Jak poznat první poslíčky?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak poznat první poslíčky?
Ahoj maminky, zajímalo by mě jak poznám první poslíčky? Vím, že je to dost individuální, ale jde o moje první těhotenství, tak jaksi nevím, co mám čekat. Jsem ve 30tt a včera i dnes jsem měla něco jakoby „menstruační bolesti“ v břiše. Včera i dnes to byla bolest asi cca jen na minutu a pak nic… Příští týden jdu na kontrolu k dr, tak mě napadlo zeptat se ještě tady. Nemáte prosím někdo podobnou zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Ahojky,
ano-ano-jako menstruační bolest. Může to být i kombinace tvrdnutí břicha
s menstruační bolestí, případně bolesti jakoby v kříži…ale já
osobně to měla v každém těhotenství jinak-v jednom tvrdnutí a
křížové bolesti, ve druhém jen menstruační
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nicméně v 30.tt raději obezřetně - kdyby se bolesti opakovaly déle či
častěji nebo sílíli, tak bych raději zajela do porodnice/na gyndu na
kontrolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No klasika, poznají se tak, že si dáš teplou vanu či sprchu a poslicky přejdou. Pokud nepřejdou nebo se zhorší, tak je to k odjezdu do porodky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Hermio píše:
No klasika, poznají se tak, že si dáš teplou vanu či sprchu a poslicky přejdou. Pokud nepřejdou nebo se zhorší, tak je to k odjezdu do porodky.
Ve 30tt je blbost rozjizdet porod sprchou ci vanou. At radsi jede do te nemocnice. Ted se spis bude jeste zastavovat nez vyvolavat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj, poslicci jsou kontrakce u kterých se neotviras - tělo není připraveno - tak jsem to pochopila potom co jsme jeli s kontrakcema na kontrolu do nemocnice. Bolelo to jako kontrakce při porodu, musela jsem to prodychavat a zatnout se než to přešlo, podle mě něco jiného než menstruační bolesti a horka sprcha mi s tím nic neudělala, poslední dva dny před porodem jsem je měla co půl hodiny. 2× jsme byli v nemocnici a ti ze je to slabé a nejsem otevřená a poslali mě domu, ale kdybys měla divny pocit jdi k Dr. minimálně se uklidnis jak já 😂 na po3 už si mě v nemocnici nechali byla jsem otevřená na 6cm 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- První IVF - můj aktuální případ a dotazy
- Jak vybrat první brýle?
- První příkrmy-kdy a jaké další druhy
- Kdy se ukázali první výsledky v hubnutí?
- Špinění během prvního platíčka
- Jak poznat, jestli mě kluk miluje?
- Proč neustále myslím na první lásku?
- První vědomý úsměv miminka - kdy?