Jak potratit doma

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
25897
7.3.20 22:08
@Anonymní píše:
Je možnost zajít bez rodičů ( jakoze máma táta )když je pritelovi 18 nebo moje teta? Peníze máme ano, jen bych si přála aby se o to rodiče nedozvedeli :(

K lékaři můžeš jít sama, ale o zákroku se rodiče asi dozví.

• načítám...
Anonymní
7.3.20 22:08

A, co potratova pilulka? Nemam zkusenost, jen jsem o tom četla, kdyz jsem se sama bala nechtěného těhotenství :oops:
Ale to musíš taky k doktorovi a poptat se, nic jinyho ti stejně nezbyde.. Na prášek na doma co si volne koupíš v lékárně si mela myslet hned po nechráněnem sexu

• Upravit
4380
7.3.20 22:10
@MrsNorris píše:
Jestli si člověk už ani nemůže udělat srandu z blbých dotazů, to abych rovnou zrušila registraci na emiminu :think:Jestli píšete udání na Kaileee, tak mě tam přihoďte, nějaký paragraf za schvalování se najde.

Diky :D ale bacha at si o tobe ted taky nepovidaji ve skupince :mrgreen:

• načítám...
1635
7.3.20 22:12
@Ou píše:
Mazej k doktorce pro pilulku a nevymejšlej nesmysly. Pilulku doktorka rodičům hlásit nemusí. Pokud to promáchneš, tak interupci ano.Doma nepotratíš. Kdyby to šlo, tak by neumíraly všechny ty ženské z dob, kdy k lékaři nemohly.

Potratová pilulka jde ještě ve 2.tydnu? Já myslela, že jen do 48 hodin, ale možná už je něco lepšího…

• načítám...
4380
7.3.20 22:12
@Zuzanec píše:
Potratová pilulka jde ještě ve 2.tydnu? Já myslela, že jen do 48 hodin, ale možná už je něco lepšího…

To si pletes potratovou pilulku s postinorem :)

• načítám...
Anonymní
7.3.20 22:14
@Zuzanec píše:

To je něco jinyho.. Ty mluvis o postinoru.. Potratova pilulka je neco jinyho, je na předpis a mam pocit, ze první teda dává dokonce doktor a musi byt chvíli pod dohledem.. Ze to neni úplně, ze si to vezme komplet sama doma

• Upravit
1984
7.3.20 22:15

@Zuzanec Je pilulka „po“, na tu už je pozdě a pak je ještě přímo potratová pilulka.

• načítám...
1776
7.3.20 22:17

@Kaileee Blb:ko

• načítám...
4511
7.3.20 22:17
@Anonymní píše:
To je něco jinyho.. Ty mluvis o postinoru.. Potratova pilulka je neco jinyho, je na předpis a mam pocit, ze první teda dává dokonce doktor a musi byt chvíli pod dohledem.. Ze to neni úplně, ze si to vezme komplet sama doma

Nic z toho si nevezme sama doma, musí kvůli tomu dvakrát do nemocnice doktor donese léky a ona si je před ním vezme. Počká cca 40 minut v nemocnici kdyby se jí udělalo špatně a pak může jít domů

• načítám...
1635
7.3.20 22:18
@amalka3455 píše:
@Zuzanec Je pilulka „po“, na tu už je pozdě a pak je ještě přímo potratová pilulka.

Aha, tak to má zakladatelka asi vyřešeno. A jak to funguje, dokdy je možno vzít a je to na jistotu? Taky nevím, jak moc se řeší souhlas rodiče. Kamarádka si před více než 20 lety ty papíry na potrat podepsala sama a její rodiče nikdo nikdy nekontaktoval.

• načítám...
1776
7.3.20 22:19
@Anonymní píše:
Dobrý večer, nejedna se o troll, jen jde o to že moje rodina je víc nábožná a Já nechci aby ve mě ztratili důvěru :(, omlouvám se lidem který ti nepodporuji :nevim:, ale každá rada mi je dobra

Pokud je tvá rodina víc nábožná, pak by volili určitě dítě než potrat

• načítám...
4380
7.3.20 22:19
@mrazik6 píše:
@Kaileee Blb:ko

Ale no tak, ja ti taky nenadavam :mrgreen:

• načítám...
1635
7.3.20 22:20
@Anonymní píše:
Je možnost zajít bez rodičů ( jakoze máma táta )když je pritelovi 18 nebo moje teta? Peníze máme ano, jen bych si přála aby se o to rodiče nedozvedeli :(

Zakladatelko a ty sama jsi věřící?

• načítám...
4511
7.3.20 22:21

Zakladatelko jak to je s informací rodičům když ti není 18 to nevím. Můžeš zkusit zavolat třeba i na gynekologický oddělení do nemocnice a zeptat se tam by to měli taky vědět :) doma určitě nic nedělej

• načítám...
4596
7.3.20 22:21

Bez k doktorovi, on to poresi a rekne ti, jaky mas moznosti. A v cekarne se muzes modlit ruzenec, at je ti odpusteno, obzvlast, kdyz je rodina “nabozna” - tohle opravdu clovek z verici rodiny pouzije?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100