Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zakladatelko, zkus si zavolat do nějaké organizace pomáhající těhotným ženám, např.:
https://hnutiprozivot.cz/…ime-pomahame
Prober to s nimi, věřím, že najdete dobré řešení. ![]()
Dobrý rano, chtěla bych všem poděkovat za rady, v pondělí navštívím gyndu a uvidím jak to bude, doufam ze rodiče nebude potřeba
@mayecka píše:
Tři dny potracim naše maličké protože mu přestalo tlouct srdíčko a fakt mě nadzveda ze židle to že mezi námi žijí lidé jako ty!!! Ať už si nebo nejsi troll![]()
![]()
![]()
Zakladatelka za tvuj potrat nemuze, vylivas si na ni svuj vztek naprosto zbytecne.
Zakladatelko, bez na gynekologii. Mas moznost tehotenstvi ukoncit, v tehotenstvi pokracovat a dite si nechat nebo se ho po porodu vzdat. Kazdopadne to zacni resit rychle a neres formy domaciho potratu
@Anonymní píše:
Dobrý rano, chtěla bych všem poděkovat za rady, v pondělí navštívím gyndu a uvidím jak to bude, doufam ze rodiče nebude potřeba
Dobrý den.
Tu nejhloupější odpověď v diskusi jsem umazala a přímé odpovědi na ní také…
Ani já - a to vím bezesporu víc, než vy - si nejsem jistá, zda se jedná o trolla. Tedy vás poprosím, předpokládejme, že o trolla nejde a podle toho také diskutujte! Představte si, že by šlo o vaši dospívající dceru… a podle toho jí odpovídejte… ![]()
@Kaileee předpokládám, že tu radu, kterou jste dala zakladatelce byste své dceři nedala, že?…ale možná víte víc, než já a máte jistotu, že jde o trolla. V takovém případě mi napište a pořešíme to dál ![]()
Hezký den všem! ![]()
Petra
@Kaileee píše:
Hele na blby dotaz blba odpoved, urcite nejsem zla na všechnya zablokovali spoustu lidi co si pak zalozili novy profil tak k cemu to je… sprosta nejsem
Ona se takhle chova i jinde. Tohle je jasný případ ubohé zamindrakovane ženy. Je mi z ni ![]()
@Saynka píše:
Ona se takhle chova i jinde. Tohle je jasný případ ubohé zamindrakovane ženy. Je mi z ni
@admin píše:
Dobrý den.Tu nejhloupější odpověď v diskusi jsem umazala a přímé odpovědi na ní také…
Ani já - a to vím bezesporu víc, než vy - si nejsem jistá, zda se jedná o trolla. Tedy vás poprosím, předpokládejme, že o trolla nejde a podle toho také diskutujte! Představte si, že by šlo o vaši dospívající dceru… a podle toho jí odpovídejte…
@Kaileee předpokládám, že tu radu, kterou jste dala zakladatelce byste své dceři nedala, že?…ale možná víte víc, než já a máte jistotu, že jde o trolla. V takovém případě mi napište a pořešíme to dálHezký den všem!
Petra
Děkujeme
![]()
@Anonymní píše:
Jediné rozumné řešení…jinak než s doktorem to opravdu neřeš…
Zakladatelko, chapu, ze to neni jednoducha situace. Ja byt tehotna v tvem veku, tez jdu na potrat. Mit dite neni lehke, obzvlast kdyz nemas to zazemi a nebo mas v zivote jine priority a plany (napr. studium). Jdi hned v pondeli k doktorovi, vysvetli mu situaci s tvymi rodici a snad se najde nejake reseni. Urcite nezkousej vyvolat potrat sama! Mohla by sis ublizit a pak bys pozdeji mohla mit problem otehotnet. Drzim ti palce, at to dopadne dobre
dej potom vedet, jak to dopadlo ![]()
@Pololinka píše:
Zakladatelka za tvuj potrat nemuze, vylivas si na ni svuj vztek naprosto zbytecne.
Zakladatelka je blbá Kr ava. Antikoncepce je cizí slovo, tak radši zabije plod. Příště ať neroztahuje nohy a nemusí psát tady o babske rady.
@Walburga píše:
Zakladatelka je blbá Kr ava. Antikoncepce je cizí slovo, tak radši zabije plod. Příště ať neroztahuje nohy a nemusí psát tady o babske rady.
Asi tak. Vedle ještě blábolí že mám vysoké cíle co se týčou školy, takže tam bude kvalitní základ. ![]()
@Walburga píše:
Je jí 17, je to v podstatě ještě dítě, tak nebuď tak přísná. Nevíš o ní nic, nevíš, jak s ní rodiče mluvili/nemluvili o sexu a antikoncepci. Pro mě jsi blbá k*áva ty, když zde nadáváš mladé holce, co udělala chybu. Navíc v 2. týdnu to ani není plod, ale embryo. Tak se uklidni ty plode…
@MrsNorris píše:
Asi tak. Vedle ještě blábolí že mám vysoké cíle co se týčou školy, takže tam bude kvalitní základ.
A co jako? Pro někoho je vzdělání důležité. Ne každý chce plodit jedno děcko za druhým a nakonec skončit ve fabrice u pásu…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat