Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Roční více méně jako sebe. Pokud bude na kočárku bez pohybu, tak zateplovací vrstvu navíc udělá fusak nebo deka.
Příspěvek upraven 28.08.22 v 19:37
Značky vůbec nehodnotim, buď líbí nebo ne..a těžko odhadnout, jak obléknout, páč těžko říct, jak bude. Svišť bundu doteď nevlastní, nemám ráda burtoidni oblečení. Když už hodně, dávala jsem fleece overal
je podzimní a v klidu. V zimě měl overal a fusak ![]()
A značka je úplně putna. Nejlépe takova, co udělá za málo peněz hodně muziky a hlavně plní funkci. Na děti jsem měla stejně 90% věci podedenych
Já dávala plyšovou kombinézu, když přituhlo, tak jsem přidala ten fusak a když začalo mrznout, tak zimní kombinézu. Ale ten náš fusak není nic moc, taky byl za 700. ![]()
Teď dáváš zateplenou bundu?
Vždyť největší zima je 17 stupňů. To je max na teplákovou mikinu. Zateplené bundy a fusaky vytahuju, až je kolem 5°. Jinak mikina, tepláky, softshelka (nezateplená). U sedících děti mi přišlo praktičtější mít kalhoty a zimní bundu. Navlečené v kombinéze a ve fusaku už je moc. ![]()
@Kolicek95 Můžu se zeptat o jakou kombinézu šlo? A v tom případě to bylo bez fusaku? Díky
Většinou oblékám děti jako sebe, plus ten fusak (na podzim deka). Do fusaku dávám jen bundu, třeba na běhání nebo boby je lepší kombineza. Taky záleží na diteti a tomu, kde se pohybujete, jedno dítě je zmrzlík a druhé bude upečené, taky někde v centru Prahy bude jinak, než na horách.
Dva overaly, jeden na podzim, druhý na zimu. Zimní bundu a zateplené kalhoty, fusak, nánožník.
Lehkou podzimní bundu, teplejší podzimní bundu, pár chlupatých mikina, pletená deka. Pár čepic. S tím určitě přežijeme až do jara.
Tu plyšovou jsem měla poděděnou po sestřiných dětech. Tu zimní jsme měli z Tesca. Low cost
.
@Anonymní píše:
Tahle mě zaujala jako vhodná bunda na podzim
Tak bundy jsme měli různé. Na podzim a na jare je důležité, aby to neprofouklo, u chodícího aby se to dalo otřít, když se někde zvali v blátě. Takže vhodné jsou různé sustakove, softshellove nebo pogumované modely.
Na dítě s plinkou se mi osvědčily kombinezy. Nikde nic neleze, nikam nefouka ![]()
Na podzim obyčejnou softshellku z Lidlu, na zimu Lindex zimní kombinezu
a pod to podle pocasi, někdy jen leginy/punčocháče a triko, když byla zima, tak jsem vrstvila ![]()
Dokud nechodila, tak jsem dávala na zimu do kočáru většinou softshellku + zimní fusak Lodger, jak začala chodit, šel fusak pryč a jezdila v zimní kombineze. A měla jsem po ruce jen teplou deku, kdyby byla zima ![]()
Pěkný večer. Ráda, bych dostala rady nebo tip, jak obléci roční dítě, na podzim a i zimu. Dáváte přednost bundě, nebo overalu či kombinéze?
Stačí, když už teď bude sychravo, tepláčky body s dlouhým, a mikča a na to mírně zateplená bunda? A jak, nejlépe obléci roční miminko, které ještě nechodí a bude mít, zimní fusak od Elodie tudíž kvalitní.
Moc díky za tipy. A zároveň poprosím o značku oblečení s kterou jste spokojeni.