Jak obléct do nosítka (manduca)?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81481
27.8.13 14:09
@ma.ia.ta píše:
Holky, dáváte do manduky prckovi čepici? A kdyžtak jakou? Tu bez šnůrky malá hnedka serve a s tkaničkou mám pocit, že jí to můsí být hrozně nepohodlné…??? :nevim:

dávala jsem, když v těch 15 st. asi ne. KOlik mu je? Novoš sei to nesundá, většímu bych to asi nenutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.8.13 16:07

@Lama Lama Jsou jí skoro 4 měsíce. Mě to taky přijde celkem zbytečný, když ještě není úplná zima :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13766
27.8.13 18:48

Já bych dala nějaké kalhoty, návleky, capáčky, nahoru body a dlouhé tričko. Přes nás flísovou bundu nebo zapínací svetr. Tady u nás je docela zima a já jsem zimomřivá :D Čepičku bych dala, pro miminko jo, tříleťákovi ještě nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
27.8.13 23:54

Ja jsem cepicova, cepici davam…

dala bych kalhoty spis jak puncochy, me prijde na puncochy taky jeste celkem teplo…ale je fakt, ze s capaky a fuskami byva kriz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
3.9.13 12:42

Prosím o radu - teploměr sice ukazuje 19st. (pokud neblbne), ale venku zataženo, hnusně, fouká vítr - malá má 3,5měs., jak ji mám oblíknout do manducy? Sama nemám nějakou lepší bundu, takže ji nemůžu schovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
3.9.13 13:16

Na bundu mi přijde dneska horko. vzala bych mikinu. ať už společnou nebo jen dítěti. Pokud jsi celou dobu venku, tak neni problém, dítě se nezapaří. horší je verze, kdy jsi kus venku, kus uvnitř, dítě udne a ty ho nemáš šanci odsvlíknout. Na nohy o dvoje vyšší ponožky plus tepláky ( dupačky, leginy…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
26.3.16 12:20

Děvčata tady jsou krásné botičky pro nošence
www.fler.cz/zbozi?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...