Jak probíhá spermiogram

4289
4.2.13 12:48

Jak probíhá spermiogram

Zdravím vás všechny a chci se zeptat, kdo už jste byli na spermiogramu a jak to probíhá? Já byla poučena, že do oné místnosti mohu s přítelem… ale co dál? Je to asi hloupá otázka, ale spermáci se potom mohou odněkud „setřít“?
Vím, dotaz je asi zvláštní, ale chtěla bych vědět jak na to :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35792
4.2.13 12:51

Partner by se mel trefit do kelimku ;-) prej je to docela makacka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
4.2.13 13:06

Nás poučovali, že tam můžu jít s ním a pomoct mu ale POUZE rukou a do kelímku :lol: Nevím, čekala jsem venku ale zvládnout se to prý dá ;) Hodně štěstí ať to dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
4.2.13 13:09

Ty brďo… tak toho jsem se bála… POUZE rukou by asi nebyl takový problém, ale do kelímlu… to je nemožné!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
4.2.13 13:13

@Muf86 Pročpak nemožné? Pokud má partner pocit, že to nepůjde/nezvládne „zachytit“ nebo se na to nedokáže soustředit tak mu pomoz právě s tímto ty.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.2.13 13:20

S manželem jsem byla 1× úplně na začátku a udělala jsem mu to úplně v pohodě a i do kelímku se strefila.Ted už chodí sám a než otevřu časák, že si počtu je hotovej. Tohle bych moc neřešila..chlapi když chtějí tak jsou šikovní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
4.2.13 13:26

Já mám strach právě z toho kelímku :oops: OPRAVIT už to potom nejde… :mrgreen: :oops: a my kvůli tomu pojedeme cca 50km a musíme si vzít volno v práci… tak bych to chtěla na 1. pokus :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
4.2.13 13:29

@Muf86 Tak to zkuste doma natrénovat ;) Jen před tím pár dní půst ale to vám určitě řekli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
4.2.13 13:31

Prosimte, je to dospelej chlap, to zvladne, ne? Nehodlas to tam plivat, ze ne? :mrgreen:
Ty obavy mas ty nebo on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
4.2.13 13:33
@Almira-Alm píše:
@Muf86 Tak to zkuste doma natrénovat ;) Jen před tím pár dní půst ale to vám určitě řekli ;)

No připadá mi, že už teďka z toho máme oba trochu strach. Jenom ho „nenápadně“ přimnět, aby tam vůbec šel. Tak ho tím nechci zbytečně zatěžovat.
O půstu nám řekli :) Ten bude asi truchu problém… :oops: :mrgreen:
Prostě nad tím asi nesmím tolik přemíšlet a nějak to dopadne. Každopádně díky za info. a podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
4.2.13 13:35

@Muf86 vzorek nesmí být kontaminován - ani poševním sekretem, ani slinami. Jít s ním můžeš, ale bývá to spíš ke škodě věci, obvykle to mužům jde lépe samotným. Při prvním odběru bude pravděpodobně nervózní, ale pokud si do mobilu nahraje nějakou tu prasárničku, bude venku než se stačíš v čekárně rozkoukat. S kelímkem problémy nebývají - zbytečně se tím netrap, on to zmákne ;) můj manžel vidí ceduli CAR a už se těší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792

Hele, zenska podstupuje horsi veci, tak snad chlap zvladne tuhle intimni chvilku. Nejsme decka, jestli chcete dite, tohle je fakt jen drobnost ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
@pikola píše:
Prosimte, je to dospelej chlap, to zvladne, ne? Nehodlas to tam plivat, ze ne? :mrgreen:
Ty obavy mas ty nebo on?

Plivat jsem to opravdu neplánovala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
4.2.13 13:37

On už na tom kdysi byl (měl jinou partnerku). A řekl mi, že by chtěl abych šla s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
4.2.13 13:39

Neměj strach! My na Spermio chodíme jednou za 3 měsíce a vždycky se trefil.. :) třeba ať si to ke konci udělá sám, přece jen, on v tom má odhad a cit.
Uvidíš, že to zvládne, ten kelímek je docela širokej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí