Jak potratit doma

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
a12
61145
8.3.20 15:31
@Anonymní píše:
Zas tak blba nejsem, antikoncepce neberu, nechci aby se o to rodiče dozvěděli
A ano vím že jsou kondomy, používali jsme ale pravděpodobně prasknul, nemohu zahodit školu kvůli tomu že sem udělala chybu :zed:

A ten test si si uz dělala? Pokud jste kondom použili tak třeba těhotná nejsi a mas zpoždění jen z nervu :nevim:

• načítám...
4928
8.3.20 15:32
@Anonymní píše:
Asi by mě zajímalo co vy byste udělali na jejím místě, chudák holka, v 17 a byt těhotná, říkáte jak je blba a sami byste určitě nevěděli co dělat když se vám to stane, tak přestane být tak arogantní a psát nesmysli, ta holka vám nic špatného neřekla, jen se zeptala o radu, moji dceru jsem měla v 18 a rodiče mi udělali peklo ze života, naprosto ji chápu, doufam že sw ji povede všechno sama vyřešit, držím palce zakladatelko :srdce:

Ty budeš fakt myslitelka.
Ty anonymy jsou označené.

• načítám...
Anonymní
8.3.20 15:33
@a12 píše:
A ten test si si uz dělala? Pokud jste kondom použili tak třeba těhotná nejsi a mas zpoždění jen z nervu :nevim:

Test sem delala, jeden byl negativní a další pozitivní, čekám porad a v pondělí zajdu na gyndu

• Upravit
5708
8.3.20 15:34
@Anonymní píše:
Zas tak blba nejsem, antikoncepce neberu, nechci aby se o to rodiče dozvěděli
A ano vím že jsou kondomy, používali jsme ale pravděpodobně prasknul, nemohu zahodit školu kvůli tomu že sem udělala chybu :zed:
Říkáš, že jsi věřící, ale vůbec se jako věřící nechováš. I vlažně věřící holka by se zdráhala jít na potrat.
  • načítám...
a12
61145
8.3.20 15:35
@Anonymní píše:
Asi by mě zajímalo co vy byste udělali na jejím místě, chudák holka, v 17 a byt těhotná, říkáte jak je blba a sami byste určitě nevěděli co dělat když se vám to stane, tak přestane být tak arogantní a psát nesmysli, ta holka vám nic špatného neřekla, jen se zeptala o radu, moji dceru jsem měla v 18 a rodiče mi udělali peklo ze života, naprosto ji chápu, doufam že sw ji povede všechno sama vyřešit, držím palce zakladatelko :srdce:

Vis o tom, že zakladatelka ma, vždycky jako obrázek tulipanek a další anonym jiny kytky? Kolik se tu otocilo anonymu? Neřekla bych, ze tolik aby byl dalsi tulipán.

• načítám...
40437
8.3.20 15:38
@Anonymní píše:

@admin

Je toto stejný profil jako zakladatelka, což by znamenalo, že tu trollí a povídá si sama se sebou?

• načítám...
20874
8.3.20 15:46

Dobrý den.

Bohužel to je stejná osoba, ten tulipán… Avatary se nepletou :-/

Diskusi z podezření z trollingu zamykám, uživatelku napomínám, že porušuje pravidla.
Její odkrytí by bylo k ničemu (jestli to někoho napadá), je to nováček… :nevim:

Hezký den.

Petra

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí