Jak obléct do sporťáku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6726
15.4.13 11:19

@soleile potvrzuji potřebnost této diskuze!!! :mrgreen: uz nad tim premyslim od vecera, do ceho nasi malou (7tydnu) navlecu :think: taky mame fusak..asi dam body s dlouhym rukavem, polodupacky, capacky a tenci cepicku a fleesovou tenci mikcu nebo bavlneny kabatek..nozicky bude hrat fusak a na telo ji odkreju…ono je tohle pocasi hrozne zradny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
15.4.13 13:55
@Evaa1974 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je prča, fakt se bavím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: řešit jak obléknout dítě když je 20 stupňů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a ješté o tom zakládat diskuzi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to jste vážné tak hloupé, že si neporadíte samy??? 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Proč by jsme měli být hloupé??? Radši se zeptám, než za týden řešit, že má dítě horečky, protože jsem podcenila jarní počasí… vítr atd. Já třeba dneska volala i mojí mamce, co si myslí, že mám malé obléknout když je venku hezky a co, ráda poradila a byla ráda… dala radu, že si mám sebou vzít radši i rukavičky a šálu kdyby foukal vítr a ejhle, jak se to hodilo, foukal a docela dost silný. Mám první dítě a radši si teda přečtu, jak ho obléct, než pak něco podcenit. A pokud se nemá nikdo kde zeptat, nebo nemá v okolí tak malé dítě, tak co?? Jsou tu zakládány zbytenější diskuze, než tato… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evaa1974
15.4.13 14:21

Tak já nevěděla, že jste nesvéprávné a musíte si nechat schválit i to, co oblést dítěti, když je na sluníčku 25 stupňů. Nebo vy snad nemáte mozky? Ale to je jedno, prostě mi to přijde absurdní a směšné, co dát dítéti na sebe :dance: tak čau :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6726
15.4.13 14:46
@Evaa1974 píše:
Tak já nevěděla, že jste nesvéprávné a musíte si nechat schválit i to, co oblést dítěti, když je na sluníčku 25 stupňů. Nebo vy snad nemáte mozky? Ale to je jedno, prostě mi to přijde absurdní a směšné, co dát dítéti na sebe :dance: tak čau :mavam:

asi jeste deti nemas ze? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
15.4.13 16:53
@Evaa1974 píše:
Tak já nevěděla, že jste nesvéprávné a musíte si nechat schválit i to, co oblést dítěti, když je na sluníčku 25 stupňů. Nebo vy snad nemáte mozky? Ale to je jedno, prostě mi to přijde absurdní a směšné, co dát dítéti na sebe :dance: tak čau :mavam:

A to jsi se nezaregistrovala protože se to tu hádá jo? Bodejď by ne, když tu hádku rozpoutává nezaregistrovaná hlupačka :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evaa1974
15.4.13 17:13

No tak dětičky mám dvě. 11 let a 9 týdnů :mrgreen: Proto právě ŽASNU 8o Fakt jsem se nikdy nemusela s nikým radit, co jim mám kdy obléknout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6726
15.4.13 17:22
@Evaa1974 píše:
No tak dětičky mám dvě. 11 let a 9 týdnů :mrgreen: Proto právě ŽASNU 8o Fakt jsem se nikdy nemusela s nikým radit, co jim mám kdy obléknout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale tak v pohodě, jestli počet smajlíku odpovídá síle smíchu tak budeš žít do sta let ;) a pokud skutečně děti máš, tak by bylo fajn, kdyby ses místo šklebení podělila o své zkušenosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
15.4.13 17:30
@zolycka píše:
ale tak v pohodě, jestli počet smajlíku odpovídá síle smíchu tak budeš žít do sta let ;) a pokud skutečně děti máš, tak by bylo fajn, kdyby ses místo šklebení podělila o své zkušenosti :nevim:
:palec: :potlesk: na to asi její kapacita nestačí. Děti choděj nahaté, takže si s tím neláme hlavu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
15.4.13 17:48

Já dnes taky nevěděla, co malé obléct.. bylo teplo, ale zas je po nemoci, takže měla punčocháče, ponožky, tenisky, tepláčky, body s kr, rukávkem, tenké tričko s dlouhým a mikinku s kapuci…chvílemi jsem si říkala, jestli ji není horko, ale zas přece jen leží a hlavně spinká… a spocená nebyla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
15.4.13 18:01

Já teda nevim ale na téhle diskuzi mně nepřijde nic k smíchu, jsou tady jiné diskuze kdy si říkam že to snad nemyslí nikdo vážně ale to že se někdo zeptá jak dítě oblíknout? ono tohle počasí je pěkně zrádné a lepší se zeptat než dítě nabalit nebo naopak dát oblečení málo že svítí sluníčko. A posmívat se a nadávat to si myslim že fakt neni nutné. Pokud mě nějaká diskuze nezajímá tak tam ani nelezu ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
1.4.14 12:57

Obnovuji tuto pro někoho možná hloupou diskuzi, ale když prostě nevím, tak se zeptám.. Dneska chci dát malou poprvé do sporťáku, v korbě ječí jak blázen, zvedá se a nechce tam být, sedačka je polohovatelná do lehu i polosedu, tak to chci vyzkoušet.. Jenže vůbec nevím, jak mám to dítě obléknout aby jí nebyla zima (přeci jen je tam méně chráněná než v korbě) ani horko (aby se nezpotila a pak jí neofouklo a bude vymalováno). Je tady sedmnáct stupňů, polojasno, vítr nefouká :lol:…zatím.. Jak oblékáte své děti? Děkuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
1.4.14 13:02

Já to řešila minulí týden, malého jsem z korbičky dávala do sportáku a oblékám ho takto: body dl. ruk., polodupačky, capáčky a zateplenou mikinu, toť vše. Dávám ho do letního pytle a v připadě potřeby přehodim deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
1.4.14 13:07

Nám říkala jedna hodně dobrá dětská doktorka- o jednu vrstvu víc, než máme my. Pozor, počítá se do toho i deka. Když je složená, už se to násobí. To vychytáš, až budeš mít druhé, budeš dělat všechno automaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
1.4.14 13:08

@Sareah tenké punčocháčky, tepláky, capačky. Nahoru bodyčko s dlouhým rukávem, mikinu a čepici. To je všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
1.4.14 13:12

Díky holky, přijdu si fakt neschopná, už jí mám šest měsíců ale to oblékání mi dělá pořád problémy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat