Jak poznat zánět?

Anonymni
5.9.09 22:33

Jak poznat zánět?

Ahoj, ptám se asi na ,,tuctové'' téma, ale podobné tomu mému problému jsem nenašla. Už víc jak dva měsíce se potýkám s výtokem. Zapáchajícim, ale nic mě nesvědí, nepálí. Vubec nic :? . Muj partner si toho už také bohužel všiml. Při styku má bílý hlen na … (omluvte prosim podrobnější poznámky :oops: :oops: ) a také toho, že to zapáchá. Muže se jednat o zánet? Nevim, zda jit k doktorce, nebo stačí si zakoupit v lékarně gynopevaril a přeléčit to tímto. Stydím se za to, prosím omluvte, že píši jako anonym :oops:
Opravdu žádné svědění, pálení nic. Setkala se s tím některá z vás? Moc děkuji za zkušenosti :wink:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15043
5.9.09 22:49

Sla bych k Dr. :nevim: Bez kultivace tezko poznas, co ti je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.9.09 22:53

Myslíš nějaké testy? Mě dr nikdy nic nedělala, jen mě vyslechla a napsala odpovídající léky. Je možné, že to bude něco závažnějšího?

• Citovat
  • Upravit
8297
5.9.09 22:56

K dr, rozhodně, udělá výtěr a pošle do laborky, takový zánět je sviňa, když se ty brebery dostanou dál jak do pochvy, tj do dělohy a vaječníků, tak to v nejhorším může vyústit v neplodnost, nebo velice zkoplikovat život zánětem, na který už ti jen nějaká ta globulka na zavedení nebude stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.9.09 23:07

Taky bych si vyžádala stěry.je to otázka pár minut a máš klid,držím palce a typla bych to na nákou mikozu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
5.9.09 23:12

mám celkem často, u mě velmi často způsobeno bakterií e.coli, která přesídlí z míst, kde je celkem v poho do míst, kde nemá co dělat

Mudra zkoukne, udělá výtěr a napíše obvykle tablety na vkládání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.9.09 23:27

Je fakt, že mě poslední dobou dost po ránu bolí podbřišek. No poslední dobou.....vlastně každé ráno. Jak se probudim a udělám pár kroku, tak to začne, ale pak je celej den klid :nevim: . Tak já v pondělí naklušu do ordinace. U mě neplodnost už tak nějak nehraje roli. Mám dvě děti a další neplánujeme. Nevim, ale myslíte si, že by to mohlo být něco sexuálně přenosné? Nemám to podložené, ale zdá se mi, že mi partner něco tají. Je uzavřený apod. Dost tráví večery buh vi kde :?: . Napadla mě myšlenka, jestli to nemuže být třeba od milenky :?: :idea: . Asi hloupá otázka, ale já tohle nikdy neměla. Akorát normální mikozu před dvěma lety, jinak nic :? Je to pro mě oříšek. Do bazenu nechodim, peru ve stejném prášku, aviváž stejnou. nechápu, kde bych to mohla chytnout…

• Citovat
  • Upravit
48576
5.9.09 23:30

Tet nevim jestli se radši neodhlásit :oops: :lol: :lol: ,ale od svého prvního kluka chytla svrab,až později jsem se dozvěděla že chodí do bordelu :roll: :lol: ,takže jsem nakonec byla ráda jen za ten svrab :lol: ,ale chytnout mužeš něco i z veřejného wc,ze záchodu v práci atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.9.09 23:42

Jejda, zdá se mi, že tohle je opravdu silný argument, jak donutit protějšek k přiznání :roll: . Já jsem opatrná, na veřejný záchod nechodím vubec, nechodím ani u rodiču. Jsem člověk, kterej nechodí třeba celej den na wc. Jsem zvyklá jen doma :oops: Jak se prosím ten svrab pozná? http://www.aaahracky.cz/…-2348.htmlážně začínám přemýšlet, že musel být nevěrný. Tohle se mi nestalo a on je ted opravdu věčně pryč .....

• Citovat
  • Upravit
48576
5.9.09 23:46

Svrab poznáš.najednou se celá osypeš,kužě uplně zrohovatí,vystoupne,něco jako alergie na slunce a svědí to tak že se to nedá vydržet.Je to rozlezlé po celém těle během pár dní,ale je to kožní problém lehce nakažlivej,ale tvuj problém bude spíše přes spodek.

tak to zkus,přijd od dr jako z jasnou věcí že máš nějakou chorubu,přenosnou jen pohlavním stykem a trochu ho vyděs a uvidíš i když ten muj by to zapřel i kdybych ho u toho chytla :lol: :lol: :lol: ,ale já mu věřim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.9.09 23:54

No doufám, že že mi na to řekne, že jsem blbá a nic přesvědčujícího :lol: , jinak nevim čeho jsem schopná :roll: . Děkuji všem za odpovědi, klidně dál pište, budu rada za každý příspěvek. Pořád doufam, že to nic nebude.....

• Citovat
  • Upravit
15043
6.9.09 09:37

Dr. ti musi udelat stery z pochvy, bez toho prece nemuze poznat, co presne ti je. :nevim: Me ho Dr. dela i kdyz mam jen podezreni na problem.
Tak drzim palce a nenech se odbyt, z pouheho vyslechnuti se neda urcit diagnoza. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
6.9.09 10:31

myslím že dle výtoku, který zapáchá je taky zánět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
6.9.09 11:45

Kamčo já měla před několika lety vši a svrab jsem fakt ráda, že se mi vyhnul, protože bezdomovci ho maj snad skoro všichni a bohužel moje práce zahrnovala svlékání a vyšetřování bezdomovců - eeee (kdo nesvlékal bezdomovce, neví, co to je humus, několikadenní stolice v nohavicích běžná věc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí