Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
Prosím o radu. Přes bazar jsem si pořídila kancelářskou židli. Až po týdnu jsem zjistila, že má nějaký zápach. Paní, co jí prodávala má kočku. Máte prosím nějaký osvědčený způsob, jak zbavit židli zápachu, případně jakým přípravkem?
Děkuji za rady ![]()
Kdyby to byla kočičí moč, tak bude smrdět hned, ne až po týdnu.
@lleennttiillkkaa nejsem si jistá co to může být za zápach. Něco jako židle z půdy plus, že na tom byla kočka ![]()
Ještě zmiňuji, že židli jsem zkoušela drhnout, co bylo po ruce - aviváží.
@lleennttiillkkaa píše:
Kdyby to byla kočičí moč, tak bude smrdět hned, ne až po týdnu.
Paní ten zápach něčím přerazila a po týdnu zase vylezl. Mám s tím vlastní zkušenost.
@Anonymní píše:
Paní ten zápach něčím přerazila a po týdnu zase vylezl. Mám s tím vlastní zkušenost.
No, máte vlastně pravdu. První den to tak cítit nebylo, ale po nějaké době ano. Zidle je zachovala, moc mi vyhovuje pri práci u počítače, tak bych ji nerada vyhazovala.
@Abcde8989
Kontaktovala bych tu „milou“ osobu a zeptala se jí, co na židli bylo nalito či kým to bylo pomočeno. Je to tak trochu podvodnice. Jistě byla židle v „zachovalém stavu bez vad“.
Savo proti zapachu z mazlicku, jen nevim, jak to zareaguje na te zidli. Ja ho nedavno musela pouzit na boty a na topeni (mame topeni v podlaze, kryte mrizi a kocour do toho nacural, zateklo to pod topne teleso, kam se neda dostat) a z obojiho to skvele zapach dostalo
Používám Bephar Odour Eliminator, je to sprej, který účinně likviduje zápach. Stojí něco pod 200. Mám to vyzkoušeno jak na psí nehody tak na likvidaci škod po dětech (třeba když se dítě dostane bez plenky na gauč). Funguje nejen na moč, ale i na zápach po zvracení.
@Anonymní píše:
A proc anonym, kdyz mluvis o zapachu z kocek?
@Russet píše:
@Abcde8989
Kontaktovala bych tu „milou“ osobu a zeptala se jí, co na židli bylo nalito či kým to bylo pomočeno. Je to tak trochu podvodnice. Jistě byla židle v „zachovalém stavu bez vad“.
A co myslis, ze ti rekne? Chodili jsme na ni mocit? Rekne ti, ze jestli byla v nejakem spatnem stavu, tak si ji nemela brat. Ozvat se po x dnech, ze neco smrdi? To jako bych nekomu prodal sedacku a on prisel za mesic s tim, ze je propalena.
@tartaletka píše:
Savo proti zapachu z mazlicku, jen nevim, jak to zareaguje na te zidli. Ja ho nedavno musela pouzit na boty a na topeni (mame topeni v podlaze, kryte mrizi a kocour do toho nacural, zateklo to pod topne teleso, kam se neda dostat) a z obojiho to skvele zapach dostalo
To je hnus.