Jak obléknout mimi v tomto počasí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brooucinda
8.4.13 20:26

@Strasidlinka Mě se právě probudil krasoň :mrgreen: protože se usmívá. Dopoledne to byl malý terorista.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
119
9.4.13 09:32

@petulatko děkuji za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
9.4.13 09:35

@Brooucinda nám většinou někdo vyměňuje strašidlinku odpoledne :lol:, to je taková, že neví co chce, ubreklá, chce se nosit a když je unavená tak nejde usnout a když se povede, tak nevydrží dlouho. Takže odpolene se u nás vleeeeče :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
9.4.13 10:27

@Strasidlinka Já právě ho dávám spinkat okolo jedenácté a to musim být jako myš! Nedej bože, aby mi něco upadlo nebo bych kýchla. Jde to těžko když má člověk rýmu.. Pak se vzbudí. Když se vzbudí před polednem je to špatně, protože je nedospalej. Když se vzbudí okolo jedný, hýří úsměvy…

• Citovat
  • Upravit
119
9.4.13 10:40

@Brooucinda U nás se chodí spinkat, když se jí chce, takže to máme takové rozhozené. Dneska se vzbudila ve 4h, pak spala AŽ do 7,40!! :dance: myslela jsem, že vydrží vzhůru do dalšího jídla (9,30) ale ne, a teď spí neuvěřitelné 2h, tak uvidím, co z toho bude. Jinak je náladová po mamince, usmívá se a za chvilku nespokojenost a mrzutost :pocitac: no jo, ale nedala bych ji za nic na světě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
9.4.13 10:51

@Strasidlinka Tak my už máme opravdu takovýhle režim ty dva měsíce. Ani jsem se nějak nesnažila i když jsem měla na mysli, že je to mnohem pohodlnější dítě něčemu naučit. Ale nějak nebyl čas. Vyplynulo to samo a já ted v tom jenom pokračuju a musím říct, že naopak je nevrlý když nemá jídlo v pět ale půl šestý. Je to s ním pak k nevydržení.. Takže já jedu taky podle něj, ale aby to mělo nějakou osnovu :jazyk:
Taky bych ho za nic nedala. Člověku se změní hodnoty, je to jinej člověk a tohle je krásný období! :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
119
9.4.13 10:58

@Brooucinda nám se ten spánkový režim mění, prostě kdyže je mrzutá a nevím, co s ní, tak ji dám do postýlky, buď zabere anebo ne. Doby jídla máme ustálené (až teda na dnešek, prostě to nějak nevyšlo a já nemám to srdce ji budit 8) uvidím co z toho bude )
Papáme takto:
v noci jak se vzbudí mezi 3-4h UM (200 - 220 ml)
pak 9,30 UM (120 ml)
13 oběd
17 UM (120 ml)
20,30 UM (180 - 220 ml)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
9.4.13 11:03

@Strasidlinka Ty bláááho:-) koukám taky žroutík!:-) No však ono se Vám to upraví po pokračovacím mlíku. Malej před příkrmama pil 1100 ml. Pak mi Mudr řekla, protože byl velikej at začneme a at přejdu na pokračovací. Tak jsme začali, přešli (naštěstí jsem toho 1.ho neměla tolik. i když to mlíko bylo až po uk.6m malej se mi budil hlady a vřískal. prý mu to nestačilo díky těm příkrmům)no a vypije mi mnohem míň. Ráno 160 dopoledne příkrm, odpo též, v 17 obyvkle 180 a něco nechá a ve 21, 240ml…

• Citovat
  • Upravit
119
9.4.13 13:40

@Brooucinda a kolik g toho příkrmu sní? Těch 150 - 200 g? Lucka sní jak kdy někdy 130 g a jindy i 220 g a jedla by dál :lol: Koukám, že dneska to bude hoodně posunuté, vzbudila se v 11 (vypila 120 ml) a teď opět usnula, když by měla jíst ve 14. No uvidí se, jak dlouho bude spát, možná jen půl hoďky :think:
Půjdete dnes ven? Co mu oblečeš? :jazyk: My půjdem po jídle a hraní, aby si venku zdřímla a dám jí body s dl. rukávem, dupajdy, asi i nějaké kalhoty na to, chlupatku mikinku, čepičku a deku… snad to nepřeženu :-D nevím, jestli dát rukavičky :| jsem hroooozná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
9.4.13 15:41

@Strasidlinka Heled. Ovovce mu chutná a toho sní i těch 200, ale zelenina moc ne. S bídou sní 100. Ale stačí mu to. Třeba ho víc zasytí, ale na ty tři hodinky mu to stačí.. Takže žádnou vrásku nemám :lol:
Jinka mi jsme od jedný hodiny asi tak venku. Malej je na zahradě, hřeje se na sluníčku. Když vykoukne. Je tu dost pod mrakem a proto jsem raději zvolila : body kr.ruk, triko dl. ruk., overalek, mikinku a kombinézku. A spokojeně si hoví jen takhle.. Bez deky, rukavic a tak. Ale jak řikám. Je to tu pod mrakem a spinká jako dudek. Kdyby mu bylo pedro, tak ho slyšim i přes špunty do uší

• Citovat
  • Upravit
119
9.4.13 21:13

@Brooucinda Fíha to jsi ho nabalila slušně :mrgreen: ale když byl spokojený, tak proč ne, vždyť by dal vědět.
Dnešní spánkový režím, narušil nás jídelní režím a tak byl z toho výsledek takový, že toho teď na noc snědla mnohem míň, tudíž předpokládám, že se vzbudí dřív. Což není nic moc, protože ona ta druhá půlka noci po jídle je už taková o ničem, každou chvilku se budí, vypadáva dudlík, vrtí se, občas ubrekne a tak :| No uvidíme, možná se to povede a bude spinkat naopak ukázkově.
To ti dneska celou dobu venku spinkal a ani jsi ho nemusela vozit? Tá naše opička v poslení době moc kočar nemusí, spí nejdéle půl hoďky a pak chce ven, jinak řve, tak nemůžu ani na moc dlouhé procházky. Ale doteď spávala i 1 1/2h. Zvláštní jak se to dětem mění, ono nemůže být vše stejné, že? To by to pak byla nuda :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
9.4.13 21:52

@Strasidlinka No ono tady bylo opravdu pod mrakem a byl na větru. Jako žádný tlustý vrtstvy. Měl jich dost, ale všechno z látky. Žádný chlupatiny :-) nebo jak bych to nazvala.
Já s nim dycky objedu ulici, on mezitím usne. Ale budí se mi. Někdy víc někdy mín. Tak dycky minutu houpám a zase mažu do baráku :-D Jinak malýho poslední dobou fascinuje život v sedě. Prostě koukat v sedě, hrát všechno. Někdy má den, kdyho položim na záda aje jekot. Tak chvíli sedíme a pak stejně hajá. Je malej. Ale už na to přišel, že lépe vidí. No to jo. Přeci nemůže být s nimi nuda :andel:

• Citovat
  • Upravit
119
10.4.13 08:40

@Brooucinda tak to je paráda, že máš možnost nechat ho na zahradě spinkat, je venku a ty máš klid, třeba na dělání jiných vecí a tak. Já ji nemůžu nechat stát na místě, musí cítit houpání :twisted:
Opička by už taky ráda koukala ven, když zrovna nespí, ale neodvážila jsem se ji dát do té sportovní polohy kočárku a korbičku polohovatelnou nemáme. Takže ji často vozím jen se zvednutýma předníma kolečkama, aby trošku viděla. Ale taky o tom uvažuji. Když se to předělá na sporťák tak je ten okraj takový nižší a mohla by líp vidět :think:
Hrát si chce pořád v sedě, nosit a koukat.
Teď spíš řeším jaké pokračovací mlíčko… máme Nutrilon Anti-colics. Asi protože máme v rodině alergie, pujdeme do HA2, nevím. Ale ráda bych zkusila jinou značku, třeba levnější Sunar. No uvidí se, co nám řekne MUDr. Co používáte vy? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
10.4.13 09:28

@Strasidlinka Ahoj na tohle téma tady byla diskuze nedávno. https://www.emimino.cz/…lonu-144675/ To je odkaz. V podstatě šlo ale o to zda lze míchat AR s HA. V případě podávání AR dáváš vlastně alergen, tudíž neni třeba HA. Ale jestli máte alegrii na mlíko v rodině, tak jste měli dávat HA hned.. Jinka my jsme taky na NUtrilonu. A jestli malé vyhovuje neměnila bych. Jde přeci o mrně. A jsou i dražší…

• Citovat
  • Upravit
119
10.4.13 10:47

@Brooucinda děkuji za odkaz. Ze začátku jsme vyzkoušeli všechny druhy Nutrilonu, ale po VŠECH ji bolelo bříško, takže ani HA nepřicházel v úvahu. Jediny Anti-colics ji nedělal problémy. A jelikož od něho není 2, tak mám samozřejmě obavy, co z toho bude. Proto i myšlenka na to, že bychom zkusili i jinou značku, jakoukoliv (i dražší). Samozřejmě, že mimčo je na prvním míste. Já se tak trápila na začátku, Lucinka plakala den-noc, nevěděla jsem proč, do toho problém s laktaci. Dokonce i na Nutrilince už mě znají. Takže to není tak, že cena vyhrává, ale to, co miminku vyhovuje. A proto, že nemám dobré zkušenosti, tak koukám i jinam. Uvidím, co nám řekne MUDr. ve čt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková