Jak oblečené spí vaše mimčo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21675
2.2.09 21:03

Ahoj, tak Klárka už teď spí v klasickém pyžamku, občas s krátkým, občas s dlouhým rukávem. a pod klasickou peřinou.
ale když byla mimčo, tak jsem jí dávala spát tak od dvou až tří měsíců pod peřinku v zimě nebo pod slabou deku v létě a měla na sobě buď bodíčko s dlouhým a dupačky a nebo pak pouze bavlněné overálky. ty jsme používaly hodně dlouho. v ložnici máme tak kolem 20 °.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
11.2.09 23:16

Naše Natálka nesnáší jakékoli přikrývání, takže jí dáváme funkční body s dlouhým ruk., na to teplejší mikinku a na nohy slabé punčocháče co byli dříve a na to flanelové pyž. kalhoty. Spinká jak dudek. Je jí 15 měs. V ložnici máme kolem 20 stupňů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
13.2.09 12:11

Ríša spí v bodýčku, overálku a zavinutej v tenké dece a přikryte peřinkou. V ložnici máme kolem 17st.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.2.09 11:54

Náš 2 měsíční Vašulka spinká v overalku,v zavinovačce a přikrytý peřinkou.Není ani studený,ani zpocený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
24.2.09 21:18

Ada spal do 6měsíce v bavlněném overalu a ve spacím pytli. Pak se ale začal v posteli vrtět a pytel mu překážel, tak jsme mu dali silnější overal z froté a má peřinku z dutýho vlákna Naštěstí se neodkopává. Spí při 19-20st. Jakmile je v pokoji víc, častěji se budí a chce pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
11.3.09 12:56

my mame v loznici kolem 20 stupnu, ale velkou vlhkost, tak mi tam prijde chladneji, doktorka doporucovala na spani 16 - 18stupnu, ale to bysme uz asi umrzli, mimis spinka v bavlnenem overalku s dlouhym rukavkem a pod perinkou, kterou si ale tak do 5 minut odkope, nedavno si posledni ciste pyzamko v noci pocural, tak jsem mu musela dat overalek s kratkym rukavkem a kratkyma nohavickama a rikala jsem si, ze kdyz se odkope a bude mu zima, tak se ozve, spinkal od jedne v noci az do sedmi do rana (jinak se budi co 3 hodiny) samozrejme uplne odkopany a rano ledovy jak rampouch, ale asi spokojeny :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
11.3.09 18:31

Ahoj.Já mám 5 měsíčního chlapečka a na noc máme v ložnici 20 stupňů.Dávám mu overálek s dlouhým rukávkem,zavinku a slaboučkou peřinku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.15 00:35

Máme v ložnici 21 stupňů, dáváme overalek, slabou čepičku, perinku a slabou deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí