Jak potratit doma

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2898
8.3.20 09:01

Zakladatelko, zkus si zavolat do nějaké organizace pomáhající těhotným ženám, např.:

https://hnutiprozivot.cz/…ime-pomahame

Prober to s nimi, věřím, že najdete dobré řešení.  :kytka:

• načítám...
Anonymní
8.3.20 09:11

Dobrý rano, chtěla bych všem poděkovat za rady, v pondělí navštívím gyndu a uvidím jak to bude, doufam ze rodiče nebude potřeba

• Upravit
6
8.3.20 09:22
@mayecka píše:
Tři dny potracim naše maličké protože mu přestalo tlouct srdíčko a fakt mě nadzveda ze židle to že mezi námi žijí lidé jako ty!!! Ať už si nebo nejsi troll :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

Zakladatelka za tvuj potrat nemuze, vylivas si na ni svuj vztek naprosto zbytecne.

• načítám...
6
8.3.20 09:26

Zakladatelko, bez na gynekologii. Mas moznost tehotenstvi ukoncit, v tehotenstvi pokracovat a dite si nechat nebo se ho po porodu vzdat. Kazdopadne to zacni resit rychle a neres formy domaciho potratu

• načítám...
3800
8.3.20 09:35
@Anonymní píše:
Dobrý rano, chtěla bych všem poděkovat za rady, v pondělí navštívím gyndu a uvidím jak to bude, doufam ze rodiče nebude potřeba
:hug: držím palce, ať je vše v pořádku :kytka:
  • načítám...
20873
8.3.20 10:02

Dobrý den.

Tu nejhloupější odpověď v diskusi jsem umazala a přímé odpovědi na ní také…

Ani já - a to vím bezesporu víc, než vy - si nejsem jistá, zda se jedná o trolla. Tedy vás poprosím, předpokládejme, že o trolla nejde a podle toho také diskutujte! Představte si, že by šlo o vaši dospívající dceru… a podle toho jí odpovídejte… :think:
@Kaileee předpokládám, že tu radu, kterou jste dala zakladatelce byste své dceři nedala, že?…ale možná víte víc, než já a máte jistotu, že jde o trolla. V takovém případě mi napište a pořešíme to dál ;-)

Hezký den všem! :mavam:

Petra

• načítám...
1072
8.3.20 10:06
@Kaileee píše:
Hele na blby dotaz blba odpoved, urcite nejsem zla na všechny :mrgreen: a zablokovali spoustu lidi co si pak zalozili novy profil tak k cemu to je… sprosta nejsem

Ona se takhle chova i jinde. Tohle je jasný případ ubohé zamindrakovane ženy. Je mi z ni :poblion:

• načítám...
4380
8.3.20 10:18
@Saynka píše:
Ona se takhle chova i jinde. Tohle je jasný případ ubohé zamindrakovane ženy. Je mi z ni :poblion:
:mrgreen:
  • načítám...
3800
8.3.20 10:20
@admin píše:
Dobrý den.

Tu nejhloupější odpověď v diskusi jsem umazala a přímé odpovědi na ní také…

Ani já - a to vím bezesporu víc, než vy - si nejsem jistá, zda se jedná o trolla. Tedy vás poprosím, předpokládejme, že o trolla nejde a podle toho také diskutujte! Představte si, že by šlo o vaši dospívající dceru… a podle toho jí odpovídejte… :think:
@Kaileee předpokládám, že tu radu, kterou jste dala zakladatelce byste své dceři nedala, že?…ale možná víte víc, než já a máte jistotu, že jde o trolla. V takovém případě mi napište a pořešíme to dál ;-)

Hezký den všem! :mavam:

Petra

Děkujeme :potlesk: :hug:

• načítám...
32215
8.3.20 10:27
@Anonymní píše:

Jediné rozumné řešení…jinak než s doktorem to opravdu neřeš…

• načítám...
1064
8.3.20 11:54

Zakladatelko, chapu, ze to neni jednoducha situace. Ja byt tehotna v tvem veku, tez jdu na potrat. Mit dite neni lehke, obzvlast kdyz nemas to zazemi a nebo mas v zivote jine priority a plany (napr. studium). Jdi hned v pondeli k doktorovi, vysvetli mu situaci s tvymi rodici a snad se najde nejake reseni. Urcite nezkousej vyvolat potrat sama! Mohla by sis ublizit a pak bys pozdeji mohla mit problem otehotnet. Drzim ti palce, at to dopadne dobre :palec: dej potom vedet, jak to dopadlo ;)

• načítám...
1224
8.3.20 12:50
@Pololinka píše:
Zakladatelka za tvuj potrat nemuze, vylivas si na ni svuj vztek naprosto zbytecne.

Zakladatelka je blbá Kr ava. Antikoncepce je cizí slovo, tak radši zabije plod. Příště ať neroztahuje nohy a nemusí psát tady o babske rady.

• načítám...
4928
8.3.20 12:54
@Walburga píše:
Zakladatelka je blbá Kr ava. Antikoncepce je cizí slovo, tak radši zabije plod. Příště ať neroztahuje nohy a nemusí psát tady o babske rady.

Asi tak. Vedle ještě blábolí že mám vysoké cíle co se týčou školy, takže tam bude kvalitní základ. :roll:

• načítám...
1064
8.3.20 12:55
@Walburga píše:
Zakladatelka je blbá Kr ava. Antikoncepce je cizí slovo, tak radši zabije plod. Příště ať neroztahuje nohy a nemusí psát tady o babske rady.

Je jí 17, je to v podstatě ještě dítě, tak nebuď tak přísná. Nevíš o ní nic, nevíš, jak s ní rodiče mluvili/nemluvili o sexu a antikoncepci. Pro mě jsi blbá k*áva ty, když zde nadáváš mladé holce, co udělala chybu. Navíc v 2. týdnu to ani není plod, ale embryo. Tak se uklidni ty plode…

• načítám...
1064
8.3.20 12:57
@MrsNorris píše:
Asi tak. Vedle ještě blábolí že mám vysoké cíle co se týčou školy, takže tam bude kvalitní základ. :roll:

A co jako? Pro někoho je vzdělání důležité. Ne každý chce plodit jedno děcko za druhým a nakonec skončit ve fabrice u pásu…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100