Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Zas tak blba nejsem, antikoncepce neberu, nechci aby se o to rodiče dozvěděli
A ano vím že jsou kondomy, používali jsme ale pravděpodobně prasknul, nemohu zahodit školu kvůli tomu že sem udělala chybu
A ten test si si uz dělala? Pokud jste kondom použili tak třeba těhotná nejsi a mas zpoždění jen z nervu ![]()
@Anonymní píše:
Asi by mě zajímalo co vy byste udělali na jejím místě, chudák holka, v 17 a byt těhotná, říkáte jak je blba a sami byste určitě nevěděli co dělat když se vám to stane, tak přestane být tak arogantní a psát nesmysli, ta holka vám nic špatného neřekla, jen se zeptala o radu, moji dceru jsem měla v 18 a rodiče mi udělali peklo ze života, naprosto ji chápu, doufam že sw ji povede všechno sama vyřešit, držím palce zakladatelko
Ty budeš fakt myslitelka.
Ty anonymy jsou označené.
@a12 píše:
A ten test si si uz dělala? Pokud jste kondom použili tak třeba těhotná nejsi a mas zpoždění jen z nervu
Test sem delala, jeden byl negativní a další pozitivní, čekám porad a v pondělí zajdu na gyndu
@Anonymní píše:Říkáš, že jsi věřící, ale vůbec se jako věřící nechováš. I vlažně věřící holka by se zdráhala jít na potrat.
Zas tak blba nejsem, antikoncepce neberu, nechci aby se o to rodiče dozvěděli
A ano vím že jsou kondomy, používali jsme ale pravděpodobně prasknul, nemohu zahodit školu kvůli tomu že sem udělala chybu
@Anonymní píše:
Asi by mě zajímalo co vy byste udělali na jejím místě, chudák holka, v 17 a byt těhotná, říkáte jak je blba a sami byste určitě nevěděli co dělat když se vám to stane, tak přestane být tak arogantní a psát nesmysli, ta holka vám nic špatného neřekla, jen se zeptala o radu, moji dceru jsem měla v 18 a rodiče mi udělali peklo ze života, naprosto ji chápu, doufam že sw ji povede všechno sama vyřešit, držím palce zakladatelko
Vis o tom, že zakladatelka ma, vždycky jako obrázek tulipanek a další anonym jiny kytky? Kolik se tu otocilo anonymu? Neřekla bych, ze tolik aby byl dalsi tulipán.
@Anonymní píše:
Je toto stejný profil jako zakladatelka, což by znamenalo, že tu trollí a povídá si sama se sebou?
Dobrý den.
Bohužel to je stejná osoba, ten tulipán… Avatary se nepletou :-/
Diskusi z podezření z trollingu zamykám, uživatelku napomínám, že porušuje pravidla.
Její odkrytí by bylo k ničemu (jestli to někoho napadá), je to nováček… ![]()
Hezký den.
Petra
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat