Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže také bych si ráda počkala v čekárně, ale… Chci mu pomoci, když to chce, „nechci ho v tom nechat samotného“. Ale uvidíme, třeba se to ještě nějak změní…
@Muf86
taky bych to neriskovala, spermíci by pak nebyli v kelímku ale na.. poprsí zaladatelky ![]()
Ale prosimte.. No tak ho pohonis, pak se s nim treba libej a on uz to zvladne. Nevadi, kdyz netrefi vsechno, aspon neco
nedelala bych z toho takovou detektivku ![]()
My trefili všechno a taky to šlo.. hlavně ho při tom nestresuj.. My se u toho celou dobu smáli, tak, že jsem měla strach, že to bude slyšet ven.. A vyšla jsem celá ubrečená od smíchu..
prostě jak si to každej udělá, tak to má
![]()
Tak u nás se nikam jezdit nemusí, pan doktor mi to před měsícem vysvětloval, v případě potřeby mi pošle kelímek pro manžela domů a ten ho v určitý den(středa) v určitou hodinu(12-13hod) naplní:-) a do 20minut ho odvezeme do laboratoře. Výsledky jsou známy buď na počkání, nebo do druhého dne max. Omlouvám se za anonym, ale snažíme se o miminko, jsem tu známá a nechci to zatím profláknout ![]()
My jsme u spermiogramu zažili docela legraci ![]()
Došla jsem si do Iscare pro kelímek. Max. do hodiny se to musí donést zpět při tělesné teplotě. Zajeli jsme o pár ulic dál, kde má přítel firemní sklad, tam jsme si užili (trefení do kelímku není tak složitý, on je docela široký, hlavně je na 300ml). Už byl podzim docela kosa, tak jsem si kelímek dala pod tričku, aby mělo tu tělesnou teplotu.
V čekárně paní na nás docela vyjeveně koukala, když jsem si sundala kabát, svetr a z pod trička vylovila ten naplněný kelímek
Vyšla doktorka se slovy: vy jste nějakej rychlej a můj přítel na to: to já ne, to tady Lenka
Původně z toho měl přítel docela strach a ve finále máme super historku ![]()
Tak to má za sebou… nakonec tam byl úplně sám (já se šla projít) a za 20 min. byl z budovy venku ![]()
Holky. Prosím o radu. Máme docela problém. Přítel nemasturbuje. Neumí to, nikdy to nedělal, nevzrušuje ho to, líbí se mu, když si s ním hraju rukou, ale ne tak moc, aby z toho „stříkal“. Je to prostě tak. Zítra nás čeká spermio. Docela se bojím. Za 1. nevím jak teda bude probíhat odběr. a za 2. nevydržel doporučenou sexuální abstinenci. Má vůbec význam tam zítra jezdit? Díky za odpovědi ![]()
@Noisette
Vzorek můžete odevzdat, ale uvedete tam poznámku, že nebyla dodržena abstinence. V případě horších výsledků si vás pozvou znovu. A neříkejte, že existuje chlap se zdravýma rukama, co nikdy nemasturboval. Semeno nemusí stříkat metr daleko jako v nějakém filmu (ne že bych se na něco takového díval! Chraň Bůh!
), stačí když teče.
@Doctus můj je asi výjimka. Doopravdy s tím má problém. A po delší masturbaci prostě „zvadne“ a nic. Zkoušeli jsme to několikrát, aby na toto vyšetření bylo natrénováno a doopravdy to nejde.
Přeci existuje i nějaké náboženství, které nedovoluje masturbaci. Pro ně taky musí být spermiogram uzpůsoben, ne?
@Noisette píše:
@Doctus můj je asi výjimka. Doopravdy s tím má problém. A po delší masturbaci prostě „zvadne“ a nic. Zkoušeli jsme to několikrát, aby na toto vyšetření bylo natrénováno a doopravdy to nejde.
Přeci existuje i nějaké náboženství, které nedovoluje masturbaci. Pro ně taky musí být spermiogram uzpůsoben, ne?
Neni mi jasne, jak by to melo byt uzpusobeno. Ale napada ma varianta, ze ho proste nedelaji ![]()
@Noisette píše:
Můžeš jít do kabinky s ním. Ani pusou od tebe by to nešlo? Spermie se dají odebírat i operativně z varlete, ale to si myslím, že by žádnej chlap absolvovat dobrovolně nechtěl…
@Noisette no bohužel bez masturbace to nepůjde
jít tam s nim můžeš to je jasné ale bud si to udělá on nebo ty
. manžel poprvé vše dodržel a výsledky nebyly ideální, prý jich tam bylo moc a hýbaly se pomalu i když já to spíš vidim že den před někde slavil a pil magistra a po druhé neabstinoval a výsledky prý ukázkové
![]()