Jak oznámit manželovi svou neplodnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.7.20 19:52
@Anonymní píše:
@ka2ka manžel je silné věřící, a on i jeho rodinná s žádnými operacemi nesouhlasí.
??? Ty jo tak to by byl pro mě důvod nebýt jeho manželka… dovedeš si představit třeba situaci, že by nějakou podobnou operaci potřebovala vaše dcera a on by ji to na základě své víry neumožnil? Najdi si tatínka s dítětem ve vlastní péči a s tímhle pánem se rozluč…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
24.7.20 19:52
@warita píše:
on je jehovista?
@Anonymní píše:
@warita ano

Rozvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
24.7.20 19:56

Nepořizuj si s ním ani kytku v květináči, jestli už ji máte, tak mu ji galantně nech a zdrhej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
24.7.20 20:04
@vokishka píše:
@ludmilaadamkova vidím to na svědky

taky mě to napadlo… fuj tabjl

EDIT: no jo, už jsem dočetla. No s Jehovistou bych nechtěla mít dítě, možná je Jehova na tvé straně a říká ti „zdrhej k ateistovi“ :D

Příspěvek upraven 24.07.20 v 20:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
24.7.20 20:06
@Darkandeep píše:
Zlatý satanismus :pankac:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14010
24.7.20 20:08
@Anonymní píše:
@warita ano

Proč by vadila operace? Měla jsem za to, že jim vadí transfuze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3928
24.7.20 20:10

Cože 8o

Odesla bych :nevim: To, že pravděpodobně nebudeš mít tedy děti, je jedna věc (a děti jsou víc než jakejkoli chlap), ale to se nebojíš, že se ti přihodí třeba… slepák? Komplikovaná fraktura? Žlučový kameny? Není třeba hned vidět transplantaci srdce, ale tohle jsou úplně běžné věci…

Nebo, kdybys otěhotněla, tak asi, kolik, dvacet procent těhotenství končí císařem. Pokud on to nedovolí, máš dvacetiprocentni (nebo asi trochu menší) šanci, že pri porodu zemře dítě, ty, nebo oba, nebo se dítě přidusí.

S tímhle si dítě fakt neporizuj 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590

„České lékaře už roky děsí spojení - krevní transfúze a svědkové Jehovovi. Jehovisté totiž odmítají krev cizího člověka. Lékaři v Jihlavě ale dnes představili přístroj, který víru a lékařství dokáže skloubit. Pacientovi během operace vrací do oběhu jeho vlastní krev.“

Zdroj irozhlas.cz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590

@Pidulka1991 no, myslim si, ze u operace nekdy potrebujes transfuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14010
24.7.20 20:16

@Halibar jasně, že jo.. Jen si nemyslím že to bude kvůli průchodnost vejcovodu,, když není potřeba ani u sekce… Jinak po těžkým spontánním porodu je občas transfuze potřeba.. Takže by se pro jistotu neměli ani mnozit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
24.7.20 20:19

@Pidulka1991 jj stačí projet google, kolik matek zemřelo u porodu jen kvůli víře. Na youtube má Michal Šopor rozhovor s mladým klukem, který od Svědků odešel a kolikrát jsem čuměla na to, co o nich říkal. Opravdová sekta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.7.20 23:03
@Anonymní píše:
S touto diagnózou mám 2 děti spontánně počate.. Tedy jeden odstraněn, druhý neprůchodny.
I kdyby to neslo otěhotnět spontánně, delohu máš - cestou Ivf?

jak se tomu vajíčku podařilo, prodrat se skrze neprůchodný vejcovod? Nebo jsi byla před tím na operaci? Každopádně gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12662
25.7.20 06:38
@Platanka píše:
Cože 8o

Odesla bych :nevim: To, že pravděpodobně nebudeš mít tedy děti, je jedna věc (a děti jsou víc než jakejkoli chlap), ale to se nebojíš, že se ti přihodí třeba… slepák? Komplikovaná fraktura? Žlučový kameny? Není třeba hned vidět transplantaci srdce, ale tohle jsou úplně běžné věci…

Nebo, kdybys otěhotněla, tak asi, kolik, dvacet procent těhotenství končí císařem. Pokud on to nedovolí, máš dvacetiprocentni (nebo asi trochu menší) šanci, že pri porodu zemře dítě, ty, nebo oba, nebo se dítě přidusí.

S tímhle si dítě fakt neporizuj 8o

Asi tak, zit s chlap u ktereho bych mohla ja nebo dite umrit na slepak..ani omylem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
25.7.20 08:59

@pe-terka tak asi stejně jako u mě neprůchodný třeba na 95 procent prostě se nějak záhadné dostalo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25179
25.7.20 09:08
@ludmilaadamkova píše:
@pe-terka tak asi stejně jako u mě neprůchodný třeba na 95 procent prostě se nějak záhadné dostalo. :nevim:

já nic nezpochybnuju. Prostě mě to zajímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí