Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@dada12 píše:
6 týdnů po barvě tak to je jasný, za měsíc vlas vyroste o 1,5 cm.
taky mám černou a barvím jednou za 4 týdny.
Jak komu
- mě rostou dva centimetry tak čtvrt roku. Ale já mám vlasy fakt mizerný - jemný a řídký.
@Milli píše:
Jak komu- mě rostou dva centimetry tak čtvrt roku. Ale já mám vlasy fakt mizerný - jemný a řídký.
@dada12 píše:
6 týdnů po barvě tak to je jasný, za měsíc vlas vyroste o 1,5 cm.
taky mám černou a barvím jednou za 4 týdny.
Takhle rychle mně vlasy rostou jen když mám pěkný sestřih, který chci mít co nejdýl. Jakmile mě kadeřnice šmikne ofinu do půli čela, tak rostou asi tak milimetr za půl roku ![]()
@dada12 píše:týjo
No, spíš týjo
. Ale kluci mají naštěstí pěkný vlasy po mojí mamce.
@dada12 mě rostou vlasy snad ještě rychlejc…chodím po 6ti týdnech a mám minimálně 3cm odrosty…ale jak už jsem psala, po 14ti dnech od barvy mi začínaj vykukovat šedivý vlasy, to bych se musela barvit každých 14 dní ![]()
holky já jsem si teď koupila loreal černomodrou a je fakt příjemná.
já bych se i barvila doma, ale mám hodně hustý vlasy a měla jsem to pak flekatý a dost často mi to chtalo nádech do červena a to se mi moc nelíbí ![]()
Právě jsem se objednala na pedikůru a nehty na nohách ![]()
Tak já mám vlasů taky spousty, ale já jsem zapřáhla manžela. koupím barvu co se mi líbí a manžel mně obarví ![]()
@Lussye mě barvila mamka, ale stejně to nebylo jako z kadeřnictví
ale jestli mi takhle budou šedivět vlasy, tak to tak asi budu muset dělat, protože bych se nedoplatila ![]()
@Aicuul píše:
@Lussye mě barvila mamka, ale stejně to nebylo jako z kadeřnictvíale jestli mi takhle budou šedivět vlasy, tak to tak asi budu muset dělat, protože bych se nedoplatila
dělám to tak, že si kupuju dvě, někdy tři barvy. a ta barva se dostane všude.
@dada12 jj, já taky kupovala dvě
ale mě ty drogérkový barvy šly do červena..nevím, čím to bylo ![]()
@dada12 To já dělám taky pro jistotu, a mám muže puntíčkáře, takže jsem kvalitně obarvená ![]()
@Lussye píše:
@dada12 To já dělám taky pro jistotu, a mám muže puntíčkáře, takže jsem kvalitně obarvená
si tě hezky nabarví a má kočičku ![]()
Obnovuji diskuzi, nechci zakládat novou. jak často chodíte ke kadeníkovi na stříhání? Jak často chodíte na manikúru?
@trckaludmila22
Kadernik 1× za 2mesiace, manikura 2× mesiac, pedikura 1× za 3tyzdne, kozmetika 1× mesiac, masaz 1× za 2 ttyzdne..