Jak o sebe pečujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4132
13.5.12 10:36
@dada12 píše:
já byla jednou u kosmetičky, protože mi to koupila ségra jako dárek a ona mi vytrhala obočí, jak padesátiletý bábě před deseti lety..takový ten tvar, uprostřed jako by štěteček a pak hned do úzka a do konce. no já vypadala ! dřív jsem nosila obočí spíš užší, více vytrhané, ale jen takovou postupně zužující linku, teď dle nových trendů spíš širší.

No a to mi řekni, já když si vytrhnu jeden chloupek, co se tam nehodí, tak mám hned místo obočí nitku. :roll: Tak jak to udělat, abych měla krásné husté. Zase netrhat to nejde, protože roste všude jinde, než tam kde ho potřebuju a to pak vypadám jako blbec. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.5.12 10:40

Pečuju o sebe, když mám náladu a je to potřeba :D Nejlépe o víkendu a povečerech, kdy je čas a klid. Jinak se snažím ráno o nějakou údržbu- řasenku, učesat nějak inteligentně, prstýnek, náušnice- pro lepší pocit :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
13.5.12 10:44

@Nainuva díky za tu terminologii!!!
Přesně - je péče a údržba. Tahle diskuse je o péči!

Škoda, že nepíše ta holčina, co měla týdenní rozvrh, fakt by mě to zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
13.5.12 10:56
@ana11 píše:
Já teda vypíšu, o co mi jde. Jinak běžnou hygienu do toho samozřejmě nepočítám, to je automatické.

Manikúra
Pedikúra
Peeling + maska
zábal na vlasy
obočí + vous (mám po stranách asi 3 chloupky, které beru pinzetou současně)
víc mě teď nenapadá, asi si i vzpomenu.

kosmetička měla úraz, takže teď jsem půl roku bez a vypadá to, že se ještě chvíli bude rehabilitvat. K jiné se zatím objednávat nechci, ale nejni to vono s brežněvem, no :(

No tak co se týče těchto činností neboli péče, kterou jmenuješ, tak já to mám jednoduchý, toto všechno dělám vesměs 1× týdně. Vše najednou. Vyčlením si na to např. sobotu dopoledne a nezabere mi to hodně času. Nehty mám také svoje, gelové mi vydržely cca dva týdny, protože rychle rostly a lezlo to do peněz. Svoje mám taktéž pěkné, takže jen zapiluji a nalakuji. Jak na nohou, tak na rukou. Holení a epilaci beru jako samozřejmost, také, jak je potřeba v rámci sprchování. Na kosmetiku (mikroderma + masáž obličeje) chodím až teď cca 1× za 5 týdnů. Je to příjemné, ale vyloženě tu potřebu nemám, pleť mám relativně hezkou, doma peeling a to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
13.5.12 11:10

Ahojky,

není to tahle diskuze? ;) https://www.emimino.cz/…covat-99636/

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
13.5.12 11:17
@beckie píše:
No a to mi řekni, já když si vytrhnu jeden chloupek, co se tam nehodí, tak mám hned místo obočí nitku. :roll: Tak jak to udělat, abych měla krásné husté. Zase netrhat to nejde, protože roste všude jinde, než tam kde ho potřebuju a to pak vypadám jako blbec. :zed:

to znám. nějakou dobu to bude trvat. zkus trhat jen v okolí obočí a nějaký chloupek tam nechat. pokud se ti to nebude líbit ten tvar, tak to nějak zarovnej, ale snaž se postupně nechat zarůstat. hodně mi pomohlo, že jsem si hnědou tužkou na obočí vkusně doplnila obočí, aby mělo pěkný tvar a zároveň mělo možnost dorůstat z té užší nitky na hustší. ta tužka fakt pomůže. můžeš si udělat takovej stínek i tam, kde zatím nic neroste a vedle jo, tak to tak hezky nastavit.

jo a říká se, že když si člověk najednou při trhání neví rady, tak má přestat. zítra je taky den. jinak to skončí fakt namalovanou čárkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
13.5.12 11:50
@ana11 píše:
Já teda vypíšu, o co mi jde. Jinak běžnou hygienu do toho samozřejmě nepočítám, to je automatické.

Manikúra
Pedikúra
Peeling + maska
zábal na vlasy
obočí + vous (mám po stranách asi 3 chloupky, které beru pinzetou současně)
víc mě teď nenapadá, asi si i vzpomenu.

kosmetička měla úraz, takže teď jsem půl roku bez a vypadá to, že se ještě chvíli bude rehabilitvat. K jiné se zatím objednávat nechci, ale nejni to vono s brežněvem, no :(

Ja nyni sundala gelove nehty,nemela jsem proste cas chodit… Takze se musim starat o nehty a tak manikura vicemene obden..
Pedikuru ja silene flakam,to me vzdy donuti az pocasi… Jako nehty na nohou lakuju porad,ale starani se o ztvrdlou kuzi atd :oops:
Peeling ani masku nedavam :oops:
Masku na vlasy vzdy jednou tydne.. A oboci spis kdyz je treba,posledni leta mi uz tolik neroste tak nemusim kazdy tyden :dance:

Jinak se o sebe staram docela dost myslim,ale mam bohuzel tendence nektera mista flakat-viz paty :oops:
Ke kadernikovi chodim na melir kazde 3mes,driv jsem mela i umele rasy od tech ted odpocivam,ale je to super vec!!!!
Nohy a dalsi mista si holin dle potreby,v zime se trosku vic zanedbavam..

Vic nevim co doplnit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
13.5.12 11:57
@S_h_a_n_i_e píše:
Ahojky,

není to tahle diskuze? ;) https://www.emimino.cz/…covat-99636/

:mavam:

Je, díky. Jen jsem měla v hlavě, že tam byl super návod a pamatovala jsem si to dost zkresleně :( .

Koukám, že univerzální a dobrý návod asi není. Jo a paty jsou taky moje achilova pata :lol: Ale snažím se, v létě to ani zanedbávat nejde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
13.5.12 12:03

Tak já o sebe nějak přehnaně nepečuju, myslím, že jsem přirozeně hezká :mrgreen:
Ba ne, trhám si obočí (cca 1 za týden), někdy se namaluju (tak 2* v týdnu), odličuju se pod vodovodem obyč. dětským mýdlem, krém si pak napatlám jakýkoliv co mě padne pod ruku- dětský, někdy i jen krém na ruce.
Holím se, chloupky nesnáším :roll:
Jinak se samozřejmě denně sprchuju :D , hlavu meju tak obden, většinou to vyfoukám, teď mám po víc jak dvou letech barvené vlasy, ke kadeřnici jdu tak cca 1* za rok i rok a půl :oops:
Manikuru na rukou udělám dle potřeby, mám ráda teď už své přírodní nehty spíš kratší, bez laků, max. bezbarvý. Na nohou dle potřeby, nalakuji a zastříhnu, abych pak při chůzi necvakala o podlahu a vešla se do bot :lol:
Na kosmetice jsem byla 1 v životě asi tak před 16 lety :oops: nebaví mě to :nevim:
No a pleť mám v pohodě, vcelku čistou a dokonce mě tipují tak v průměru o 5 let mladší ;)
Jo a jednou za uherský rok si ráda udělám relax vanu- ohřeju 0,5l mléka s 2-3 lžícemi medu a 1 lžící oliv. oleje a takhle se tam naložím a to mám pak pokožku tak týden jako nemluvňátko 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
13.5.12 12:04

gelové nechty jsem měla pomalu 7 let.už bych si je nedala i když to vypadá pěkně.
vydrží 3 maximálně 4 týdny,pak je to odrostlé a vypadá to blbě.nehledě na to,že svoje nechty jsem měla příšerně zničené,uplně jako papír jsem je měla slabé.davala jsem je pak dohromady pomalu pul roku.
gelovky samozřejmě vypadají dobře,ale pak je to hruza.

@rezetovad píše: Mně by se hroooooooooooozně líbio mít gelové nehty a pořád nad nima uvažuji…každý si je chválí,vypadá to hezky a upraveně a myslím,že vydrží měsíc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
13.5.12 12:09

Pracuji ve směnách, takže nějaký pravidelný rozvrh u mě nepřipadá v úvahu a všechno řeším a zvládám pokud zrovna nesloužím, takže 1× měsíčně kadeřnice, 1× za tři týdny gelové nehty, 3× až 4× týdně solárko, chodím do posilovny, plavu a běhám … Ráda chodím namalovaná, upravená a učesaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
13.5.12 12:18

gelové nehty nemají úroveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
13.5.12 12:20
@dada12 píše:
gelové nehty nemají úroveň.

Hranaté malůvky jsou brutální, ale viděla jsem i opravdu krásně udělané, skoro od přírodních k nerozeznání. Pravda, viděla jsem jen jedny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
13.5.12 12:24
@ana11 píše:
Hranaté malůvky jsou brutální, ale viděla jsem i opravdu krásně udělané, skoro od přírodních k nerozeznání. Pravda, viděla jsem jen jedny…

věřím :palec: ale v záplavě krychláků jsem se o nich ani nezmiňovala :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
13.5.12 12:26

„krychláci“ no tak to je super!!! Já nevím, proč to teď tak (asi jen v ČR) frčí. Klasický mandlový nebo oválný tvar je tak krásný a elegantní. Lopaty jsou pro mé oko opravdová estetická bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková