Jak připravit pro mimi KUSKUS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17718
28.1.06 10:15

Nicki. vždyt jsem to ted psala :D

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
28.1.06 10:27

NICKI, kromě zdravé výživy ho koupíš i ve větších obchodech, třeba ho mají v Hypertescu v tom zdravém koutku. Buď v pytlíku, nebo v krabičce :)
Já ho mám taky pořád v pernamenci, když není čas vařit a bere mě mlsná, tak si ho uvařím, hodím do něj lžici majonézy a nastrouhám nivu a můžu se po tom utlouct :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
28.1.06 10:28

Omlouvám se,já jsem to nejdřív nečetla celý,rychle jsem napsala dotaz, a pak jsem zjistila, že jsi už odpověděla dávno před tím,než jsem se zeptala.Jsem to ale trubka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
28.1.06 10:46
:lol:

nic se neděje , Nicki.

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14221
28.1.06 15:00

Irias, diky za info. Jsem zase o neco moudrejsi. Jahly znam, ale kuskus mi nejak usel.
Jahly se daji koupit ve zdr. vyzive, ale videla jsem je i v normalnim kramu, tak snad i kuskus.

Krasny den Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
18.2.14 18:32

Maminky, mám doma asi ten drcený kuskus, jak jej připravit pro 20-ti měsíční mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.2.14 19:01
@mysak píše:
Jo Lolimas pravd........ja to varim s kouskem kureciho masoxu misto soli.

Proboha, v masoxu je glutamát, to dětem vůbec nepatří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
18.2.14 19:03
@Janeynka píše:
Maminky, mám doma asi ten drcený kuskus, jak jej připravit pro 20-ti měsíční mimi?

Mimi? 8o Ve dvaceti měsících může jíst normální kuskus. Dceři jsem nikdy drcený nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
18.2.14 23:08

Jo mimi :lol: pro mě pořád :hug: no já jsem ho snad kupovala na kaši? jak bych teda aspon z toho drcenýho mohla dělat tu kaši, když už to doma mám? Pro další mimčo by se mi do budoucna hodilo, od kdy můžu dávat, jáhle, kuskus… díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
19.2.14 12:53

@Janeynka Mimi mě fakt pobavilo! Připravíš ho stejně jako nedrcený, jen bude dřív hotový!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
19.2.14 15:00

To jsem ráda že jsi se pobavila :P takže i ten drcený mám dát do vody? nechat chvíli ve vodě a pak vařit? nějaký olej nebo tak něco mám dávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
19.2.14 19:28

Já drcený nikdy nepřipravovala, ale musí to být stejné. Kuskus se nevaří. Dáš do misky, přidáš olej a zaleješ nejlíp vařícím vývarem nebo čistou vodou v poměru 1:2, až vsákne všechnu tekutinu, je hotový. A nebo kuskus můžeš přidat přímo do jídla - zeleniny, masa, kde je víc šťávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
19.2.14 21:01

Tak já to dneska dělala blbě teda, ale někde jsem četla že se mormální kuskus vaří pět minut. dak jsem dala do misky drcený kukus a nalila vodu, pak to dala do hrnce a pět minut jsem to míchala. přidala jablíčka a malej jedl, tak doufám, že ho nebude bolet bříško. takže ted teda nevím, ani ten klasický ani drcený nevařím?? to je divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
19.2.14 21:08

Tím, že to povaříš, se nic hrozného nestane. Normálně se ale opravdu nevaří. Na obalu nebyl návod? Jinak stačí hodit do Googlu „kuskus příprava“ a nechat se ispirovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
20.2.14 14:42

Já jsem se ptala v tom obchodě, ale už je to dýl co jsem to kupovala, tak říkal povařit pět minut, ale četla jsem něco o namáčení a tomu moc nerozumím. kolik dát vody, jestli víc nebo stejně co kuskusu. a kdybych teda nevařila tak to dám do vody a pak to třeba ohřeju v mikrovlnce? to není pro děti nic moc zdravý, ale tak ohřívám sem tam něco, když jí na pokračování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí