Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nemyslím si, že člověk který je schopný zbít jejího kamaráda pro nic za nic si něco udělá. Poslala bych ho na pořádnou brigádu, pokud chodí do práce, makat i o víkendu, ona ho trudomyslnost a agrese přejde.
@Anonymní píše:
@jannina1 to si nemyslím, jí by neublížíl, mám strach že udělá něco sobě. Nebo že udělá něco nějakému klukovi který začne chodít s miou. Před měsícem dokonce zbil jejího kamaráda, protože že si myslel že spolu něco mají. Naštěstí na syna nepodal trestní oznámení.
A syn se s tou dívkou vídá?
@Anonymní píše:
@boball na brigádu chodí
Já vždycky už odmalička vysvětlovala dětem, že nikoho nemůžou vlastnit a pokud se ten dotyčný s nimi třeba nechce kamarádit nemůžou nikoho do toho nutit, že nejsou pupek světa. A to samé je i s partnery. S každým se někdo někdy rozešel, každého to mrzí, ale tohle už je o velké rozcapenosti, to se na mne nezlob. Zřejmě je nutné mu toto dát přečíst.
@Anonymní píše:
@jannina1 to si nemyslím, jí by neublížíl, mám strach že udělá něco sobě. Nebo že udělá něco nějakému klukovi který začne chodít s miou. Před měsícem dokonce zbil jejího kamaráda, protože že si myslel že spolu něco mají. Naštěstí na syna nepodal trestní oznámení.
tvl, tak tvůj synáček je pěknej psychopatickej magor, hlavně že hodně pláče, co jsi mu na to řekla?
@Anonymní píše:
@ivašot. Chodí za ní, a snaží se jí získat zpět
Tak ať toho hodně rychle nechá, než na něj holčina podá TO pro stalking.
Pardon, mě takhle otravoval ex, taky plakal, vyhrožoval sebevraždou, napadl fyzicky mě i kamaráda…přestalo to v momentě, kdy dostal pořádně přes držku a bylo mu vysvětleno, že jestli na mě ještě sáhne, dostane znova.
Možná to by syn potřeboval, vzpamatovat se…terapie šokem. Promluvit si s ním a objednat ho k odborníkovi. Hned. Čekačky jsou dlouhý.
@holka_z_hor objednám ho, ale nevím jestli tam půjde a donutit ho nemůžu. Když zbil toho kamaráda, tak ho jeho otec fizicky potrestal. Na syna to ale nezabralo.
@Anonymní píše:
@ivašot. Ja mu říkám ať toho nechá, syn mně ale neposlouchá.
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany vynadala jsem mu
a otec na to?
@pohledzdruhestrany otec je na něho v tomhle přísný. Ale syn neposlouchá ani jeho.
@Anonymní píše:
Dobrý den. Mám syna, a ještě jsem ho neviděla takhle zničeného. Jeho přítelkyně se sním rozešla, je z toho úplně na dne, každou chvíli brečí, nechce nic dělat, je pořád u sebe, přestal úplně jíst, a já mám strach že zkolabuje. Někdy říká že už nechce žít, a já mám strach ho nechať samotného. Napadlo mně že ho třeba objednám k psychologovi, někdy má takové výbuchy vzteku, nebo dostane záchvat breku, jednou brečel tak moc že jsem se bála že se udusí. Jak mu mám pomoct?
Synáček by měl konečně dospět. ![]()
@KalamityJohn Když ono to některým jedincům trvá fakt dlouho.