Jak obléci roční miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.8.22 21:10

@Atisia Dobrý večer, můžu se zeptat, kde jste koupila zateplené kalhoty?
A je tedy lepší pro zatím nechodící roční miminko mít kombinézu nebo bundu nebo obojí? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.22 21:12

Bundička

Tento overal mě zaujal na podzim

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.22 21:13

Myslíte že je tato vhodná na podzim?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.22 21:14

Myslíte že je tento overal vhodný i v zimě do zimního fusaku?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.22 21:15

Jaký je váš názor na tuhle zimní kombinézu? Bude vhodný i do fusaku nebo jen bez ničeho do sporťáku? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.22 21:16

@PepiKo Dobrý večer, můžu se zeptat na nějaký odkaz na tu soft?

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
28.8.22 21:22

Dítě které nevleze z kočáru, pokud nebydlíte někde na horách, bych neoblíkala moc.
V kombinéze se Ti ve fusaku upeče.
Za mě teplá dobrá bunda s přesahem vzadu, aby se mohlo dítě pohybovat a nemuselo sedět zabalené po nos. A jinak teplejší tepláky a teplé ponožky, případně pod ještě legíny a tenké ponožky.
Kombinézu jsem pořídila až chodícím dětem a nepředpokládám, že bude mít velmi teplý fusak.
Max.na spaní bych přes nohy hodila deku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.22 21:25

@kocourGarfield Myslíte aby byla delší? Malá měří cca 70 cm a chci koupit bundičku ve vel.80 aby se pod ní ještě něco vlezlo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.22 21:26

@kocourGarfield Fusak chci koupit zimní od Elodie

• Citovat
  • Upravit
33005
28.8.22 21:32
@Anonymní píše:
Myslíte že je tato vhodná na podzim?

Já si funkčnost materiálu potřebuju osahat, takže přes net bych nekupovala a rozhodně bych batoleti nedala 1200 za bundicku na jednu sezonu. :roll:

A ideální je mít jak bundu tak kombinézu, protože dítě může za dva měsíce začít chodit, stejně tak je potřeba mít oblečení na střídačku, když ráno něco záblati, promoci, rozblemca na to jídlo, aby mělo v čem jít odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
28.8.22 21:33

Že ty jsi ta, co už tu vícero diskusí o oblečení anonymně zakládala? Vždycky to bylo na x stran, se spoustou odkazů a vždycky byl závěr „nedělej z toho oblečení raketovou vědu“.

Roční teď jak se ochlazuje tak mívá buď dl. rukáv + kraťasy nebo kr. rukáv a tepláky. A ponožky. Navečer mikču. Na podzim má naslušno kabátek HM po starší, na prochajdy po vesnici, hřiště a tak má Lindex přechodnou bundu z asi šestnácté ruky, furt je skvělá. Na zimu budu kupovat fusak (ještě nevim jakou značku, chci hlavně aby měl zip uprostřed a ne po obvodu), kombinézu nevím jaké značky, uvidim co ulovim na Vinted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2009
28.8.22 21:36

Na podzim/jaro mi vyhovoval softshellovy overal. Praktictejsi nez bunda a kalhoty.
Na zimu kombineza.
To jsme zrusili az kolem cca 3 let a presli na zvlast vrsek+spodek

Příspěvek upraven 28.08.22 v 21:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
28.8.22 21:36

@Lily Evans Bude nějaká reinkarnace té magorky s kombinézama na lyže. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.22 21:38

@Svistice Jasně, chápu. Bodýček a legínek a tepláčků máme hodně, jen právě hledám podzimní bundičku a i zimní. Byla jsem se dívat např. V H&M ale tam mě nic nezaujalo proto internet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.22 21:42

@Lily Evans Ne, nejsem. Hodně maminek si myslím že nyní tápe co je vhodné a naopak. Každopádně děkuji za tip. A chci se zeptat v čem je lepší fusak se zipem uprostřed děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure