Jak probíhá spermiogram

Napsat příspěvek
Velikost písma:
552
8.11.15 16:33

@mroe Jsou různé metody. Například po styku, kdy by se partner udělal do mě, tak potom do hodiny po tomto styku je možné vyšetření (PCT-Test, dělají v Brně). Nebo se používá ženský kondom, který není napuštěný spermicidníma látkama.

@Pajka89 ani pusou. Vůči masturbaci je prostě imunní. (Navíc vzorek nesmí být kontaminovaný ani slinami ani poševním sekretem, takže to už by bylo asi jedno jestli to bylo po sexu nebo po orálním sexu)

@Markéta80 - četla sis prosím Tě můj příspěvek, že u něj to masturbací prostě nejde? Sám si to neudělá a já mu taky ne. Nevím jestli má nějaký blok od dřívější partnerky nebo co, ale prostě za celých 6 let co spolu jsme nikdy nemasturboval, protože mu to nejde (a hlavně to nepotřebuje :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
8.11.15 16:37

@Noisette tak to jste měli probrat s doktorem jaké je řešení protože spermiogram je že sperma jde do kelímku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
8.11.15 16:47

A co to dělat přes kondom a ke konci ho sundat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
8.11.15 16:53

Tak už jedině elektrostimulace penisu a prostaty. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
8.11.15 16:59

@Doctus To radši tu PCS metodu v Brně :) no zeptáme se zítra ještě před odběrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
8.11.15 17:00

@Doctus Nemusí být elektrostimulace, ne? U některých mužů stačí masáž prostaty přes konečník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
8.11.15 17:38

@Mirabe1ka
A někteří kvůli tomu simulují bolesti prostaty, jen aby jim fešný doktor pěkně prostatu pomasíroval, oni se vzrušili a ejakulovali přímo na stole. HURÁ! To jsou zážitky. A když je tam náhodou nějaká doktorka, tak hned natáhnou kalhoty, že to dnes není tak hrozné a přijdou zítra. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
8.11.15 22:57

@Doctus Pobavilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie