Co přidat do těstovin, aby NEbyly dobré?

6019
21.3.26 20:43

Co přidat do těstovin, aby NEbyly dobré?

Ano, dotaz je položen správně :lol:

Před 2 týdny jsme byly na horách. Vařili jsme si sami. Koupila jsem nám s manželem na jednu večeři rychlovku v podobě instantních těstovin.

4letá dcera jí všechno suché. Nemá ráda omáčky, pomazánky a podobně, takže jsem předpokládala, že ji dám jen chleba, nebo něco studeného.
Jenže ona ochutnala a hrozně ji to chutnalo.

Dnes jsme byli na nákupu a jeli kolem regálu, kde byly…
No samozřejmě dcera, že je hrozně chce.
Chvíli jsem přemýšlela, jestli souhlasit se vztekajícím výlevem a říct ne.
Když jsem sledovala jak už natahuje, tak jsem souhlasila a přemýšlela, jestli ji říct, že jsme je tam zapomněli, nebo někde ztratili…

Pak mě napadlo, že ji těstoviny zítra udělám a přidám do nich něco, co ji nebude chutnat a těstoviny už nikdy chtít nebude - což vyřeší problém, že by je chtěla znova a znova a já nemusela stále opakovat NE :mrgreen:

Nemám problém s občasnou pizzou, nebo hranolkami. Ale tyhle těstoviny ji fakt dávat nechci. Je to takové to jídlo, na kterým se staneš závislým.

Jenže co? Napadl mě česnek..
Máte někdo lepší typ?? :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
35859
21.3.26 20:49

Jako myslíš instatní ramen? Tak to udělej pálivý :nevim: Našim by stačilo i víc pepře

Příspěvek upraven 21.03.26 v 20:51

• načítám...
1020
21.3.26 20:50

A proč jí neuvěříš těstoviny normální? 8o Vždyť je to otázka chvilky.

• načítám...
3699
21.3.26 20:51

To nechápu. Ona ti skoro nic nejí a nebo suché a ty jí nechceš dát těstoviny? Tak kup kvalitní, ne? Nemusis kupovat instant, v klidu jí to vysvětli. Je to už velká holčička. Vždyť je to normální příloha?

• načítám...
222
21.3.26 20:53

Já nevím, ale asi bych se na to vykašlala, doma je někde schovej až se nebude dívat a řekni, že je nemůžeš najít, až se bude ptát, ona zapomene🤷‍♀️ nebo jí je dej a je dost možné, že je ani nebude chtít, mám skoročtyřleťačku a vím, že co jí jeden den ještě nutně neznamená, že bude chtít jíst i za týden🙈 proč si komplikovat život😅
A teda fakt by mě zajímalo, co je to za instantní těstoviny, že je na nich taková závislost😁

• načítám...
9051
21.3.26 20:54

Vysvětila bych ji, že takové jídlo není zdravé a nebudeme ho kupovat, jíst.
Udělej domácí verzi nudle s kuřecím masem a zeleninou.
Až jí bude vonět, že nějaký známý rodiny kouří. Tak budeš zvažovat, jestli cigarety na přání koupíš? Asi ne.

• načítám...
6019
21.3.26 20:54
@MiaBea píše: Více

O to vůbec nejde.
Těstoviny ji samozřejmě udělám - ty ji pouze suché, ale ona chce tyhle z pytlíku. A protože je to éčková bomba, tak ji je fakt dělat nechci.
Respektive ne opakovaně a protože má moje dcera extremní výdrž a umí kvůli tomu udělat šílenou scénu, tak se ji chci vyhnout.

Proto mě napadla myšlenka jí trochu oblbnout a podat ji tyhle těstoviny s něčím, aby ji nechutnaly a už je dále nevyžadovala a obešlo se to bez scén…

• načítám...
12238
21.3.26 20:55

Tak proc ji neudelas testoviny na jiny zpusob? To ji je kvuli tomu uplne zakazes? Mas teda divny pristup..

• načítám...
12238
21.3.26 20:55
@Markéta188 píše: Více

Nebo ji udelas blok k jidlu.. nevymyslej nesmysly  :roll:

• načítám...
6019
21.3.26 20:56
@Kelsey1 píše: Více

No, to je právě to! Ona není žádný jedlík. Nesní mi maso a těstoviny ji v domácí verzi pouze suché, nebo se zeleninou.

Proto mě fakt zaskočilo, že tohle ji chutnalo.

Bylo to kuře na paprice.
V domácí verzi to nejí ani bez masa :zed:

• načítám...
35859
@Ketris píše: Více

Tak instatní kudrnatý nudle uděláš doma jak?

• načítám...
6019
@Ketris píše: Více

Jak jsem psala. Dcera nejí omáčky a ani maso.
Těstoviny doma jí pouze suché.

• načítám...
6019
21.3.26 20:57
@pikola píše: Více

Nebyly to ty nudle. Ale kuře na paprice z pytlíku. Což ji klidně udělám, ale domácí verzi nejí.

• načítám...
35859
21.3.26 20:58
@Markéta188 píše: Více

Aha, to jsi nemohla napsat rovnou, jak kdyby to bylo státní tajemství :roll:

• načítám...
12238
21.3.26 20:58

@pikola Nijak, tohle mi proste prijde prastene na hlavu.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m