Jak oblékáte teď děti do školky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11111
23.4.26 05:43
@Lil Kitkatt píše: Více

U nas posledni dva dny taky ledový vitr, dnes by mělo být lépe, tak dostane rovnou teplaky. Kazdy den jinak, jeste je to nevyzpytatelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85476
23.4.26 06:14

Ve školce na věšáku má nepromokavé kalhoty, buď si je oblečee na tepláky nebo ne, to rozhoduje učitelka a počasí. Pokud neprší a nefouká a je nad 10, nechává si tepláky, co měl od rána, nepřevlikaji se a rano jezdi autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9165
23.4.26 10:13

Potkala jsem ráno nějaké rodiče, jak vedou děti do školky. Kalhoty rifle nebo tepláky a softshell bundy jsem na dětech viděla. Kšiltovku nebo tenkou jarní čepku. Dneska sice krásně svítí. Ale fouká ledový vítr. Takže kazí celkový dojem. Na krátký rukáv to venku není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
23.4.26 12:20

U nás ve školce je teplo, takže tam je dítě v tričku s krátkým rukávem a kraťasech.
Na ven si bere tepláky už nějaký ten den a ven bundu / soft nebo tenkou jarní a tenkou mikinu. Ale to taky záleží, minulý týden byl zpocený jak myš na zahradě a mohla ho nechat jen v mikině.
Soft tedy leží ve skříni už nějaký ten týden.
Jo a na nohách kecky.
A tenkou čepici.
Ale naše dítě je spíše horkokrevné. Potkávám i děti v zimní bundě a teplé čepici. Zrovna dnes nějakého školáka ráno (tak první, druhá třída).
Ale on pokud má ve skřínce obě varianty tepláky / soft není schopný rozlišit a vybrat si a učitelka jim řekne „nevím co si máš vzít“. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
23.4.26 12:31
@Snopy123 píše: Více

Také ještě dávám školákovi zimní bundu a čepici některé dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
23.4.26 12:37

@Jana7ka Možná se vypravoval sám, nevím. Tak dneska to úplně dle mého na zimní čepici, boty a bundu nebylo. Ale je možné, že dítě bylo zimouřivé například.
Včera syn běhal odpoledne venku pouze v mikině. Na zahradu odcházeli taky jen v mikině a teplákách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
23.4.26 13:02

@Snopy123 Odpoledne jo, ale ráno u nás mínus 4. V pondělí a úterý zas zima i odpoledne plus hnusný vítr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
23.4.26 13:20

@Jana7ka U nás dneska nemrzlo, ráno bylo 6 stupňů. A tedy mám pocit, že ani předchozí dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
23.4.26 13:27
@Snopy123 píše: Více

U nás mrzlo včera i dnes, včera víc tak jsem zvědavá jak to zvládnou kvetoucí třešně? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
23.4.26 13:55

Dávám ještě soft kalhoty s flisem. Kdyz je chladněji nebo fouká, nechávají si pod tím holky leginy, kdyz tepleji, tak bez legin a nebo jen teplejší tepláky na ven - ale to bylo zatím jen párkrát, aby nefoukalo, bylo teplo a navíc nebylo mokro :lol:. Navrh soft bundu, minulý týden mely asi 2 dny vestu jen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11111
23.4.26 14:43
@Jana7ka píše: Více

U nás také mraz a třešeň to podle me neda jako předchozí roky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3472
23.4.26 16:22

@Jana7ka Uplně náhodou jsem potkala to samé dítě cestou do školky a stále v té stejné zimní bundě z rána :-) jak jezdí na kole… Naše dítě bylo na zahradě MŠ bez bundy asi o 200 m vedle :)
Jako beru, když někde mrzne, že se člověk oblékne.
Navíc máme teplokrevné dítě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect