Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, ale nevím jestli se tu v tuhle hodinu dočkám, ale zkusím, zítra začínám 34tt, a od rána mám silné bolesti v podbrisku, ať změním polohu jakkoliv tak je to furt stejné začalo mě pobolivat cele bricho a obcas je to horší, celý den mi bylo zle, a občas me opravdu v břiše píchlo hodně, ale říkala jsem si že to může být malý, mám i silné bolesti do celých zad, teď je to takové intenzivnější, a přijde mi jako kdybych si dolů mohla narvat hned 3 prsty😁 + jako kdybych „ukapavala“ mohlo by to znamenat předčasný porod? K doktorce jdu ve čtvrtek, tak jestli mám počkat do rána nebo mám raději jet na pohotovost, popřípadě budu ráda i za vaše zkušenosti😊
@Atisia Nechci právě plasit, ale je to mé první těhotenství tak nevím jak vše rozpoznat, a co vše je v pořádku:/
@Teruki píše:
@Atisia Nechci právě plasit, ale je to mé první těhotenství tak nevím jak vše rozpoznat, a co vše je v pořádku:/
Pokud se necítíš v pořádku a nemáš z toho dobrý pocit
. Co ti udělají? Buď tě tam necháj nebo poslou domu. ![]()
Ji AK se dají v lékárně koupit testy na plodovou vodu. Prý. Osobně nemám zkušenost
@Atisia Jsou to kolikrát silné bolesti, a cítím se všelijak, jen už je hodně hodin, tak právě přemýšlím jestli raději počkat do rána a pak když tak zavolat své doktorce, a nebo jestli to je právě v pohode a je to teď jen něco nového🤷♀️ 🤦♀️
To ukapávání může být plodovka. Já měla předčasný 2, v obou případě nejdřív odtok vody - u jednoho se to splést nedalo, u druhého celý den téměř neznatelné ukapávání. Jela jsem radši do porodnice. A to jsem ještě neměla bolesti nic. Ani jednou to nebyl planý poplach.
Můžou ti být poslíčci. alle to vlhko ![]()
Příspěvek upraven 23.05.23 v 23:14
Daj si vlozku a ak bude velmi mojra chod na pohotovost, overia si.
Ja som teda nerozoznala porod, voda mi praskla v spanku, 5 tyzdnov pred terminom. Az v nemocnici po 2h nam vsetkym docvaklo, ze rodim
@Atisia ten pocit „ukapavani“ mám celý den, proto je mi to takové divné
@Teruki píše:
@Atisia ten pocit „ukapavani“ mám celý den, proto je mi to takové divné
Tak to bych jela s vložkou na pohotovost.
Mě rupla a to se pozná, je tam toho spousta ![]()
@Magic Unicorn také právě nevím jak to poznat, proto jsem taková nesva, vložku mám celý den, ale průběžně vyměňuji😬
@Teruki píše:
@Magic Unicorn také právě nevím jak to poznat, proto jsem taková nesva, vložku mám celý den, ale průběžně vyměňuji😬
Takže je mokrá,? ![]()
@Atisia Noo to jsi mě nepotěšila🤣 kdyby to šlo jak má tak bych to třeba poznala, ale takhle člověk ví prd😁
@Atisia dá se to tak říct
normálně je vyměňuji po pár hodinách, nevím jak bych to popsala, ale cítím že tam něco teče co by asi nemelo😁