Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
nečetla jsem vše,ale já chodím 3-4× týdně cvičit,po 2 měsících ke kadeřnici,bo mám krátké vlasy,a ty potřebuju údržbu.Jinak si 2× denně čistím pleť,používám kvalitní kosmetiku,denní,oční,noční krém,zpevňující balzám na tělo apod.A chystám se zas příští týden na kosmetiku,po půl roce
![]()
nemyslím,že by tím mé dítě trpělo,nevypadá na to ![]()
dokonce sám už rozezná,na co je který krém a tělové mlíko
a dám je ve správném pořadí podává.
Gelové nehty jsem měla jednou,a již nikdy více.
@ana11 píše:
Měla bys vidět ten můj Brežněvovský porost! Fakt nemám světlé chlupy![]()
![]()
No mi to tak vždycky přijde, když někdo píše holím se jednou týdně a obočí si trhám jednou za čtrnáct dní - že musí být buď ablín nebo slepec
. Já se holit jednou týdně a obočí si trhat jednou za čtrnáct dní tak bych mohla jít zfleku hrát critters ![]()
@Aicuul píše:
@Kallkapa zrovna jsme to nechtěla napsatjá si trhám obočí každý den ráno, když se maluju
mě vadí i jeden chloupek navíc
Každý chloupek by mi nevadil, kdyby nebyl hrubý a černý
. Takže ano, když si trhám obočí obden, druhý den už mám fakt co trhat ![]()
@Kallkapa píše:
No mi to tak vždycky přijde, když někdo píše holím se jednou týdně a obočí si trhám jednou za čtrnáct dní - že musí být buď ablín nebo slepec. Já se holit jednou týdně a obočí si trhat jednou za čtrnáct dní tak bych mohla jít zfleku hrát critters
@Tereza1986 píše:
Potřebovala bych,aby mi zhoustlo.Nějak se mi zasekl růst.Kdyby se zaseklo podpaží nebo nohy,neřeknu nic,ale takhle?
Se mááš
. Jako je pravda, že si můžu vytvořit z obočí tvar jaký je libo
. Ale radši bych zůstala u jednoho tvaru a s tím, že si to jednou týdně „upravím“ než trhat jak bláznivá a být furt „zarostlá“ ![]()
@Kallkapa já jsem prostě na obočí úchyl, kosmetička mi vždycky říká, že jí nic na vytrhání nenechám..ale to prostě nejde ![]()
@Aicuul píše:
@Kallkapa já jsem prostě na obočí úchyl, kosmetička mi vždycky říká, že jí nic na vytrhání nenechám..ale to prostě nejde
Jé to já bych jí i ráda něco nechala, ale šlo by to jen tak, že bych tři dny nevycházela z domů pak nasadila černý brýle a valila na kosmetiku - to by měla kosmetička zábavku ![]()
@Kallkapa píše:
Se mááš. Jako je pravda, že si můžu vytvořit z obočí tvar jaký je libo
. Ale radši bych zůstala u jednoho tvaru a s tím, že si to jednou týdně „upravím“ než trhat jak bláznivá a být furt „zarostlá“
Já to chápu
My ženský to nemáme jednoduchý
.
Já jsme teďka docela neštastná ze svých vlasů..od 25ti se mi sem tam objevil šedivej vlas..ale co tam mám ted
to je hrůza, po nabarvení je to tak 14 dní OK a pak to pomalu začne vykukovat
Ted jsem 6 týdnů po barvě a pomalu nemůžu vycházet ven, jak mám šedivý vlasy ![]()
@Aicuul píše:
Já jsme teďka docela neštastná ze svých vlasů..od 25ti se mi sem tam objevil šedivej vlas..ale co tam mám tedto je hrůza, po nabarvení je to tak 14 dní OK a pak to pomalu začne vykukovat
Ted jsem 6 týdnů po barvě a pomalu nemůžu vycházet ven, jak mám šedivý vlasy
Hm, tak to mě naštěstí netrápí, barvy si nechávám až na čas, kdy začnu opravdu šedivět, zatím hodím jen občas nějaký přeliv na oživení barvy.. za to mi vlasy padají jak ďas, tak doufám, že nebudu dříve plešatá než šedivá ![]()
@momi33 píše:nemyslím,že by tím mé dítě trpělo,nevypadá na to
To jsem psala jen na začátku diskuse - podobná témata se často zvrtnou v to, že se holky do sebe pustí, která je lepší matka, neb tráví míň času v koupelně. Ono to nemusí být o takovém množství času nebo na úkor dítěte. Já si chci například udělat týdenní plán a takovou tu „nadstavbu“ jako masky, pedi a mani dělám večer, když dítě spí.
