Jak řešit premenstruační syndrom
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
5.3.21 22:25
Na gynekologii.
Je možné že tam sedí nějaký zádrhe jako třeba PCOS.
Vykašli se na placebo a vyhazování peněz a začni to řešit tak, aby to mělo efektivní výsledky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
6.3.21 12:48
3-4 týdny před MS asi nebude úplně PMS ne? Jestli spíš nemáš
normální psychický potíže po prodělaných potížích s příjmem
potravy. Být tebou, jdu k psychologovi. Nebo obvodní nejdřív a on tě
pošle dál
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Taky řešíte školku a školu o letních prázdninách?
- Miminko a delší prsty, mafranův syndrom?
- Dobrý nebo špatný výsledek na Downuv syndrom
- Paleocerebelární syndrom
- Rozdělení majetku-jak řešit?
- Řešíte kašel a zadní rýmu u neočkovaného miminka 4,5 měsíců?
- CC syndrom-příznaky.
- Men1 syndrom (Wermerův syndrom) - máte někdo zkušenosti?
Krásný den všem:-).
Moc prosím o vaše zkušenosti co se týká PMS. Já už jsem upřímně zoufalá. Je mi 21 let a teprve nedávno mi začaly měsíčky chodit alespoň 1× za 3 měsíce. Předtím jsem měla problém, jelikož jsem měla něco jako poruchu příjmu potravy. Každopádně s měsíčkama přišel premestruační syndrom. Zpočátku jsem nevěděla o co jde a proč se chovám jak šílená, ale teď už vím, že je to PMS. Je se mnou i 3 až 4 týdny před menzes a je to stav, kdy ztrácím sama sebe. To je nejvýstižnější. Mám sklony se sebepoškozovat, nemám se ráda, vidím jen své chyby z minulosti, mám na mysli například jednu destruktivní myšlenku celý den a nejsem schopná se jí zbavit. Navíc jsem v období, kdy se celkově hledám a poznávám a tak se v podstatě obviňuji že nepracuji, že jsem jednoduše úplně k ničemu a nevidím v ničem smysl. Nejde popsat, co všechno cítím, jednoduše je to zmatek a nedokážu kolikrát ani nic udělat v domácnosti a nebo se stýkat s lidma. Nedokážu si ani představit, jak to budu zvládat až začnu pracovat či až se bude řešit něco důležitého. Léčím se alternativně - tradiční čínská medicína, homeopata, bylinky, meditace. Ale PMS je tu pořád. Sice zeslábl; nechám tomu ještě čas, ale je to destruktivní a pokud se to v rámci půl roku/roku nezmění…nevím už co dál. Proto jsem se chtěla zeptat, jak jste se s PMS vypořádali vy? Přemýšlela jsem už i o psychofarmakách.. Máte s nimi některá zkušenost v souvislosti s PMS?
Moc vám děkuji za příspěvky!