Jak připravujete meltu? A jakou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ahoj,
v těhu jsem pila Špaldové kafe, dělalo mi to dobře na žaludek, mají ho např. v Hypernově, ale je bio, tak není úplně levné (poloviční pixla než velké Caro za cca 80).
Teď jsem pila meltu v pytlíkách, s mlíkem a třtinový cukrem, ale vyměnila jsem za Caro, piju stejně jako meltu.
Upřímně, furt řeším, co pít, aby bylo dost mlíka a abych nehodila šavli při pohledu na nějaký druh pití.
Točím kojo čaje, rozpustné nápoje pro kojící, meltu a spol., štávu s vodou, džus s vodou, ochucené minerálky, gravimilk, vodu s citronkou a se zalíbením se poohlížím po nějaké kapačce, abych furt nemusela lemtat, aniž bych měla žízeň…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mňam, holky, vy mi děláte chutě
. Já dělám klasickou sypanou meltu. Dám 4 polévkové lžíce do 1 litru vody, povařím, scedím zaliju litrem převařeného mléka a osladím podle chuti.
Bývá to náš víkendový nápoj ke snídani ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuji jen Caro, ktere mi hrooozne chutná, ale ta cena je trochu odpudivá. Tak chci zkusit meltu. Bohužel nemám překapávač a tak nevím jak jinak bych meltu připravila. Zná někdo recept na bílou kávu, která se podává v porodnici - tam byla úúúúžasnáááá!!!! Nebo prostě jak meltu připravit aby byla poživatelná? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kakamyllka píše:
Kupuji jen Caro, ktere mi hrooozne chutná, ale ta cena je trochu odpudivá. Tak chci zkusit meltu. Bohužel nemám překapávač a tak nevím jak jinak bych meltu připravila. Zná někdo recept na bílou kávu, která se podává v porodnici - tam byla úúúúžasnáááá!!!! Nebo prostě jak meltu připravit aby byla poživatelná? Děkuji
Klasická melta se prodává i v sáčcích, jako čaj
Taky ji máme rádi
Tuším, že ji mají v Penny ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, tak já piju Caro nebo meltu každý den, zvykla jsem si na to v těhotenství a chutná mně to
Caro kupuju, když je ve slevě a meltu kupuju tu porcovanou, kdysi jsem měla i tu v sáčku, ale nechce se mně s tím zdržovat…jinak vypiju to klidně i bez mléka a bez cukru
mléko zatím mám,tak to asi funguje, jinak to střídám s kojícím čajem nebo fenyklovým čajem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě právě ta melta chutove nějak nejede. Tak by mě zajímalo, jak si ji zpříjemnit. Cukr ani mléko nějak nepomáhá
tak asi budu muset zustat u Cara…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně osobně zase přijde, že Vitakáva má hnusnou pachuť, Caro mi chutná moc.
Tisíc lidí, tisíc chutí
.
Dělám si do 3dcl sklenice 3 vrchovaté lžičky, zaleju 2dcl horké vody, doleju studeným mlékem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kakamyllko, jen k te poznamce o nemocnicni melte- dodava ji firma primo i s mlikem susenou, jen zalijes horkou vodou a event. dosladis- teda aspon v brnenskych nemocnicich…ale mas pravdu, ze je bezkonkurencni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a je to firma AG foods- dodava nam i instantni caje a kakao- to chutna uplne jako cokolada z automatu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Protivní důchodci
Jsem rozhořčená nad Vašim označením protivní důchodci s hůlkami. Já tedy ještě dlouho velmi dlouho k nim nebudu patřit, ale nevěřila jsem tomu, když na čt24 hovoří o nesnášenlivosti mladých k seniorům, ale také tady, jak se divím, to hýří nenávistí ke starším. To svědčí buď o zanedbané a špatné výchově, příp. o velmi nízké inteligenci - také budeme jednou staří, myslete, prosím, než „vykváknete“ takovou myšlenku z hlavy.
- Citovat
- Upravit
Protivní důchodci
@beeuska
Protivní důchodci
Jsem rozhořčená nad Vašim označením protivní důchodci s hůlkami. Já tedy ještě dlouho velmi dlouho k nim nebudu patřit, ale nevěřila jsem tomu, když na čt24 hovoří o nesnášenlivosti mladých k seniorům, ale také tady, jak se divím, to hýří nenávistí ke starším. To svědčí buď o zanedbané a špatné výchově, příp. o velmi nízké inteligenci – také budeme jednou staří, myslete, prosím, než „vykváknete“ takovou myšlenku z hlavy.
- Citovat
- Upravit