Jak obléct do sporťáku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@soleile potvrzuji potřebnost této diskuze!!!
uz nad tim premyslim od vecera, do ceho nasi malou (7tydnu) navlecu
taky mame fusak..asi dam body s dlouhym rukavem, polodupacky, capacky a tenci cepicku a fleesovou tenci mikcu nebo bavlneny kabatek..nozicky bude hrat fusak a na telo ji odkreju…ono je tohle pocasi hrozne zradny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evaa1974 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je prča, fakt se bavím
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
řešit jak obléknout dítě když je 20 stupňů
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ješté o tom zakládat diskuzi
![]()
![]()
![]()
to jste vážné tak hloupé, že si neporadíte samy???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Proč by jsme měli být hloupé??? Radši se zeptám, než za týden řešit, že má dítě horečky, protože jsem podcenila jarní počasí… vítr atd. Já třeba dneska volala i mojí mamce, co si myslí, že mám malé obléknout když je venku hezky a co, ráda poradila a byla ráda… dala radu, že si mám sebou vzít radši i rukavičky a šálu kdyby foukal vítr a ejhle, jak se to hodilo, foukal a docela dost silný. Mám první dítě a radši si teda přečtu, jak ho obléct, než pak něco podcenit. A pokud se nemá nikdo kde zeptat, nebo nemá v okolí tak malé dítě, tak co?? Jsou tu zakládány zbytenější diskuze, než tato… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já nevěděla, že jste nesvéprávné a musíte si nechat schválit i to, co oblést dítěti, když je na sluníčku 25 stupňů. Nebo vy snad nemáte mozky? Ale to je jedno, prostě mi to přijde absurdní a směšné, co dát dítéti na sebe
tak čau ![]()
- Citovat
- Upravit
@Evaa1974 píše:
Tak já nevěděla, že jste nesvéprávné a musíte si nechat schválit i to, co oblést dítěti, když je na sluníčku 25 stupňů. Nebo vy snad nemáte mozky? Ale to je jedno, prostě mi to přijde absurdní a směšné, co dát dítéti na sebetak čau
asi jeste deti nemas ze? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evaa1974 píše:
Tak já nevěděla, že jste nesvéprávné a musíte si nechat schválit i to, co oblést dítěti, když je na sluníčku 25 stupňů. Nebo vy snad nemáte mozky? Ale to je jedno, prostě mi to přijde absurdní a směšné, co dát dítéti na sebetak čau
A to jsi se nezaregistrovala protože se to tu hádá jo? Bodejď by ne, když tu hádku rozpoutává nezaregistrovaná hlupačka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak dětičky mám dvě. 11 let a 9 týdnů
Proto právě ŽASNU
Fakt jsem se nikdy nemusela s nikým radit, co jim mám kdy obléknout
![]()
- Citovat
- Upravit
@Evaa1974 píše:
No tak dětičky mám dvě. 11 let a 9 týdnůProto právě ŽASNU
Fakt jsem se nikdy nemusela s nikým radit, co jim mám kdy obléknout
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale tak v pohodě, jestli počet smajlíku odpovídá síle smíchu tak budeš žít do sta let
a pokud skutečně děti máš, tak by bylo fajn, kdyby ses místo šklebení podělila o své zkušenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zolycka píše:
ale tak v pohodě, jestli počet smajlíku odpovídá síle smíchu tak budeš žít do sta leta pokud skutečně děti máš, tak by bylo fajn, kdyby ses místo šklebení podělila o své zkušenosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dnes taky nevěděla, co malé obléct.. bylo teplo, ale zas je po nemoci, takže měla punčocháče, ponožky, tenisky, tepláčky, body s kr, rukávkem, tenké tričko s dlouhým a mikinku s kapuci…chvílemi jsem si říkala, jestli ji není horko, ale zas přece jen leží a hlavně spinká… a spocená nebyla..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda nevim ale na téhle diskuzi mně nepřijde nic k smíchu, jsou tady jiné diskuze kdy si říkam že to snad nemyslí nikdo vážně ale to že se někdo zeptá jak dítě oblíknout? ono tohle počasí je pěkně zrádné a lepší se zeptat než dítě nabalit nebo naopak dát oblečení málo že svítí sluníčko. A posmívat se a nadávat to si myslim že fakt neni nutné. Pokud mě nějaká diskuze nezajímá tak tam ani nelezu ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji tuto pro někoho možná hloupou diskuzi, ale když prostě nevím, tak se zeptám.. Dneska chci dát malou poprvé do sporťáku, v korbě ječí jak blázen, zvedá se a nechce tam být, sedačka je polohovatelná do lehu i polosedu, tak to chci vyzkoušet.. Jenže vůbec nevím, jak mám to dítě obléknout aby jí nebyla zima (přeci jen je tam méně chráněná než v korbě) ani horko (aby se nezpotila a pak jí neofouklo a bude vymalováno). Je tady sedmnáct stupňů, polojasno, vítr nefouká
…zatím.. Jak oblékáte své děti? Děkuji za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to řešila minulí týden, malého jsem z korbičky dávala do sportáku a oblékám ho takto: body dl. ruk., polodupačky, capáčky a zateplenou mikinu, toť vše. Dávám ho do letního pytle a v připadě potřeby přehodim deku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám říkala jedna hodně dobrá dětská doktorka- o jednu vrstvu víc, než máme my. Pozor, počítá se do toho i deka. Když je složená, už se to násobí. To vychytáš, až budeš mít druhé, budeš dělat všechno automaticky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sareah tenké punčocháčky, tepláky, capačky. Nahoru bodyčko s dlouhým rukávem, mikinu a čepici. To je všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky holky, přijdu si fakt neschopná, už jí mám šest měsíců ale to oblékání mi dělá pořád problémy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit