejně mi přijde, že ho mám furt zarostlé
![]()
Měla bys vidět ten můj Brežněvovský porost! Fakt nemám světlé chlupy
![]()
@Kallkapa zrovna jsme to nechtěla napsat
já si trhám obočí každý den ráno, když se maluju
mě vadí i jeden chloupek navíc ![]()
@Kallkapa píše:
Jak to děláte, že si trháte obočí jednou za dva týdny atd?. Obočí si trhám obden a stejně mi přijde, že ho mám furt zarostlé
![]()
Potřebovala bych,aby mi zhoustlo.Nějak se mi zasekl růst
.Kdyby se zaseklo podpaží nebo nohy,neřeknu nic,ale takhle? ![]()
Ahoj, já jsem si takový rozvrh udělala a snařím se ho dodržovat. Mám teda víc času, děti nemám, ale stejně většinu dělám po večerech. Nepočítám do toho samozřejmě každodenní hygienu ráno a večer. To ostatní mám takhle:
Pondělí: maska na obličej Úterý: maska na vlasy
Středa: peeling obličeje
Pátek: peeling celého těla, maska na obličej, pedikůra (zastřihnutí, lak, paty)
Sobota: peeling obličeje
Neděle: manikůra - olejová lázeň na nehty, zapilování, lak (většinou bezbarvý)
Holím se obden, hlavu myju většinou 3 x týdně, ale na to rozvrh nemám, spíš dle potřeby a času.
Ráno si umyju obličej, použiju pleťovou vodu a krém, nalíčím se, dám tělové samoopalovací mléko. Večer odlíčím, umyju, pleťová voda a krém, namažu tělovým mlékem a nohy krémem nebo vazelínou.
A když to po sobě čtu, tak jsem pěknej narcis