Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@miisenka píše:
@trckaludmila22
Kadernik 1× za 2mesiace, manikura 2× mesiac, pedikura 1× za 3tyzdne, kozmetika 1× mesiac, masaz 1× za 2 ttyzdne..
Stěhuju se k tobě… ![]()
Vlasy jsem fikla zrovna před pár dny…asi po půl roce…a asi o 30cm
prostě mi ruplo v bedně, jak se říká…
Na kosmetiku jsem šla jednou v životě a pupínky jsem měla ještě 14 dní, takže neriskuju…nehty nosím na krátko, dlouhé na sobě nesnesu i když se mi noooc líbí. Pedikůru??? Včera jsem si lakovala nehty na nohách a moje nervy se vzpamatovávají doteď…
Na masáži sem byla jednou a z 90 minut jsem se cca 90% času uklidňovala, že na mě šmatá cizí chlap, co s nim nic nemám…až posledních pár minut jsem se uvolnila…takže nic.
@SIMONA1234 píše:
Stěhuju se k tobě…
mas pocit ze to mam doma?
Alebo sa stahujes aby si mi pohlidala?
![]()
Ke kadeřnici jdu jednou za měsíc nebo taky jednou za rok. Na pedikúru, manikúru a kosmetiku nechodím. To si dělám sama doma ![]()
@SIMONA1234 píše:
Vlasy jsem fikla zrovna před pár dny…asi po půl roce…a asi o 30cmprostě mi ruplo v bedně, jak se říká…
Na kosmetiku jsem šla jednou v životě a pupínky jsem měla ještě 14 dní, takže neriskuju…nehty nosím na krátko, dlouhé na sobě nesnesu i když se mi noooc líbí. Pedikůru??? Včera jsem si lakovala nehty na nohách a moje nervy se vzpamatovávají doteď…Na masáži sem byla jednou a z 90 minut jsem se cca 90% času uklidňovala, že na mě šmatá cizí chlap, co s nim nic nemám…až posledních pár minut jsem se uvolnila…takže nic.
@bimbama píše:
Ke kadeřnici jdu jednou za měsíc nebo taky jednou za rok. Na pedikúru, manikúru a kosmetiku nechodím. To si dělám sama doma
a ja sa stahujem k Tebe, vezmem i Daddyska..
![]()
@miisenka píše:
mas pocit ze to mam doma?
Alebo sa stahujes aby si mi pohlidala?![]()
NE…!!! žádný hlídání nebude…naopak, ty budeš hlídat mě…abych o sebe pravidelně pečovala… ![]()
@miisenka píše:
a ja sa stahujem k Tebe, vezmem i Daddyska..![]()
Proč? ![]()
@SIMONA1234 píše:
NE…!!! žádný hlídání nebude…naopak, ty budeš hlídat mě…abych o sebe pravidelně pečovala…
tak jo..takze zitra manikura, v patek pedikura..
@miisenka píše:
mas doma salon, podla popisu..
Haha
Ale náhodou jsem dostala od Scholl tuším, jak je v tv reklama na ten strojek na nohy. A je fakt dobrý.
V kadeřnictví jsem byla naposled dva roky zpátky, jinak si vždy sama ušmiknu konec copu. Na manikúru a kosmetiku nechodím.
Sama pracují v salonu a jak to tak bývá-kovarova kobyla. vlasy jednou za cca 2m, toť momentálně vse ![]()
Ke kadernici chodim jednou rocne, jinak si striham konecky sama, nebarvim se. Manikuru si delam sama, pedikuru taky, kupuju si kvalitni vyrobky, jak na vlasy, tak na nehty a plet.
Kdybych mohla, chodim pravidelne vsude, ale ziju v Nemecku a tady je vsechno TAK DRAHE, ze se na to muzu… ![]()
Ke kadeřnici 1× za 2 roky, jinak dobarvuji doma každé 3 týdny(kdybych chodila ke kadeřnici, tak bych vydělávala jen na ni
), pedikůru taky sama doma, pravidelně 1× za 14 dní - broušení pat, stříhání a lakování nehtů. Nehty mám svoje, takže když mám barevný lak, tak 1× za 3-4 dny přeláknu. S kosmetičkou mám špatné zkušenosti, ale udělala jsem si kurz, takže opečovávám sama sebe
.Občas si koupím nějaký dražší krém, ale je to spíš o té pravidelné péči. A jinak teda přemýšlím co jím a snažím se tak 3-4× týdně cvičit. Co mě moc nebaví je mazání celého těla, tak to trochu flákám.