Jak oblékáte tříměsíčního doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
681
25.2.16 14:57

Pro mou studenou ruku je každý zátylek teplý :lol:. Spíš mě zajímalo, jak to chodí jinde.
Onehdá mě u doktorky vyděsila jedna maminka, která malou oblékla do punčocháčů, tílka, legín, ponožek, trička, svetru, fleece overalu a pak kombinézy. Venku bylo 10 stupňů a můj malý měl body s dlouhým, polodupačky, tričko a tenkou jarní kombinézku.
No hleděla jsem, já bych se rozpustila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.2.16 15:02

@knupka tak zkoušej teplotu rty :) proste mu lipni hubana na krk. Jinak ja dávala ještě tenký kabatek - mame parkety a i pres deku je to proste znát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
25.2.16 15:02
@knupka píše:
Pro mou studenou ruku je každý zátylek teplý :lol:. Spíš mě zajímalo, jak to chodí jinde.
Onehdá mě u doktorky vyděsila jedna maminka, která malou oblékla do punčocháčů, tílka, legín, ponožek, trička, svetru, fleece overalu a pak kombinézy. Venku bylo 10 stupňů a můj malý měl body s dlouhým, polodupačky, tričko a tenkou jarní kombinézku.
No hleděla jsem, já bych se rozpustila 8o

8o No tak to je masakr.no u nás když bylo 22,tak jsem tak malému oblíkala myslím body s krátkým a overálek nebo body s dlouhým a dupačky, plus ponožky, ale my zas máme chladněj u země, máme starý barák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
25.2.16 15:05
@Tichošlápek píše:
@knupka tak zkoušej teplotu rty :) proste mu lipni hubana na krk. Jinak ja dávala ještě tenký kabatek - mame parkety a i pres deku je to proste znát

Dobrý tip, na pusinky je tam teplý. Tak asi holt bude teplokrevnější než já.
Jen pro zajímavost - v tom kabátku chodil přes den i spát? Nebo ho měl jen na zem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
25.2.16 15:07

@knupka minimálně do té doby než se zbaví rýmy, tak bych asi jednu slabou vrstvu přidala - třeba jen tričko na bodynko

naše roční už leze jak drak a i stojí, takže se zahřeje pohybem, bydlíme v paneláku cca 23 stupnů, taky má teď rýmu a má na sobě legíny, ponožky, body s krátkým a tričko s dlouhým a je akorát
včera byla u tchyně a já se zmínila, že má rýmu, tak ať jí pořádně uváže šálu na ven a když jsme si pro ni přijeli, tak měla takový ty návleky pletený na nožkách jak nosí baletky, aby nevychladly :mrgreen: :mrgreen: růžový :mrgreen: prý když má tu rýmu… a malá rozhodně nebyla nijak zpocená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.2.16 15:08

@knupka spat ne, ale on mi chrnel ještě v šesti měsících jen v zavinovacce a to by byl jak vařený rak. Kdyby spal jen pod deckou, tak bych klidně kabatek nechala. Tři mesice mu byly v prosinci a doma cca těch 21 stupňů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.2.16 15:08

Nejak se mi to poslalo 2× :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
25.2.16 15:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
25.2.16 15:10

Je to věda to oblékání dětí… kdyby tak mohly říct, jak jim je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
25.2.16 15:15

Jinak co se týče úletů při oblíkání, tak jsem jednou potkala jednu zimomřivou maminku, bylo to tohle léto jak byly ty ultravedra, tak jsme s malou dopoledne vyrazily ven než se to zase úplně rozpálilo, bylo to cca 10-11 hod a už jsme lezly stínama, malá byla jen v jednorázovce a hodila jsem na ni látkovku proti sluníčku
a najednou proti mě maminka se sporťákem a s cca 1ročním chlapečkem a ten měl - dlouhé gatě a kotníkové botky, tričko s dlouhým, šáteček kolem krku a tenkou čepičku přes uši a zavázanou pod krčkem 8o 8o 8o ty jo v tu chvíli jsem si úplně nebyla jistá jestli jsem někde neudělala chybu, ale myslím, že ne.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
25.2.16 15:16
@Judithkaj píše:
Dávám body s dlouhým a overal, ponožky. 6mes. spí ještě v zavinovacce? Právě to resim. Mam jen jednu- teplou, naducanou a včera jsem ji musela vyprat a nestihla uschnout. Spal v jine. Prusvih, v noci byl každou chvíli vzhůru. Už mu je malá a nevím, do čeho ho budu dávat.

A jakou máte doma teplotu?
A co spací pytel? Taky to aktuálně řeším, zavinovačky jsou malé. Zkusím pytel a přes to plenou svázat ručky, jinak by se jimi budil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
25.2.16 15:18
@Conulka píše:
Jinak co se týče úletů při oblíkání, tak jsem jednou potkala jednu zimomřivou maminku, bylo to tohle léto jak byly ty ultravedra, tak jsme s malou dopoledne vyrazily ven než se to zase úplně rozpálilo, bylo to cca 10-11 hod a už jsme lezly stínama, malá byla jen v jednorázovce a hodila jsem na ni látkovku proti sluníčku
a najednou proti mě maminka se sporťákem a s cca 1ročním chlapečkem a ten měl - dlouhé gatě a kotníkové botky, tričko s dlouhým, šáteček kolem krku a tenkou čepičku přes uši a zavázanou pod krčkem 8o 8o 8o ty jo v tu chvíli jsem si úplně nebyla jistá jestli jsem někde neudělala chybu, ale myslím, že ne.. :mrgreen: :mrgreen:

Jo taky jsem u té doktorky zapochybovala, jestli nejsem krkavčí matka… Ale jelikož jsem se na onu maminku nedívala nevěřícně jen já, tak asi OK :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.2.16 15:18

@Judithkaj Nj spal tak ještě i v sedmým mesici, ale uz mu couhaly nohy :mrgreen: pak sel do spacího pytle. Par noci se v tom motal a pak si zvykl. Zavinovacek jsem měla pět :) ke konci uz mu stačilo jen obmotat trup a spodek nechat rozbaleny. I dnes se v noci bali do perinky - je mu 18 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
25.2.16 15:23

No já ho mám taky ještě v peřince kolem trupu, ale štvou mě ty nohy venku, dečku skope, tak budu muset zkusit ten spací pytel… A zase budu řešit, jak ho do něj obléct :lol:. Na noc máme tak 19.5. A hlavně budu přes něj muset nějak svazovat - s rukama na volno neumí spát a taky je tak snad bude mít víc v teple.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.2.16 15:31

@knupka dávám do pytle jen overal na spani a je v poho - na léto ma pak pytel z bambusu a spi jen v plínce a tričku. Zimni pytel je z dvojité látky a krasne teplý :) Ruce jsem vazala k trupu bavlnenou plenkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí