Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Nell2 píše:
Naprosto se s tímto názorem ztotožňuju
nechápu jednu věc, proč tyhle typy diskutujících, kteří mají své příspěvky už hodně za hranicemi slušnosti a psych. stavu, jsou zde adminy povolovány a tolerovány. Rostou tady jak houby po dešti a pouze škodí, obzvlášť jejich „chytré rady“ ![]()
Měla jsem za to, že to tu má nějakou úroveň, ale díky nečinnosti adminů to tu dost upadá.. ![]()
Příspěvek upraven 07.03.20 v 23:08
@Anonymní píše:
Ano sem, ale s přítelem jsme už rok a něcoJenže jsem nečekala že by to taklhe někdy mohlo mě dopadnout
Věřící? A to můžeš s někým spát pred svatbou?
@Zwetta píše:
nechápu jednu věc, proč tyhle typy diskutujících, kteří mají své příspěvky už hodně za hranicemi slušnosti a psych. stavu, jsou zde adminy povolovány a tolerovány. Rostou tady jak houby po dešti a pouze škodí, obzvlášť jejich „chytré rady“
Měla jsem za to, že to tu má nějakou úroveň, ale díky nečinnosti adminů to tu dost upadá..Příspěvek upraven 07.03.20 v 23:08
Je to strašné, neuvědomí si, že na druhé straně může být opravdu holka, která hledá pomoc a třeba, debilním narážkám nerozumí a může to brát vážně… Nebo to nekrmte trola
tak pokud myslím, že jde o trola nepřispívám. ![]()
@Nora2 fakt vtipný. Nejsem zastáncem ani odpůrcem dobrovolné interrupce ale nelíbí se mi otázky typu jak potratit doma. V 17 nebo kolika už by trochu rozumu mohla mít aby věděla že se tohle DOMA NEDĚLÁ!!!
Příspěvek upraven 07.03.20 v 23:23
Mám dceru skoro ve stejném věku a věřte, že rozum na dítě nebo jak si zařídit potrat nemá. A to není hloupá.
@Kaileee trolll - netroll - neresim. Ale ty jsi chtela byt mermomoci vtipna a ono se to nepovedlo vid. Ale neboj, vtipna/jedovatá muzes bejt zase v dalsi diskuzi. Jen je trapny jak uz se te lidi vsimaj ![]()
Pokud to jinak nejde a miminko si opravdu nechat nemůžeš, co potratová pilulka? Třeba by to ještě šlo
Hlavně nezkoušej nic doma, ať si neublížíš…
Hele.. Nečetla jsem komentáře pod příspěvkem ale uvědomuješ si vůbec že můžeš uškodit jak sobě tak i tomu maličkému? 🤦♀️ Řekni nám všem tady, proč provozuješ nechráněný sex když dítě nechceš? Když chceš s někým spát, tak zkus příště gumu, ale tohle co jsi napsala mi přijde jako úplný nesmysl a ještě ke všemu sviňstvo… Jestli jsi otěhotněla, tak se to asi stát mělo a to malé co v tobě je, za tvou blbost opravdu nemůže!!! Měla jsi nad touhle situaci přemýšlet dřív… Takové jako jsi ty bych nic jiného než psychiatra nedoporučila! ![]()
Pokud jsi až na takovém začátku, třeba se to v tobě ani neudrží
jednou jsem jela autobusem a slyšela nějaké holky cca 16-18 let a jedna řekla něco v tom smyslu. Kdybych byla těhotná tak dělám všechno čemu se těhotné vyhýbají aby nepotratily typu sauna, alkohol, zvedání těžkých věcí a tak
asi bych na tohle teda nespoléhala a šla rovnou k lékaři dokud je to úplně na začátku a možná k tomu nebudou rodiče potřeba.
@ocean.mama píše:
@Kaileee trolll - netroll - neresim. Ale ty jsi chtela byt mermomoci vtipna a ono se to nepovedlo vid. Ale neboj, vtipna/jedovatá muzes bejt zase v dalsi diskuzi. Jen je trapny jak uz se te lidi vsimaj
U me dobry ja se bavim tady furt ![]()
@Kaileee píše:
U me dobry ja se bavim tady furt
Já sem chodím převážně pouze číst, ale to, co tady předvádíš ty, to je už těžce za hranou. Tolik zloby jsem už dlouho neviděla. Velmi se divím adminům, že tě už dávno nezablokovali natrvalo. ![]()
@Trutth píše:
Já sem chodím převážně pouze číst, ale to, co tady předvádíš ty, to je už těžce za hranou. Tolik zloby jsem už dlouho neviděla. Velmi se divím adminům, že tě už dávno nezablokovali natrvalo.
Hele na blby dotaz blba odpoved, urcite nejsem zla na všechny
a zablokovali spoustu lidi co si pak zalozili novy profil tak k cemu to je… sprosta nejsem
@mayecka píše:
Tři dny potracim naše maličké protože mu přestalo tlouct srdíčko a fakt mě nadzveda ze židle to že mezi námi žijí lidé jako ty!!! Ať už si nebo nejsi troll![]()
![]()
![]()
Za to ona ti ale nemůže. Tak si ty výlevy napiš někam do deníčku.
@Janli píše:
Sranda je sranda, ale z tohohle by mohl být fakt velkej průser. jednou si to tady přečte nějaká holka, která se to rozhodne vyzkoušet a buď rovnou umře na vykrvácení nebo aspoň přijde o dělohu. Ono je k té srandě potřeba používat mozek, i když tady je víc než zjevná jeho absence..
To máš těžký, kde není shůry dáno, tam nepomůže ani svěcená
Zakladatelko, radím svěřit se mámě, třeba tě překvapí. Já bych své dceři určitě pomohla, a bez výčitek. Rozhodně neriskuj své zdraví a vykašli se na pochybné metody. ![]()
@dena262 Radit zoufalé holce takovéto věci je strašný! Co když to udělá? To si klidně vezmeš na svědomí???
Znám jednu takovou, která přesně tohle dělala. Všechny ty babské rady, aby potratila. Nepovedlo se, dítě se udrželo. Ale narodilo se postižené - má několik dys-funkcí, trpí ADHD atd. Prý je to důsledek mámina pokusu o potrat. Máma své dítě miluje a dennodenně se bije do hlavy, jaká byla kráva, jak svému dítěti zkomplikovala život.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat