Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@KackaDoup píše:
Napoustet si doma sam neco strikackou do ucha muze jen![]()
to bych riskla možná u sebe, ale né u dítěte.. osobně uvidím. Na kapičkách napsáno, že pokud to do 3 dnů nezabere, tak orl ![]()
@martina.se To je rozumný přístup
Pokud ho to nebolí, tak bych to udělala stejně. Třeba ty kapky zaberou, a kdyby náhodou ne, tak ten „průplach“ u lékaře není nic hrozného. Navíc to dělají rychle. Dr. mi řekla, že se jen podívá.. a bylo to ![]()
@KattyK kdyby můj neměl s dr tak špatné zkušenosti, už bych tam s ním zašla, ale bo je hysterák, tak zatím čekám. Nic ho nebolí, dávám čas co pátku ráno, víc ani ťuk. Pokud nepovolí, tak ho to nemine ![]()
@tetma píše:
@Sisi137 na orl to dělají normální stříkačkou
na orl pracuju
někdy se to normální stříkačkou dělá, ale dává se na ni ještě speciální násada
@martina.se Tak to držím palce, ať se tomu chudáček vyhne! Jak už jsem psala, u nás je to v bledě modrém..jen se to týká mého manžela
Jako malé dítě byl na pohotovosti „propíchnout“ ucho při zánětu. Dr. to nějak nezvládl a následkem bylo masivní krvácení a ztráta sluchu
Takže dostat ho k ušnímu = nemožné
Po známosti jsme sehnali dětskou doktorku (ORL), která ho vzala. Když měl pak vodu v tom zdravém uchu (hluchý jak poleno), tak dostat ho na pohotovost bylo taky divadlo
Ale na druhou stranu se mu nedivím..
@martina.se Tak doufám, že se mu brzo uleví a přeji hezký večer!
@KattyK já mám zůžený zvukovody na výplach jsme chodila cca měsíc teď si ho dělám na doporučení ORL dotora sama borovou vodou a vždy měl obyč stříkačku a doma mi doporučil taky obyč stříkačku - jen se to tam nerve plnou parou.. jestli mě speciální tak měli pouze tu velkou starou
Nedával se na to dřív peroxid? Vím, že jako dítěti, když jsem byla v nemocnici s dutinama a zhoršilo se mi slyšení, dali mi tam peroxid. ![]()
Napoustet si doma sam neco strikackou do ucha muze jen