Jinak co se týče barev na vlasy - zatím nešedivím, ale mám takovou tu slovansky pěknou vyblitou barvu „šedá myš“, takže musím taky přeliv nebo barvu. Poslední dobou dávám hennu, protože mám po ní opravdu hebké vlasy (mám fakt silné a hrubší vlasy, kdybych nedala regeneraci a olejíčky a spol, tak jsou k nerozeznání od koňské žíně
, na druhou stranu moje kosmetička učůrává blahem, jak mám krásné a kvalitní vlasy. Občas bych dala nevím co za jemné a heboučké vlásky…), ale je to procedura na 2 hodiny, tak se snažím co 14 dní, tři týdny si to místo masky na tu hlavu naplácat s kokosovým nebo ovlivovým olejem. Mám hennu od Lush, míchám hnědou 3/4 s černou, aby tam bylo co nejmíň toho červeného podtónu, ale na sluníčku to jde stejně do zrz ![]()
@noren píše:
Ahoj, já jsem si takový rozvrh udělala a snařím se ho dodržovat. Mám teda víc času, děti nemám, ale stejně většinu dělám po večerech. Nepočítám do toho samozřejmě každodenní hygienu ráno a večer. To ostatní mám takhle:
Pondělí: maska na obličej Úterý: maska na vlasy
Středa: peeling obličeje
Pátek: peeling celého těla, maska na obličej, pedikůra (zastřihnutí, lak, paty)
Sobota: peeling obličeje
Neděle: manikůra - olejová lázeň na nehty, zapilování, lak (většinou bezbarvý)Holím se obden, hlavu myju většinou 3 x týdně, ale na to rozvrh nemám, spíš dle potřeby a času.
A když to po sobě čtu, tak jsem pěknej narcis
Ráno si umyju obličej, použiju pleťovou vodu a krém, nalíčím se, dám tělové samoopalovací mléko. Večer odlíčím, umyju, pleťová voda a krém, namažu tělovým mlékem a nohy krémem nebo vazelínou.
Tak tohle bych chtěla někdy docílit !!!
Já mám problém si v jeden den umýt hlavu a zároveň se oholit,musím to střídat ![]()
@Aicuul píše:
Já jsme teďka docela neštastná ze svých vlasů..od 25ti se mi sem tam objevil šedivej vlas..ale co tam mám tedto je hrůza, po nabarvení je to tak 14 dní OK a pak to pomalu začne vykukovat
Ted jsem 6 týdnů po barvě a pomalu nemůžu vycházet ven, jak mám šedivý vlasy
6 týdnů po barvě tak to je jasný, za měsíc vlas vyroste o 1,5 cm.
taky mám černou a barvím jednou za 4 týdny.
@dada12 píše:
6 týdnů po barvě tak to je jasný, za měsíc vlas vyroste o 1,5 cm.
taky mám černou a barvím jednou za 4 týdny.
Jak komu
- mě rostou dva centimetry tak čtvrt roku. Ale já mám vlasy fakt mizerný - jemný a řídký.
@Milli píše:
Jak komu- mě rostou dva centimetry tak čtvrt roku. Ale já mám vlasy fakt mizerný - jemný a řídký.