Jak odstranit "špunt" z ucha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
18.11.13 19:32

Napoustet si doma sam neco strikackou do ucha muze jen :zed: :andel:

• Citovat
  • Upravit
72725
18.11.13 19:35
@KackaDoup píše:
Napoustet si doma sam neco strikackou do ucha muze jen :zed: :andel:

to bych riskla možná u sebe, ale né u dítěte.. osobně uvidím. Na kapičkách napsáno, že pokud to do 3 dnů nezabere, tak orl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
18.11.13 19:40

@martina.se To je rozumný přístup :palec: Pokud ho to nebolí, tak bych to udělala stejně. Třeba ty kapky zaberou, a kdyby náhodou ne, tak ten „průplach“ u lékaře není nic hrozného. Navíc to dělají rychle. Dr. mi řekla, že se jen podívá.. a bylo to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.13 19:43

@KattyK kdyby můj neměl s dr tak špatné zkušenosti, už bych tam s ním zašla, ale bo je hysterák, tak zatím čekám. Nic ho nebolí, dávám čas co pátku ráno, víc ani ťuk. Pokud nepovolí, tak ho to nemine :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
18.11.13 19:49
@tetma píše:
@Sisi137 na orl to dělají normální stříkačkou :roll:

na orl pracuju ;) někdy se to normální stříkačkou dělá, ale dává se na ni ještě speciální násada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
18.11.13 19:57

@martina.se Tak to držím palce, ať se tomu chudáček vyhne! Jak už jsem psala, u nás je to v bledě modrém..jen se to týká mého manžela :mrgreen: Jako malé dítě byl na pohotovosti „propíchnout“ ucho při zánětu. Dr. to nějak nezvládl a následkem bylo masivní krvácení a ztráta sluchu :cert: Takže dostat ho k ušnímu = nemožné :zed: Po známosti jsme sehnali dětskou doktorku (ORL), která ho vzala. Když měl pak vodu v tom zdravém uchu (hluchý jak poleno), tak dostat ho na pohotovost bylo taky divadlo :lol: Ale na druhou stranu se mu nedivím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.13 20:03

@KattyK :mrgreen: tak nějak podobně to má i ten můj svišť. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
18.11.13 20:06

@martina.se Tak doufám, že se mu brzo uleví a přeji hezký večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.13 20:08

@KattyK aji Tobě :kytka: a díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
18.11.13 20:28

@KattyK já mám zůžený zvukovody na výplach jsme chodila cca měsíc teď si ho dělám na doporučení ORL dotora sama borovou vodou a vždy měl obyč stříkačku a doma mi doporučil taky obyč stříkačku - jen se to tam nerve plnou parou.. jestli mě speciální tak měli pouze tu velkou starou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.4.18 14:07

Špunt v uchu

Nedával se na to dřív peroxid? Vím, že jako dítěti, když jsem byla v nemocnici s dutinama a zhoršilo se mi slyšení, dali mi tam peroxid. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí